Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günydın herkese lamecim caspercım dikkat edin kendinize yahu .....

bende dün gece hep kolum kolum demişim eşim diyo ama aşırı bi acı yok varsada kuzuma değer :)
bide dün banyo yapcaktım tereddütte kaldım bu akşam banyo yapsam bişey olur mu ?

Günaydınlar kızlarrr
lamecim casperim rahatsızmışsınız geçmiş olsun dikkat edin kendinize nolur..
bende 3 gündür iyiyim diodum dün akşam çok güzel bulgur pilavı yaptım 2 tabak yedim ama 2.tabakta anladım kendimi.sonra hemen koştum lavaboya
aç aç yattım yiyemedimde..sabahta otobüsle geldim yoktu geldğim kişi.işe zor attım kendimi öğür öğür öldüm bomboş mideyle

kızlar herkese günaydınlar.
casperım ,lamem geçmiş olsun.

bende hastalıkla öğrendim hamileliğimi.geçti çok şükür ama hala çok üşüyorum.sobanın içine giresim var resmen.büdüşümdede böyle oldum.bu arada hiç büdüşümden bahsetmedim size.oda artık kardeşinin geleceğine alışmaya çalışıyo.herzaman altını değişirken karnıma tekmeler atıyordu artık kendimi kolluyorum.annecim kardeş var acır diyorum.oda kaaydee diyo.akşam diyorum seni bize kim gönderdi annecim aallaa diyo.

brck çok geçmiş olsun.ben çok korkarım çıkarmaktanya.oğlumda hiç öyle bişey olmamıştı inş bundada olmaz.

hoşgeldin canım..
valla ben aynı gün duş almıştım.. sorun olmamıştı.. için rahat alabilriisn canım..
dikkat ediyoruz ama geliyor işte yinee... nezleyse kalsa sevincem vallaa...

teşekkür ederim canım.
canım az ve sık yemeyi dene.... bir anda 2 tabak bulgur pilavı tabiki fazla gelir..
umarım en kısa zamanda toparlasın....

sağol canım...
sana da geçmiş olsun...

ayy kıyamam yaa...inş. kıskançlık olmaz aralarında...

brck çok geçmiş olsun.ben çok korkarım çıkarmaktanya.oğlumda hiç öyle bişey olmamıştı inş bundada olmaz.
Canım teşekkür ederim inşallah bulantı sorunu yaşamazsın berbat bişi
teşekkür ederim canım.
canım az ve sık yemeyi dene.... bir anda 2 tabak bulgur pilavı tabiki fazla gelir..
umarım en kısa zamanda toparlasın....
amin cnm inşallah geçecek bugünlerde.Yavaş yavaş geçicek gibi oluyor gene hortluyor:)

günaydn canmm
ayy inş ağrın fazla olmadan geçer kuzum yaa
poff dikkat ediom ediom ama oldu geçer inş canmm
ayy bulantı mı iğreeenççç

günaydn canmm
saolasn..
büdüşümü yerim beenn maşallah ona yaa
kaydeşinede nasl abi olcakmş paşaa

sağol canım...
sana da geçmiş olsun...

ayy kıyamam yaa...inş. kıskançlık olmaz aralarında...

inşallah ama bana olacakmış gibi geliyor.çünkü enes babasını bile bazen masus öpüyorum nasıl kızıyor öpme diye.teyzesi bir ara geldi bizde bir hafta kadar kaldı ve büdüşümü hep abla bu ne ya yiyecem bu pisliği diye sevip durdu.bi sabah babası beni öpüyo böyle sarılıyo falan bu bi bağırdı sonra pişliiik dedi.biz koptuk gülmekten.

slmmm kızçelerrrrrr
casperim lamecimm geçmiş olsun dikkat edinnn geçmişi okuyamadım pek ama hastaymısınız dikkat edin anneciklerrr

nevgüüll bişi sorcam kuzumm
büdüşe hamileyken sütün gelirken falan ağrı olmuş muydu göğsündee..
dünden beri ara ara sızlama gibi ağrım var süt gelmesinde olurmuş ama normal mi deil mi bilemedm yaff

slmmm kızçelerrrrrr
casperim lamecimm geçmiş olsun dikkat edinnn geçmişi okuyamadım pek ama hastaymısınız dikkat edin anneciklerrr

hoşgeldin canmm
saolasn kuzum yaa
lamecimle durduk durduk havalar ısındı hasta olduk

anam regl olcam gibi bacaklarım sızlıo resmen patroncukum beni erken yollasa ne olur sankim bugün yaa

hoşgeldin canmm
saolasn kuzum yaa
lamecimle durduk durduk havalar ısındı hasta olduk

anam regl olcam gibi bacaklarım sızlıo resmen patroncukum beni erken yollasa ne olur sankim bugün yaa

kuzumm grip ağrısı sızlamasıdır bol bol sıvı tükett c vitaminli şeler ye iç geçmiş olsunnnn
amannn az kaldı sen kurtulcan minnaktan bizler ne yapalımmm gerçi benim minnakım yok

kuzumm grip ağrısı sızlamasıdır bol bol sıvı tükett c vitaminli şeler ye iç geçmiş olsunnnn
amannn az kaldı sen kurtulcan minnaktan bizler ne yapalımmm gerçi benim minnakım yok

markete gitmeyi gözüm kesse portakal greyfurt ne bulsam alcam da şimdk hiç gözüm kesmio yaf

evtt bugünü saymazsak 9 günüm kaldı

dün minnakım dio ki daha çıkma işten evde napcan 4 5 hafta
dedim hazrlık falan ..

gerek yok dio son haftada çıkarsın dio
yeni gelen kızı beğenmedi tutuştu bi tarafları

organikçim, alyacım.. holgediniz...
teşekkür ederim kızlar...

nevgülüm, ayy valla işin zor... inş. çok sorun olmaz doğduğunda canım...

casperımm.. gelen gideni aratır canım... senin kıymetini anlamaya başladılar ama geç oldu tabi...

evet canım benim olur öyle sızlanmalar canım benim onlar normal.aklına başka bişey gelmesin.

hoşgeldin canmm
saolasınn..
eevt yaa kötü havaa...

hoşbuldum kzlarr

casper senin patron seni doğuma götürecek işyerinden heralde direk:) şurda nekadarın kaldı ki doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…