ayy dehşetüül vahşeett çok korkuunnçççbaba oğul keyfe bakın yaaa
Eki Görüntüle 370844
böyle bi kıyafet istiyorum hamile olunca
Eki Görüntüle 370845
alyacım, speddycim.. hoşgeldinizz...
brck.. canım öyle görüyor takvimde, bakalım cuma akşamı görcez nasıl olduğunu:)
casperım... ayy ben eski elbiseerimi çok rahat giyiniyorum... heveslendim yazlık elbiselerimide giyinirim diye ama... bakalım ne kadar büyyücez..
orgam.. geçmiş olsun canım...
casperım çok sağol tatlım:) seninde her geçen gün azalıyo:))
ayy kızlar rüyamda hep bana kızın olacak diyolar,acaba doğrumu çıkacak tersimi şaşırdım:)aman sağlıklı olsundaaa h.sonu izmite gittik koca bi poşett bebe kıyafeti hazırlamış ablam,yanındada küvet ve dolap:)dolapda tam bnm eve göre yeri hazır:)eşime boyatıcam onu beyaza misss:)beşiğide yazın alırız doğuma yakın yıkıyacağız onunda kenarlarını çıkıyo yıkanacak şekilde yeni alayyım dedim ama tertemiz duruyo hemde iyi marka:)
ayy dehşetüül vahşeett çok korkuunnççç
/QUOTE]
niye be çok sevimli gözüküyr ikisi de
casperım... ayy ben eski elbiseerimi çok rahat giyiniyorum... heveslendim yazlık elbiselerimide giyinirim diye ama... bakalım ne kadar büyyücez..
eşyaları tamamlanıyor
ayy inşşteyzemler dükkanı kapatınca hamile tshrtlerini bana verdi evde 3/4 tane duruyor öyle
büyüsün büyüsün hem göbiş hemde bebiş ikiis birden büyüsün
ayy nasıl sinir oldumcasperım.. eltin laf almayta geliyor bencee:))
kayınvaliden de arada düşünyor seni bak..
casperım çok sağol tatlım:) seninde her geçen gün azalıyo:))
ayy kızlar rüyamda hep bana kızın olacak diyolar,acaba doğrumu çıkacak tersimi şaşırdım:)aman sağlıklı olsundaaa h.sonu izmite gittik koca bi poşett bebe kıyafeti hazırlamış ablam,yanındada küvet ve dolap:)dolapda tam bnm eve göre yeri hazır:)eşime boyatıcam onu beyaza misss:)beşiğide yazın alırız doğuma yakın yıkıyacağız onunda kenarlarını çıkıyo yıkanacak şekilde yeni alayyım dedim ama tertemiz duruyo hemde iyi marka:)
selam şekerım nasılsın
sorma canım alacak bişi bırakmıyolar bizee:) ama zaman geçsede alışverişe çıksam diye zaman sayıyorumm:)
böcüğüm selammmm
ayy inşş
ayy nasıl sinir oldum
dedim söyle ona sana deil bana sorsun ne derdi varsa da söylesinn aman kızım boşver dedi
kız sever zaten kayınvalidem de acep 4 gündür elticiim naptı evde de bana perde diktirmeyi teklif etti
ayy sorma kuzum ya azalıyo valla
ohh ciciler çoğalıoo
ayhh saollll datlumm yaaa çok incesinnnayy canmm beğenmene sevindiim yollarım alya teyzesii bi kargoya bakar
hoşgeldiinn canmm
hehe tamam
sende çok erteleme göbüşler büyüyünce zaman farklı geçio sankii
hoşgeldinn şekerimmmselam cnmmmm geç oldu ama
ayhh ne düşünceli kaygana maŞALLAHHHdün sevgili eltim yine ne olduysa casperlerin eşyaları kim aldı düğünün masrafını kim karşıladı diye kayınvalidemi baya sıkıştırmş
o da demiş bizi hiç bişiye karıştırmadılar kendileri aldı ödedi :) zaten öyle yapmıştık da geçmiş üstünden 2,5 sene neyine yani meraklarda soruyorsun sinir olduumm..
ayy bide görümcemn salon perdelerine bayıldıımm
çok güzelmiş ya falan diyordum eşime kayınvalidem geldi salona beğendin mi dedi evt dedim
tamam kızım sizede bundan diktirelim o zaman dedi
yok dedim ben seviom perdelerimi ama bunlarda çok güzel olmuş
olsun hele biraz para biriktireyim ben diktiririm sana dedi
AYHH İLK RESİMM İNNNNNbaba oğul keyfe bakın yaaa
Eki Görüntüle 370844
böyle bi kıyafet istiyorum hamile olunca
Eki Görüntüle 370845
dimi canım artık yaz sonrasına başlarsınız tam alışverişe :2::2:
amin cnm inş.çok sıcaklara kalmadan haziran başı gibi gideriz alışverişe.
2-3 sene önce nişan-düğün alışverişine çıkayım diye gün sayarken,şimdide bebek alışverişine çıkayım diye gün sayıyorum:)
:) Vallahi canım düğün tarihini bile unutmuyorum he12 haziran
şimdi sıra bebekte biraz da onun için şafak say
alya canım hoşbuldum.
bana ikisi de marjinal geldiçok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?