Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

herkese günaydın, hayırlı cumalar

binlerce kez amin.

günaydın canım

günydınnnnnnnnn

hayırlı cumalarrr

sana da hayırlı cumalar canım.

çokkk güzel geçmiş hakikaten, iyiki doğdun speedy, mutlu yıllar canım benim. yaş kaç oldu

çok daha fazlasıyla oldu hemde

teşekkür ederim

allah herzaman gönlüne göre versin,böyle memnun ve mutlu ol hep canım.

benımkı cok sadeydıaylarca işsiz kocede para ne gezer demı
canı sağolsunn

canı saolsun tatlım, siz birbirinize en güzel hediyesiniz, valla. iyi ki doğdun, herşey gönlünce olsun, yeni yaşında bol para huzur sağlık nasip olsun sana ve eşine. yaş kaç oldu

yaa evet

30 dan önce önemsemiyordum ama, 30 kelimesine yaklaştıkça anlıyorum

yaşlanıyorum galiba

böyle giderse yaş konusunda 3-5 yıla kadar kompleks yapacağım sanırım

aman her yaşın ayrı güzellığı vardır emın ol
yaşamaksa en güzelı sağlıklı bi şekılde takma kafana
ablammmmmm

her yaşın 1 güzelliği var en güzel çağımızdayız

deme deme

çook yorgunum canım.... ama şükür iyiyim yine de:))
sen nasılsın?

Bende iyiyim cnm ve yorgunum:)Kullanmadığım herşeyi koliledik dün annemle kayınvalidemde geldi sonra...Baya bi işimiz azaldı..Artık beklemedeyimm..Bi kaç bişey yıkadım evin içi pazar yeri gibi her yer çamaşır akşamda ütüm var oy oyy:)

ahh canım yaaa, bu dönemde birde bu telaşın var... allah kolaylık versin.. eee ne zaman taşınacaksınız?
senin kontrolün ne zaman canım?

ahh canım yaaa, bu dönemde birde bu telaşın var... allah kolaylık versin.. eee ne zaman taşınacaksınız?
senin kontrolün ne zaman canım?

valla cnm yaa pek yormamaya çalışıyorum annelerde fırsat vermiyo ama yapmadanda olmuyor tabi..Biz hazırız mütahit elini çabuklaştırsa iyi olacakta bişi kalmadı ama ağırdan gidiyor..
kontrole dün sabah erkenden gittim cnm herşey yolunda çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…