Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ahahhahaahha eee kalk bi zahmet kız sen işe gelmiyon muu
büdüşün ne aklıllı bak işe gitcen diye uyandırıyo annecini
yer annecii onu yerr
nevgül ne desem bilemedim sana şimdi hee
8.30 da kalkmak zorunda kalmış
ben hergün 6 da 7 de kalkıyorum yaa

kızlar selam hepinize!
ay nevgül ben hergün 5,45 en geç 6 da kalkıyorum.
bebek olunca mecbursun kalkmaya.
oda kreşe giderken uyanmaz pazar günü çalar saat gibi 6 da kalkar.

kız nevgül sen bılerek mı edıon bıze lenn
6 da kalkan garularık bız bee

ben sustum.

slm garular yine ben :)))
hızlıca okuldan çıkıp eve geldim...araba bende iyiki diyorum yol boyu gelirken neyse...
eve girdim benim kocenin horultusu karşı dağı yıkar kaç günün yorgunluğuyla adamım pers gibi yatıyor yanına gittim dedim seni kaçta uyandırayım 17:00 demez mi...
nasıl ya gitmeyecek miyiz ikea ya dedim...uyku sersemi arkasını döndü yeniden horlamaya başladı ((
anlayacağınız bugünlük ikea hayallerim suya düştü...

hemen yemeğimi koydum,pişiyor...sebzeli et sote yapıyorum...yanına pilav belki yaparım kocem bu aralar yoruluyorum diye tek çeşit yeter diyor da :)))
odanın henüz tamamlanmamış son halinin fotolarını çektim...
işte buradayım...

günaydın tembel garular nerdesiniz nan...

sabah sabah çok hoşuma gitti lamem ve adanın göbüşlerini gördüm ama ben ölemi yapıyodum nan yüzünüz için yüz görümlülüğümü istiyonuz ne fenasınız haa..böle kabul etmiyom ne bilem sizinmi komşunun mu göbüşü bunlar...

diğer garular nörüyonuz nannn

Gunaydınlar kızlarrrr adacım maşallah göbişineee...bende rüyamda göbeğimin resmini çekiyodum size göstermek için:)

lamemin göbeğini görmedim bennnn

offf midem gene bulanıyooo oy oyyyyyy

balkız hoşgeldin cnm

lamenin göbüşü nerde kızzz ben neden görmedim :)

hoşgeldinn brckk , balımm

brck az daha sabret kuzummm

hoşgeldinn brckk , balımm

brck az daha sabret kuzummm

hoşbuldum canım benimmm

sabır sabırrr kuzular için canımmm napalım iyi olsunlarda.

akşam doktora gidicem cinsiyet sormaya o beni 15 sonra çağırmıştı bugün 10.gün muayene günüm dolmadan gitmek istiyorum bişi derse merak ettim geldim dicem napimm.belki gösterir bebiş kendini:)doktor bide inat yapıp sölemezse:)

işi inada bindirme kız 16. haftayı bekliyodur belki :) söler inşallah

işi inada bindirme kız 16. haftayı bekliyodur belki :) söler inşallah

yok cnm gittiğimde 12 haftalıktım 12+2 dik o 2 hafta sonra gel dedi yani 14+2 ye denk geliyo:) 16 da gene çağırıcak 4 lü için zaten.
Bide ben uyanıklık yapim nie geldin demez umarım

böcük bi sen bide ben çalışkan garuyuk nan :))

lamem hemde nasıl yoruyo artık tanıyo bizi yanında olunca sıkıntı yok o bakıncak bizde bekliyces odadan çıkarsam eğer dudağını büküp bi ağlaması var ölüyorum ona ya :))

hayırlısı cnm..
Telsiz olayı çok acayip ya..
Misafir adamın arkadaşı psikolojisi bozulmuş arkadaş yeni doğum yapmıştı adam bebek görmeye diye geliyo gece oluyo hala gitmiyo arkadaş eşini yatak odasına çekiyo bu ne bekliyo gitmiycekmi diye meğer adam yatmayı planlıyomuş ve öyle oluyo yatıya kalıyo hemde söylenenleri duyduğu halde özğr filan dilemiş arkadaş ama adam psikolojisi bozuk ya ertesi gün ikindide gitmiş telsizi duymasına rağmen .:))

casperım nasıl içim titredi okurken anlatamam sil baştan sanki ben yaşıycam gibi bu doğuma hazırlık evresini rabbim yardımcın olsun cnm evde netin vardır umarım...

Bu arada tembel garusun nan kalk iki yemek yap arada :))

bazen gece yarısı kalkıyo oyun istiyo kıyamıyorum yaa ayırt edemiyo evt hiç belli değil sağı solu

günaydın kızlar nasılsınız

bal gelmiş,hoşgelmiş

bu aralar acayip uykum var mevsim geçişinden sanırımm

hoşgördük şekerimmm

kızlar günaydınlar kimsecikler yok ya evet kelebekim bebek var çok şükürrrr.

nevgüllll gözün aydın cnmm ikincilere başladık ozmn sırada kokoşlar var ozmn :))

adacım yapçak bişi yok korksanda korkmasanda bu yola girdin :))

hee ii o zaman çağırdınız 2 hafta sonra geldim dersin

5 gün erken gidicem işte cnm şansımı deniyim boşuna muayene parası vermem bu sefer direk 16 da gideriz ne doğuyo içinize bişi demedi kimse hiçç
benle ilgili tahmin yapın ben yapmıştım hıh bi balım ve alya yaptı

balım çok güldüm telsiz olayına hihi

Son düzenleme:

hahahhahahaahh koptum bal geldiğini belli etmişşş sabah sabah iyi geldiiiii

Günaydınlarr Güzellerrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin ballllllllllll
lamecim bende göbüş görmek istiyommmm
brckkk kızın olcek annemmmm

brck benim içimden oğlun olcakmış gibi geçiy cnmmm

balımm 25 nisanı dört gözle bekliyoz geliceksiniz sohbetlerimize dewam edicez :)

günaydınlarr..
nasılsınız bakalmm..

şükür sadece öksürüğüm kaldıı o da zorluyo ama buna şükürr..

adacımın göbüşü gördüm maşallah kocaman olmş oğluşun büyüsün kocaman kocaman olsn annesii..

sana telsizi kim almışş dakka 1 gol birrr iyi yapmış kim almıssaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…