Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nan işte bi tane var ve o kitap pek güzel hele bi durr adamın kanını siyaha çevirdiği sahnelere gel

o zaman şöle dıyek başları sıkıcı
bı adamın iş hayatnı anlatıoo gazetecı psıkolojık sorunları olan doğru mu

kemık koleksıyncusunu ızlıyorummcok sefıymbu fılmı

oyy kıyamam yaa şok olmuşsundur cnm benim
oyy maşallah cnm yaa kaç aylık oldu
bizde iyiyiz şükür cnm bulantılar dışında:)
ne zaman taşınıyosun sen?

Son düzenleme:
ivitt ivitt o kitap

nan senin iş yeride nasıl tv izlion kitap okuyon ohh keyff

tv karşımda dıjıtürk var acıom ızlıom hee süreklı ayağa kalkıp dışarıda cıkıom pek zevklı değil ama aynı fılmlerı yakalıyon ızlıom öle

kıtap okumuom len yasakk keşke okusam

laydıımm kafan karışmş sankim
keleboşun kızı olcakk
birsende artk alya ismiyle burda deiştirdi adını :)) ahh ahh bak çok ihmal ettin bizi böyle oldu

ay pardon geçnlerde gördüm gibiydi burayada yazıodu çocuğunu kaybetmiişti once şimdi tekrar hamileydi çocuk olduktan sonra iice balık hafıza oldum kelebek seninkide hayrlı olsun diim o zaman toparlayabildimmi

:)
olsun kuzum otobüsler bize yeter
ay pardon geçnlerde gördüm gibiydi burayada yazıodu çocuğunu kaybetmiişti once şimdi tekrar hamileydi çocuk olduktan sonra iice balık hafıza oldum kelebek seninkide hayrlı olsun diim o zaman toparlayabildimmi
toparladın canmm

herkes pek mutlu mesut anlaşılan kaynana koca v.s. çekiştiren yok hiç

bugün patron çekiştiriyoz
kocemle iyiyizz
kaynanamla da iyiyizz favori gelinim bu günlerde

patronumda yokki çekiştiremm töhh kocemle bende iyiyim kaynanamaa herzaman gıcıkımmm brck canım ay sonuna taşınacaz dolaplar falan yapılıyor ay sonuna bitermiş

sabahları oturursam 30 dk bana yetıoo
akşamalrı okuyamıom yorgunluktan genede kötu sayılmaz haftada 1 kıtap demı bazen 2 haftayı buluyoo o zaman demekkı o hafta otobuste ayakta gtmışım dımek

tabi iyi kuzum maşallahh

ben kutlu doğum haftasına salavat çekiom kitabı bıraktım o yüzden otobüste de ayakta kalsakda farketmio zati

anaaa ne ara iş buldu ne ara yoğunlaştı kızz..

ladyy maşallah kuzunaa pek tatlı yaa

sabah benle cıktı sonra nereye gttı bılmımkı

dün cok ağlaştık lennben sana layık değilim dedı durdu boşanalım dedı herıfımbaya bı sarılıp ağlaştık iş konusunu cok takmış kafaya
sen çalışıyon ben oturuyom dıye
valla hıc böle bu kadar cok erkeğin ağladığını görmemışstım
içim cok tuhaff cok ama sonra dizi cektıkk üzülmesın paşamm gececek bugunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…