hoşgeldin nevgüllllMerhabalar kızlar.ooo bal garusuda gelmiş hoşgelmiş.
Kızlar ben bugün fasulyem oluşmuşmu oluşmamışmı(yani keseyi) görmeye gidecektim ama pazartesine ertelemek zorunda kaldım hayırlısı allahtan.başka durumlar iyi.sadece o kadar bir üşengeçlik olduki, bende hiçbirşey yapmak istemiyorum.
hoşgeldinizzz :)
oyy olsun p.tesi gidersn canm fasülyeni de görmüş olursunn
kız başta demiş 3 senedir çalşmıom yavaş olabilirm die tamam demiş benm minnak
şimdide dio ki casper gibi çalışmıon hızlı deilsin her programı bilmion
size sormadım ki
başta yazdım.. böcük cimri değildir diye. yemeğini yediğim için bu kadar emin konuştum.
sonra da böcüğe istinaden öyle misin naan yoksa yazdım
beimi kandırıyon laaaaaaa
asnki emin olmamış gibi yazdınnnn
Merhabalar kızlar.ooo bal garusuda gelmiş hoşgelmiş.
Kızlar ben bugün fasulyem oluşmuşmu oluşmamışmı(yani keseyi) görmeye gidecektim ama pazartesine ertelemek zorunda kaldım hayırlısı allahtan.başka durumlar iyi.sadece o kadar bir üşengeçlik olduki, bende hiçbirşey yapmak istemiyorum.
sonuna kadar eminimç
maşallah paso yedirdi bize o günellerine sağlık tabe
şaka kız böcüküme takılıyozz
hem becerikli hamarat hemde misafirperver garuuu
iş verdi gitti kıza yardm neyim ettim aman kaçmasın yaa napcam ben o zamannben anlamam nannnnnnnnnnnnnnnnnn
garu kaçmasın aman yumuşat çay neym ısmarla :)
evdeyim cnmm
kuzu ağlar birazdan iyi uyudu
yemeklerde pişti..
hoşgeldin nevgüllll
ahhh yazıkkkk ezmesin kızı beeeeeee
cnm dünde dedim Rabbim kucağına almak nasip etsin...çiftliyoruz artık demi bebişleri :)
cnm dünde dedim rabbim kucağına almak nasip etsin...çiftliyoruz artık demi bebişleri :)
dün feshaneye hatay günlerine gittiik bi çok yemekleri bana hitap etmiyor et yemem şerbetli tatlı sevmem bi tek kabaklı bi tatlısı var onu yedim azcık.
ama aklıma bici bici geldi akşama kendime yapacağımevde umarım güzel olur
çok teşekkür ederim balım.evet bir aksilik çıkmazsa inşallah çiftliyoruz.
bal çiftlemek miii
casperr beşiği alsın söle onaaa belki bi hafta daha takılabilirim de :) minnak beyinee
dün feshaneye hatay günlerine gittiik bi çok yemekleri bana hitap etmiyor et yemem şerbetli tatlı sevmem bi tek kabaklı bi tatlısı var onu yedim azcık.
ama aklıma bici bici geldi akşama kendime yapacağımevde umarım güzel olur
o kese muhabbetinde ne su içmiştim yahuu ne günlerdiii kadın diyo idrarını tutcanda gelcennn anaaa 15 dk bi geln o gün gelmiyeceği tuttu
devlet hastanesi değil mi bide çıkarken dedi ki ümitlenme kalp atışını duymadan biz bilmiyoduk sanki suratsız karıııı
kuzum diom eksikleri tamamlıom die tamamla tabi dio anaa beşik demio adam bende tutup söylemem
demin çok öksürdüm aman casper erken falan doğmasn beben dio
iş yerinde doğum edersem adını anıl koyacakmış
ve 2 sene bez sponsorumuz olcakmışş
haspaam sen önce beşiği bi al dicem
bici bici ne canım?
ayhh ne güzel bende çok ama çok gitmek istedim ama imkansız hem uzak hem vakit yokkkk
bana hitap edrdii
bende şerbetli tatlı sevmem ama künefeyikesin tadardımmmm
bıcı bıcı basit dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?