yer annecii onu yerrahahhahaahha eee kalk bi zahmet kız sen işe gelmiyon muu
büdüşün ne aklıllı bak işe gitcen diye uyandırıyo annecini
nevgül ne desem bilemedim sana şimdi hee
8.30 da kalkmak zorunda kalmış
ben hergün 6 da 7 de kalkıyorum yaa
kızlar selam hepinize!
ay nevgül ben hergün 5,45 en geç 6 da kalkıyorum.
bebek olunca mecbursun kalkmaya.
oda kreşe giderken uyanmaz pazar günü çalar saat gibi 6 da kalkar.
kız nevgül sen bılerek mı edıon bıze lenn
6 da kalkan garularık bız bee
günaydın tembel garular nerdesiniz nan...
sabah sabah çok hoşuma gitti lamem ve adanın göbüşlerini gördüm ama ben ölemi yapıyodum nan yüzünüz için yüz görümlülüğümü istiyonuz ne fenasınız haa..böle kabul etmiyom ne bilem sizinmi komşunun mu göbüşü bunlar...
diğer garular nörüyonuz nannn
Gunaydınlar kızlarrrr adacım maşallah göbişineee...bende rüyamda göbeğimin resmini çekiyodum size göstermek için:)
lamemin göbeğini görmedim bennnn
offf midem gene bulanıyooo oy oyyyyyy
balkız hoşgeldin cnm
hoşgeldinn brckk , balımm
brck az daha sabret kuzummm
hoşbuldum canım benimmm
sabır sabırrr kuzular için canımmm napalım iyi olsunlarda.
akşam doktora gidicem cinsiyet sormaya o beni 15 sonra çağırmıştı bugün 10.gün muayene günüm dolmadan gitmek istiyorum bişi derse merak ettim geldim dicem napimm.belki gösterir bebiş kendini:)doktor bide inat yapıp sölemezse:)
işi inada bindirme kız 16. haftayı bekliyodur belki :) söler inşallah
yok cnm gittiğimde 12 haftalıktım 12+2 dik o 2 hafta sonra gel dedi yani 14+2 ye denk geliyo:) 16 da gene çağırıcak 4 lü için zaten.
Bide ben uyanıklık yapimnie geldin demez umarım
günaydın kızçeler
balım h geldın cnm öle cok özledıkkı senı bu garularda iş yok
ben gelemıom cunku ortak fena son günlerde ben çıkcam işten kurtulcamda kocem hala işsiz
Len altın saymak daha kolay cocuk daha zor yaa ben dayanamam sankı azcık daha tazelığımle kalam lenn cocuk olana kadar taze gelınımmm
günaydınnn...
balım.... canım benim yaa... Bu ela seni çok yoruyor.... Elalar böyle valla... Bizimkide öyleydi.. 3 yaşına girdi.. Yeni yeni düzeliyor uyku saatleri edepsizin:)
nevgülüm.... önümüzdeki maçlara bakcaz şekerim... Durmak yok yola devam
böcük...taze gelinlik çocuk doğuruncaya değil, arkandan yeni bir gelin gelinceye kadar bence:))
gunaydın cnm hoşgeldinnn özledik valla
Ayy inşallah cnm senin ve alyanın içine kız doğdu bide 2 kişi daha kız dio geri kalan hep erkek dio:) bakalım ne olacak sağlıklı olsun önce tabi..
Ay cnm telsiz olayıda çok fena olmuş cnm yane zor durumda kalmıştır nasıl anlamışlar:)
kızını çok öp benim yerime cnm
günaydınlar kızlarrr
balım yaa canmm gece uyandım 4 5 gibiydi anam dedim bal garusu bu saatte süt içmeye kalkıodu bide yemek yapıodu helal onaa..
Sonra hemen uyudum dedim ben o kadan becerikli deilim
Canm ya ömer asaf sanki tek isim gibi çıkıyo valla ayy cırlarım oğlumun adını güzel kullansınlarr..
Kuzucumm göbemin resmi vardı görmedin demek büyüdü kocaman oldu teyzesi..
Benmde son demlerim zaten haftaya cuma bitiyoo.. Evdeyim artkk
mutlumu sormuşsun canm şükür iyiydi kuzusuda iyiymiş biraz sütü yetmiomuş sadece..
Oğluşumun babasıyla sohbetleri kavgaya dönüştü resmen o konuşuo oğluşum sert sert vuruyo olan bana oluoBu arada kuzum doğum pozisyonu almş teyzesii
günaydn kuzumm
günaydınn canmm benmm
melabalarrr kızımın cici teyzeleri biz bugün sabah aşı oldukta geldik işe
balım gelmişşş gitmişşş ela kuzu hala geceyle gündüzü ayırt edemiyo demek olsun annesi oda büyücekkkk :)
nevgülüm bebeik mi var kuzummm .....
günaydın kızlar nasılsınız
bal gelmiş,hoşgelmiş
bu aralar acayip uykum var mevsim geçişinden sanırımm
kızlar günaydınlar kimsecikler yok ya evet kelebekim bebek var çok şükürrrr.
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
aman maşallahnevgulum de hamileymiş çok şükür rabbime...
Sağ salim kucağına al canım bebeni...
Nerdesiniz garular...okulda ilk saat okuma saati,2. Saatim de boş...yazabilirim emme sizler yoksunuz
bal kız gelmiş...geçen de gelmişti sanki yazamamıştım...
Iyiymiş ama ela kuzu çok yoruyormuş,gözüm korkmaya başladı nan iyiden iyiye...gecenin körü kalkıp yemek yapabilen enerjik garu da yoruyor derse ben ne edecem bilmiiimmm....
casperımmmm kuzummmm mesaj kutuna baktın mı???
Hadi gelin yahu....iki laf edek bari....
hee ii o zaman çağırdınız 2 hafta sonra geldim dersin
günaydın tembel garular nerdesiniz nan...
sabah sabah çok hoşuma gitti lamem ve adanın göbüşlerini gördüm ama ben ölemi yapıyodum nan yüzünüz için yüz görümlülüğümü istiyonuz ne fenasınız haa..böle kabul etmiyom ne bilem sizinmi komşunun mu göbüşü bunlar...
diğer garular nörüyonuz nannn
5 gün erken gidicem işte cnm şansımı deniyim boşuna muayene parası vermem bu sefer direk 16 da gideriz ne doğuyo içinize bişi demedi kimse hiçç
benle ilgili tahmin yapın ben yapmıştım hıh bi balım ve alya yaptı
balım çok güldüm telsiz olayına hihi
5 gün erken gidicem işte cnm şansımı deniyim boşuna muayene parası vermem bu sefer direk 16 da gideriz ne doğuyo içinize bişi demedi kimse hiçç
benle ilgili tahmin yapın ben yapmıştım hıh bi balım ve alya yaptı
balım çok güldüm telsiz olayına hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?