Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

amannnn bugün de erken geldim kimsecikler yok
nerdesiniz nan...
yemeğimi de ettim...uzunnnn bir aradan sonra ıspanak,taş korkusuna yapmıyordum hiç olmazsa son haftalarda yapam da final edem...
neysem gelirsiniz belki

kimsecikler uğramamış yine buraya ((
ziyaretçi var ama her zamanki gibi gir paylaşımda bulun kardeşim okuyup okuyup ne gidersin...

45 dk. içinde kocem gelecek...
akşam da annemler ve kız kardeşim,eşi falan gelecekler bebek bohçamızı getirmeye...

iyi hafta sonları olsunlar hepinize...

casperım arayamıyorum aklımdasın,sen yine haber verirsin nasılsa

bal kız albüme bak cnm...sonunda ekleyebildim

günaydın kızlar

az önce biricikle konuştum dün kanaması olmuş hastaneye gitmiş bi gece hastanede kalmış bebeğin eşi aşağıda olduğundan kanams oluyomuş dr.istirahat vermiş 1 hafta şu an bebekde o da iyi inş.herşey daha iyi olacak

canım hoşgeldin..

inş. rabbim bebeğini ona bağışlar...

Günaydınlarrr hanımlarrrrr

brckk hasta mııı kanaması mı olmuşşş
ayhh cnm yaaa rabbim şifasını versin yavrusunu ona bağışşlasın inş.

Ayhh ona izin konusundada problem çıkarıyolar dı napcak şimdi 1 hafta:26::26::26::26::26:

canım hoşgeldin..

inş. rabbim bebeğini ona bağışlar...

hoşbuldum cnmm amin inş.

öyle olmuş cnm inş. biran önce herşey yoluna girer

Günaydın kızlarr

dün konuşmuştuk bizde az önce tekrar aradımm
rabbim paşasını ona bağışlasın inşallahhh ...
dualarım onunlaaa .....

kızlar günaydın...
casperımdan haber var...o gün normalin üzerinde sancı çıkınca nst de şimdi evde dinlenmede...ama geceleri paşası pek rahat vermiyormuş,perşembe günü kontrolü varmış,o zamana kadar tabi sancım gelmezse diyor :)))
yalnız dün akşam da sanki hafiften nişanı gelmiş gibi olmuş...beklemedeyim diyor,anlayacağınız her an hayırlı haberi alabiliriz...

rabbim bir avazda kurtarsın onu ve tabi bizleride...

brck...cnm,geçmiş olsun,bol bol dinlen tatlım...umarım bir sıkıntı olmaz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…