Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tşkler sipidim gonzalesımmm
valla daha sabah gıttı yolcu ettık bırbırımızı
ınş.memnundur
taşınmamız bırazda onun işine bağlı

aramadım sen ara dedım ılk günden tel olmasın

Melabalar herkese ...

lamecim hafta sonunun güzel geçmesine sevindimm
şimdiden 2. yılınız kutlu olsun bebeişinizle nice nice upuzun yıllara diyorum seni seviyorum

böcük doğum günüsün kutlu olsunnn :)

casperımada geçmiş olsun kıyamam ona ben a.s

organik mesajı aldığımdaki mutluluğumu anlatamam sana rabbim sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah ..

Benimde hafta sonum güzel geçdi pazar teyzemin kızının nişanı vardı orya gittik çamaşır yıka katla yerleştir derken
bu akşam azcık ütüm ve 10-15 parça katlancak çamaşırım var :) bide eve bi süpürge tutsam yeterr ...

bizden şimdilik bu kadar :)

hoşgeldn canım...
çok teşekkür ederim... aminnnnn. bizde sizi seviyosss...

canım çok yorma kendini... ben eskisi gibi değilim sanki artık... yavaştan yorulmaya başladım... belkide aşının etkisiyle böyle oldum bu hafta sonu.. kolumda şiştii(

cnm al bendende o kadar ama haftanın belli günleri enerjim tavan yapıyo diyebilirim kimi zamanda koluım kalkmıyo ama her gece 12 gibi yatım sabah 6:30 kalkıyorum .. haftasonuda dahil kramplarım başladı diyebilirim kaldı 15 hafta :) sağ salim doğsalarda bitse ....

desene normalmiş bu yorgunluklar...
çok şükür henüz kramplarım başlamadı canım...
az kaldı canım.. biraz daha sıkalım dişimizii:)

merhabalar.hepinize güzel bir hafta diliyorum.hafta sonu havalar öyle güzeldiki.dayanamadım.oturma odamın camını sildim.makinede yıkanacak ne varsa küçük yolluk kilim pas pas hepsini yıkadım.bugün eve gidincede nevresimleri atacam inş.biraz yoruldum ama ne yapalım değdi temizliğe.eşimde yardım etti sağolsun.bide üstüne söylendi.senin ne işin var şimdi camla mamla diye.dünde arkadaşım geldi.kara lahana sarması sardım.sigara böreği sardım oda böreğe yardım etti.bide kek yaptım.güzel bir gün oldu.

Son düzenleme:

aferin nevgülüm sana şuan tehlikeli bi dönemdesin biliyosun dimi cam silinir mi kuzum ya bari sen yapma
tamam yawrular allaha emanette bizimde temkinli olmamız lazım

aferin nevgülüm sana şuan tehlikeli bi dönemdesin biliyosun dimi cam silinir mi kuzum ya bari sen yapma
tamam yawrular allaha emanette bizimde temkinli olmamız lazım

haklısında o camlar perdeler üstüme üstüme geldiler resmen kirleriyle dayanamadım.kelebekim benim aşermemde böyle valla.her tarafı yıkıp temizlemek geliyor i,çimden.büdüşümdede böyleydim.

aynen cnmmm bıraz daha sabır

casperımın patronu beşiği almamış yalan oldu yazık kızcağıza pis herif
aaa bak ben sormayı unutmuştum... edepsiz minnak patron(

hoşgeldin canım.. canım şu sıralar biraz dikkat etsen... biliyorsun riskli dönemler....

lamecim,böceğim ikinizede nice güzel yıllar geçirmenizi dilerim.

sağol canım.... yarın 2 yılımız bitiyor.... nasıl çabuk geçiyor zaman yaaaa

hadi hayırlısı canım bakalım akşama belli olur memnun mu nasıl ?
daha aramadım
o arıycak musaıt olunca
bakalım

tşkler cnm

süprsınn işlerınde azalmış eşinde toz alır oldu bıttı

oo cok muhım dönemdesın yorma kendını amaa
lamecim,böceğim ikinizede nice güzel yıllar geçirmenizi dilerim.

tşkler cnm

buradaki kızlar 1'er 1'er doğuma gidiyor
yakında sanki kimse kalmayacak
yaz tatili için plan yapan var mı aranızda

buradaki kızlar 1'er 1'er doğuma gidiyor
yakında sanki kimse kalmayacak
yaz tatili için plan yapan var mı aranızda

ben kalcm senle

kocem aradı msj atmıştımm sarjı azmış ama sesı mutlu akşam konuşak dedı anam anam sorun olmasın:18:
bıde dıplomasnı bulamadık dün heryerı aradıknerde unuttu naptı bılmıokk ınş.bu akşam buluruz
akşam 11 den sonra aradık durduk bıde sabah erken kalkıp aradık gene yokbana dıo sen attın kesın herşey san fazla gelıo dıye dayanamıom ama onuda atcak değilimkı:18:

yaza plan yok tek hayalım karşıya taşınmak en mukemmel tatıl o olur benım için

son ikimiz kalcaz bence de neyse en azından doğuranlardan fikir alırız

sesi iyi geldiyse sorun yoktur 1 hafta da alışır diplomayı nettiniz kız sende ben gibi elime ne gelse çöpe atıyorum döküntüden nefret edyorum

kızlarr size bişey danışmam lazım..hem işim hem eşim var :) bu hafta sonu eşimin en yakın arkadaşı bize gelecekmiş.karısı ve çocuguyla.bende pek samimi değilim.selamlaşmaktan öte gitmiyor konuşmamız...ne yapıcam hafta içi temizlik yapmam lazım yemek ne yapcam pek bişeyde bilmiyorum

Kızlarrr casperimden haber varrr geçmişi okumuş....
Telden okuyabiliyor ama yazamıyor...söylediklerini aktarayım hemennn
-Böceğimin doğum gününü kutla benim için demiş

-Lameyi yarın tebrik etcekmiş:)

-nevgüle 2 adet şaplak yolladı.dikkat etsin dedi:)

-Minnak patronuma herşeyi sayabilirsiniz dedi...Giren elemanda işten çıkmış:)

temizlik yapmış uzanıyomuş keyif yapacek şimdiikkk:)

selam herkese

hem işim hem eşim var size bir soru siz işe gittiniz evinizde bir kişi misafir bırakırmıydınız.hoşunuz gidermiydi yane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…