Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlar.
patrona yuh diyorum süt izni vermez mi? vermemek onun keyfimne kalmış bişey değil.
bu annenin 1 sene boyunca kanunen hakkıdır. ya her gün alır yada haftada 1 gün toplu alır.
işlerine gelmiyor tabi. ama sizin yerinizde çalışan kendi eşleri kızları olsa naparlardı?

emeklerımız bıanda yerle bır gerçi benımkı bıraz vıcdanlıdır yapmazda dıyorum ama bellı olmazda

ohh olsun ben olmasam bunlarda bulamazkı
sen gerı dönmycen yaa para alcanmı doğumda pekı:26:2 3 :26:n verıyolar ya

eğer ben hamış olsam 4 ay falan demem sonra çıkartırsa maddı ve manevı dava açarım ksınlıkle
ama öle vıcdansız olmasn kımse yaavalla maddı anlamda benım gıbı zorluk çekenler yapamaz cocuk flan

bizim şirkette mart ortasında bi arkadaş doğum yaptı kıza 2 ay sonra buradasın dedi ve mayıs başında falan
işe başlayacak sanırım patronların hepsi böyle.
süt izniymiş, doğum izniymiş falan yok kız izne çıktı 1 hafta sonra doğurdu işte
malesef patroncukların hepsinin zihniyeti aynı yurtdışında 2 yıla kadar kanuni iznin var ücretsiz ama iznin var yani
bizim burada 4 ay kullan dön geri

günaydın canmm
vermez ki canm amaan keyiflik değil bende biliom ama her kanuna göre iş yapsa benm sgk mı işe başlar başlamaz yapardı 8 ay sonra deilll

mum yakıp arıcak benii :)
alcam canm doğum parası raporumu verdim zaten muhasebeye
hatta iznim bitince bi iki haftalık sigorta yatırtıp sonra çıkışımı versin ona göre de işsizlik maaşı alırım cinslik yapmazlarsa

güzel bı şirkette tüm haklarını alıp hala işini beğenmeyene sinir oluyorumbız ne edek
özel kurum kamu olsa neyse off offf
kıza yazık yaa 2 aylık bebe ne etcek süt ıznıde vermez ona kuş beyınlı

aman canm ya özel sektör hepsi aynı valla iyi patroncuk görmedim daha ben özellikle izin konusunda falan hiiç umurlarında olmuyo
Allah'ım inş rahat geçinebiliriz de erkenden geri işe dönmek zorunda kalmam

malesef canım ben onun yerinde olsam gelmem ama hakkım 4 ay sonuçta neden yedireyim ki hakkımı

aman canm ya özel sektör hepsi aynı valla iyi patroncuk görmedim daha ben özellikle izin konusunda falan hiiç umurlarında olmuyo
Allah'ım inş rahat geçinebiliriz de erkenden geri işe dönmek zorunda kalmam

aynen canım bu şirketin bu özelliğini de bildiğim için çocuk yapma planımız kalmıyor işte.
2 ay izni ben kabul edemem 2 aylık bebeği naparım süt yok bişey yok. inşallah hamilelik düşündüğümde beni kovar da tazminatımı alırım.

keşke nasıl evlilikten 1 yıl sonra tazminatını alıp çıkıyorsun bebekte de böyle olsa keşke hiç düşünmem

gunaydınlar kızlarrrr

speddy bizim buradada öyle olur tahminen...en fazla 1 ay izin verirler gibime geliyoorr
bırak süt iznini falan...

Günaydınn herkeseeee

bizimkiler napar bilmiyorum izin konusunu geri dönmesem keşke gerçi pek döncek gibi değilim de

onlar bulupta bunuyo canmm

hehe keşke olsaydı yaf
hakkımızda hayırlısı canm yaa
annemn komşu doğum yaptı 4 ay izni doldu 1 ay daha rapor aldı o da bitti 1 hafta çalıştı bi ay daha rapor aldı ohh valla şirket bişi demio

gunaydınlar kızlarrrr

speddy bizim buradada öyle olur tahminen...en fazla 1 ay izin verirler gibime geliyoorr
bırak süt iznini falan...
canm ya 1 ay izni nasıl yapcann
doğumdan önce çıksan bi dert sonraya bıraksan bi dert 1 ay yeter mi ya pis patroonlarrr
Günaydınn herkeseeee

bizimkiler napar bilmiyorum izin konusunu geri dönmesem keşke gerçi pek döncek gibi değilim de

aman kuzum kaç sen ordan başka yere giit

benim arkadaşıma 4 ay doğum izni 5 ayda ücretsiz izin kullandırıyolar...çok şanslı şuan bebeği 5 aylık oldu 4 ay sonra işe dönücek çocuğu kocaman olunca..

canm ya 1 ay izni nasıl yapcann
doğumdan önce çıksan bi dert sonraya bıraksan bi dert 1 ay yeter mi ya pis patroonlarrr
valla cnm yapacak bişeyim yok biliyosunçalışmam lazım off offff
hayatımı mafettin kayınpeder..

Son düzenleme:
hehe keşke olsaydı yaf
hakkımızda hayırlısı canm yaa
annemn komşu doğum yaptı 4 ay izni doldu 1 ay daha rapor aldı o da bitti 1 hafta çalıştı bi ay daha rapor aldı ohh valla şirket bişi demio

vallahi harika ya maşallah..
benimde öyle olur sanırım hamile kalırda kovmazlarsa izin alırım devamlı tabi hangi dr böyle sürekli verir o ayrı

benim arkadaşıma 4 ay doğum izni 5 ayda ücretsiz izin kullandırıyolar...çok şanslı şuan bebeği 5 aylık oldu 4 ay sonra işe dönücek çocuğu kocaman olunca..

süper bebek büyüyüp kocaman olacak

merhaba şekerler ivett doğumdan sonra çalışması dertt yanıı ben normalde 8-19 çalışıodum doğumdan döndüm 8-16 dediler uçup zıplıodum ben amaa maaşıma az zam yaptılar koca kafalar erken çıkacam diye zaten taşınacaz çıkacaktım ama 5 ay sonra değilde 1 ay çalışıp çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…