Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evt onlar baya bı tecrubelı olcek
ne şanslıık

ay ben dayanamam öle fazla kağıt işe yaramaz herşeyı atarım ama onu asla delı mıyım ben

ooyy cnm benım cok tşk edderımmm

selam herkese

hem işim hem eşim var size bir soru siz işe gittiniz evinizde bir kişi misafir bırakırmıydınız.hoşunuz gidermiydi yane?

selam cnm hoşgeldinnn

valla biraz bencillik olacak sanırım ama kişisine bağlı:)
annem kalsa sorun olmaz,çok yakın akrabamdan sevdiğim bi kuzenim kalsa olurmu sorun bilmiyorum.Abimde kalsa sorun olmazz

Son düzenleme:
ben bırakmazdımhşumada asla gtmezdı

benimde hiç hoşuma gitmedi

ilkez böyle birşey geldi başıma..eşimin kız kardeşi..3 gündür bizde kaldı zaten.dün gider sandım.çalışan insanız yani.gitmedi.acaba kötümü düşünüyorum dedim kendimce ama garip geldi.

ne yapacak ki bom boş evde..ben evime çok deger veririm..

ne biliyim çok garip..

selam cnm hoşgeldinnn

valla biraz bencillik olacak sanırım ama kişisine bağlı:)
annem kalsa sorun olmaz,çok yakın akrabamdan sevdiğim bi kuzenim kalsa olurmu sorun bilmiyorum.Abimde kalsa sorun olmazz

hoşbulduk canım :)

ne biliyim bir garip geldi bana yanlışmı düşünüyorum diyorum..evimi kimseye öyle bırakıp gitmediğim için.bir kere kardeşime bıraktım oda sabah kalkıp işine gitti.

eşime dedim napıcak yanllız evde ..diye ama oda birşey demedi.

birde biz günlük alıyoruz yemeklerimiz..biz evde yokuz diye borç orucunu tutacakmışş

eşim de dedi delimisin ne orucu dedi.napim mecbur dedi:)

evi yakınsa kalması çok saçma bence...
kız evini falan karıştırmasın
annem kalsa aklım asla kalmaz mesela...ama kaynanam kalsa bilmiyorum bu konuda dengeli olamıyorum maalesef

evi yakınsa kalması çok saçma bence...
kız evini falan karıştırmasın
annem kalsa aklım asla kalmaz mesela...ama kaynanam kalsa bilmiyorum bu konuda dengeli olamıyorum maalesef

yok canım memlekete taşındı onlar burda eltilerde falan kalıyorlar..hastane işinden dolayı geldiler..annesi falanda var..diger eltimlerde.o hafta sonu için gelmişti ama gitmedi ne yazıkki.

bilemiyorum karıştırırmıda:18: zaten habire yatak odama giriyor uyuz oluyorum..teli çalıyor sevgilisi arıyor ..yemek odası varken neden orya gidiyor anlamıyorum.orası özel biryer. ne kadar ayıp ya söyleyemiyorum..kırıcı olurum diye..

neyseki eşim 3 de paydos ediyor..birazdan eve gider bizim evde çoluk çoçuk yok rahat ya ondan gitmiyor sanırım..ama sıkıldım ya

Son düzenleme:
Olsun tatlım şehirdışındalar diosun abisinin evi ya kalmak ister tabi rahatsa bide..
Aranız iyimi normalde?
Zaten giderler yakında boşver..
Ama yatak odana dalması çok saçma.Eşin uyarabilir bence sen bişi deme yinede boşver.

gidicciler evet..aram iyi.bende demem zaten hayatta ama hoşlanmadım sadece ..nese kötü düşünmiyim ayıp bana

slmm kızlarr yoğunum gelemedimmmmm
lamecimin d.günüsüymüş nice mutlu huzurlu yıllara inş.

casperimmmm okuyasan bişiy dimmm minnak aldımı beşiği
yok deme çatlarım çatt diyeeee

kötü gelin seniiii:)
bebiş çalışmalarına ne zaman başlıyosun cnmmm tekrar dşünüyomusun

yaaa değilim değilim.. hatta beni sevdigini söylüyor iyi bakıyorum ne seviyosa alıyorum

kullanmadıgım takılar kıyafetler verdim..sevindi.ama şimdide yok hırka ver badi varmı siyah falan giyyim benimki pullu falan diyince uyuz oldum ben ya aç gözlülük gibi sanki.biraz huylandım kız..

ayyy hayatta isteyemem
yüz vermişsin astarını istiyo artık oda

superr hoşgeldin kız topikimizee
bide bana deyonn sen benimi takip ediyon heeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…