Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

superrrrrrrrrrrrrr
sen arkadaşlarınla kusuştun de bu topiğe mi yerleştin kız ben de nasıl burda devamlı diyorummmm
topiğin terk edilmişş niye böle olduuu

Alyaaaam kuzuuuum biz onun arkadaşı değildikki, nezaketen cevap veriyoduk yazdıklarına.
ay neysem yazdım kaçtım, cezamı beklim

Lütfen kızlar rica ediyorum topik sahibi değilim ama tabi de sakinlerindenim
ben ve arkadaşlarımın gayet samimi bir sohbet topiği burda tartışmayınn olur muuu

topiğimize zeval gelmesin

sorunlarınızı lütfen özelden çözün .. topicklerde ceza almanız yüksek olabilr dikkat edelim.
bu herkes için geçerli

size iyi sohbetler kızlar..birdaha gelmicem bu topiğe rahatsız ettiysem kusura bakmayın

Huzur yüzlere yansısın bugün.
Her atom kardeşliği haykırsın, karanlık yüzlere.
Ve yüzler Allah’a (c.c.) dönük olsun sadece.
Hayırlı cumalar kızlar...okuldayım ilk ders bireysel çalışma yapıyorlar...ben de bir sonradan geleceklere günaydın diyeyim dedim...

spediiiii doğm gününmüş...ben geçmişte gördüm...Rabbim hayırlı ve sağlıklı yaşlar nasip etsin sevdiğinle...

günydınnnnnnnnn

hayırlı cumalarrr

sipidimmm akşam nasıl geçtı

vallahi harika geçti diyebilirim akşam bi baktım bizimki işyerinde karşımda elinde çiçekle
sonra eve geçtik güllerle süslemiş balonlar falan süperdi. her balonun içine notlar yazmış anneler babalar teyzemler ananeler dedeler 15 kişydik evde
iki kalp pasta yaptırmış bide üzerine süper yazı yazmış yine çok güzel geçti yaaaaaaaaaaaaaaa

super 87 banlanmış bu arada

adaer teşekkür ederim tatlm

umduğun gıbı olduu yanııı
cok sevındımmm cnm harıka olmuşşşşşşşşş

günaydınlar kızlarrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr

spidimm ayhh harika bi süprüzz yaaaaaa ne güzel nice mutlu yıllara yaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…