superrrrrrrrrrrrrr
sen arkadaşlarınla kusuştun de bu topiğe mi yerleştin kız ben de nasıl burda devamlı diyorummmm
topiğin terk edilmişş niye böle olduuu
sanırım bugün beni takip edenler var
gel diloşum topikimize gidelim :127: kızlar da muhabbetine devam etsin.Biz ediyoruz sensiz yapamıyoruzbizde de sürekli ziyaretçi var kuzum yaa
alyaaaam kuzuuuum biz onun arkadaşı değildikki, nezaketen cevap veriyoduk yazdıklarına.
Ay neysem yazdım kaçtım, cezamı beklim
günydınnnnnnnnn
hayırlı cumalarrr
sipidimmm akşam nasıl geçtı
vallahi harika geçti diyebilirim akşam bi baktım bizimki işyerinde karşımda elinde çiçekle
sonra eve geçtik güllerle süslemiş balonlar falan süperdi. her balonun içine notlar yazmışanneler babalar teyzemler ananeler dedeler 15 kişydik evde
iki kalp pasta yaptırmış bide üzerine süper yazı yazmış yine çok güzel geçti yaaaaaaaaaaaaaaa
super 87 banlanmış bu arada
adaer teşekkür ederim tatlm
umduğun gıbı olduu yanııı
cok sevındımmm cnm harıka olmuşşşşşşşşş
çok daha fazlasıyla oldu hemde
teşekkür ederim
vallahi harika geçti diyebilirim akşam bi baktım bizimki işyerinde karşımda elinde çiçekle
sonra eve geçtik güllerle süslemiş balonlar falan süperdi. her balonun içine notlar yazmışanneler babalar teyzemler ananeler dedeler 15 kişydik evde
iki kalp pasta yaptırmış bide üzerine süper yazı yazmış yine çok güzel geçti yaaaaaaaaaaaaaaa
super 87 banlanmış bu arada
adaer teşekkür ederim tatlm
yanımızda olmaları bile yeter.benımkı cok sadeydıaylarca işsiz kocede para ne gezer demı
canı sağolsunn
spidimm ayhh harika bi süprüzz yaaaaaa ne güzel nice mutlu yıllara yaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?