sorma dün aradı beni fotomu görmüş kıyafetlerimi nerden almışım filan ağzımı arıyo yemedim tabi tüyo verirmiyim o göz varmı..nur yerlitaş dikiyo sölemesi ayıp...
ada ne becerüksüz garusun :))
sağol tatlım foto için bide görsekkk
ben düdüklü kullanmadım hiç bilemicemmm
beebeemm doğduğu ay 178 geldi geçen ayda 112...yawaş yawaş düşücek..elentürül 90-100 arası suda 45-50 değişiyo nan arttı hepsi :))
adaerım 35 dk pişer cnm
ne çok laaa benim taş çatlasa 15 dk pişer
alya tefal markamı nan bizim pazarda satıyolar :)))
sorma faturalar su 15-20 gelirdi mesela şimdi hepsi iki katı :)) dediğin doğru bebek olunca oldu böle :)
kurufasulye demedı mı:26:ıslatılmş vala bılmemama 35 cok değil laa 30 olsun ama azı olunca pişmez yanı benımkıde eskı tip öle
Yenısıde var tefall ama eskısı daha kolay gelıyoo
beimde öyle çok şükür.. çok memnunum:)
benim doğalgazım kar yağdığı ay hiç kapanmadan yanmıştı, 60 tl gelmişti.. bu ayda 30 geldi:)))
alya tefal markamı nan bizim pazarda satıyolar :)))
sorma faturalar su 15-20 gelirdi mesela şimdi hepsi iki katı :)) dediğin doğru bebek olunca oldu böle :)
seninki ne marka lamecikkk
ne güzell az gelmişş
benim bu ay 120 geldi ama bizde hiç kapatmayız
memnunum şükür
fissler canım benimki...
bizim bu sen üst kat doldu ve yan tarafımıza bina yapıldı... dolayısı ile evimiz daha kolay ısınıyorr.. geçen sene iki katı geliridi bu rakamların..
tefal almak kolay cnm daha kaliteli marka olan için bekliyomölemiii al ozaman bekleme hahahahahahahahaha
Ama harbi düdüklüm süper mutfakta oyuncağım gibi benim o
balımmm.. hoşgeldin...
patikle konuştuk geçen hafta....
hem çok yoğunlar hemde yeni planları var.. bekleyip görcez.. inş. hakkında hyırlısı olurr...
kelebek nan evde kimse yok niye okadan çok geldi faturalar arada kıs nan karmı yağıyo...
böcük nan elleşme parisi karıştırıpP
beimde öyle çok şükür.. çok memnunum:)
benim doğalgazım kar yağdığı ay hiç kapanmadan yanmıştı, 60 tl gelmişti.. bu ayda 30 geldi:)))
tefal almak kolay cnm daha kaliteli marka olan için bekliyomPPP
hoşbulduk cnmmmmmmmmm
way way ne çalışkan garu bu yaa ne planlar var aceppp
lamecim hoşgeldinn patikimin olayını bende bekliyim inş çokgüzel şeyler çıkar ortaya :)
valla canım olursa sevinen sen olcannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?