Günaydınlar kızlarrr
lamecim casperim rahatsızmışsınız geçmiş olsun dikkat edin kendinize nolur..
bende 3 gündür iyiyim diodum dün akşam çok güzel bulgur pilavı yaptım 2 tabak yedim ama 2.tabakta anladım kendimi.sonra hemen koştum lavaboya
aç aç yattım yiyemedimde..sabahta otobüsle geldim yoktu geldğim kişi.işe zor attım kendimi öğür öğür öldüm bomboş mideyle
hoşgeldin canım..Günydın herkese lamecim caspercım dikkat edin kendinize yahu .....
bende dün gece hep kolum kolum demişim eşim diyo ama aşırı bi acı yok varsada kuzuma değer :)
bide dün banyo yapcaktım tereddütte kaldım bu akşam banyo yapsam bişey olur mu ?
Günaydınlar kızlarrr
bende 3 gündür iyiyim diodum dün akşam çok güzel bulgur pilavı yaptım 2 tabak yedim ama 2.tabakta anladım kendimi.sonra hemen koştum lavaboya
aç aç yattım yiyemedimde..sabahta otobüsle geldim yoktu geldğim kişi.işe zor attım kendimi öğür öğür öldüm bomboş mideyle
oyy dövmeee kuzum yaalen hamış mamış dınlemem döverım sızı
ıyı bakın kendınızee
ee dünden sonra sıkıysa tedbirsiz çık evden:)))
kızlar herkese günaydınlar.
casperım ,lamem geçmiş olsun.
bende hastalıkla öğrendim hamileliğimi.geçti çok şükür ama hala çok üşüyorum.sobanın içine giresim var resmen.büdüşümdede böyle oldum.bu arada hiç büdüşümden bahsetmedim size.oda artık kardeşinin geleceğine alışmaya çalışıyo.herzaman altını değişirken karnıma tekmeler atıyordu artık kendimi kolluyorum.annecim kardeş var acır diyorum.oda kaaydee diyo.akşam diyorum seni bize kim gönderdi annecim aallaa diyo.
Canım teşekkür ederim inşallah bulantı sorunu yaşamazsın berbat bişibrck çok geçmiş olsun.ben çok korkarım çıkarmaktanya.oğlumda hiç öyle bişey olmamıştı inş bundada olmaz.
amin cnm inşallah geçecek bugünlerde.Yavaş yavaş geçicek gibi oluyor gene hortluyor:)teşekkür ederim canım.
canım az ve sık yemeyi dene.... bir anda 2 tabak bulgur pilavı tabiki fazla gelir..
umarım en kısa zamanda toparlasın....
günaydn canmmGünydın herkese lamecim caspercım dikkat edin kendinize yahu .....
bende dün gece hep kolum kolum demişim eşim diyo ama aşırı bi acı yok varsada kuzuma değer :)
bide dün banyo yapcaktım tereddütte kaldım bu akşam banyo yapsam bişey olur mu ?
poff dikkat ediom ediom ama oldu geçer inş canmmGünaydınlar kızlarrr
kızlar herkese günaydınlar.
casperım ,lamem geçmiş olsun.
bende hastalıkla öğrendim hamileliğimi.geçti çok şükür ama hala çok üşüyorum.sobanın içine giresim var resmen.büdüşümdede böyle oldum.bu arada hiç büdüşümden bahsetmedim size.oda artık kardeşinin geleceğine alışmaya çalışıyo.herzaman altını değişirken karnıma tekmeler atıyordu artık kendimi kolluyorum.annecim kardeş var acır diyorum.oda kaaydee diyo.akşam diyorum seni bize kim gönderdi annecim aallaa diyo.
sağol canım...
sana da geçmiş olsun...
ayy kıyamam yaa...inş. kıskançlık olmaz aralarında...
slmmm kızçelerrrrrr
casperim lamecimm geçmiş olsun dikkat edinnn geçmişi okuyamadım pek ama hastaymısınız dikkat edin anneciklerrr
hoşgeldin canmm
saolasn kuzum yaa
lamecimle durduk durduk havalar ısındı hasta olduk
anam regl olcam gibi bacaklarım sızlıo resmen patroncukum beni erken yollasa ne olur sankim bugün yaa
kuzumm grip ağrısı sızlamasıdır bol bol sıvı tükett c vitaminli şeler ye iç geçmiş olsunnnn
amannn az kaldı sen kurtulcan minnaktan bizler ne yapalımmmgerçi benim minnakım yok
günaydın kızlarr
lame,casper geçmiş olsun cnm dikkat edin kendinize havalar tam hastalık havası
nevgüüll bişi sorcam kuzumm
büdüşe hamileyken sütün gelirken falan ağrı olmuş muydu göğsündee..
dünden beri ara ara sızlama gibi ağrım var süt gelmesinde olurmuş ama normal mi deil mi bilemedm yaff
hoşgeldin canmm
saolasınn..
eevt yaa kötü havaa...
organikçim, alyacım.. holgediniz...
teşekkür ederim kızlar...
nevgülüm, ayy valla işin zor... inş. çok sorun olmaz doğduğunda canım...
casperımm.. gelen gideni aratır canım... senin kıymetini anlamaya başladılar ama geç oldu tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?