izne mayıs sonunda ayrılıcam..[B .!.:az kalmış canım. son 5 hafta derken iznemi ayrılcaksın?[/B]
lamem cidden az kalmış bee zaman su misaliiii...
nan böcük dizi çekimleri hızlıymış hadi rasgele..dikkat edin nan bu hızla bi bebiş olmasın.. gerçi olsun bence ama sen istemiyin...
lamem cok az kalmış kuzum haydı hayrlısı
lamem hani fotolar yaaaa...ben ölemi yapıyodum(
canım koydum yaa birkaç tane.... diğer koycakalrımıda sağolsun eşim bilgisayar ayükeldim diye karttan silmiş... halbuki yüklememiştim(
melodicim iğrenmiyorum kokusundan bahsediyorum çok keskin :)) hemide sırtına kadr yapmış :)))
ben temizlerken nasıl gülüyo ayaklarını tutuyo konuşuyo bayılıyom o haline :))
lamem cidden az kalmış bee zaman su misaliiii...
izne mayıs sonunda ayrılıcam..
37. haftada sezeryan... ona 5 hafta kaldı canım...
ay sorma yaaa... çantamız hazır.. dünde babaannemiz yorganını nevresim takımını verdi.. aman allahım dedim yaa... kızımın yatağı bile hazır... bi gelmesi kaldıı:))
haaa öyle yani... canım eklerim bir ara... haber veririm...cnm bebişle ilgili beşik vs ıvırı zıvırı...
amin canım, inş..az kalmış sağlıkla kucağına al inşallah.
melodicim bizde iyiyiz yarın görmeye gidecez inş fasulyemi.dilerim herşey yolundadır.10nuncu haftanın içindeyiz.yemek yiyemiyorum çok.midem bulnıyor ama hiç çıkarmadım şükür.anca çok çok sevdiğim istediğim bişey olunca mideme bişey olmuyor.akşam mantı yaptım eşim çok az yedi büyük salata tabakları varya oval azcık kalmıştı dolu olmasına onun hepsini yedim.çok iştahla yedim.böyle yoğurtlu mayhoş şeyleri seviyorum.
bugün facede mutlukızın bebeğini gördüm harika bişey ya maşallah
hepinizi öpüyorum
sağol canım... amin...
bugün facede mutlukızın bebeğini gördüm harika bişey ya maşallah
hepinizi öpüyorum
yaaa biz nasıl görcezz face ekli değil((
sorsana he derse ekliyelimm :))
ne şanslısın
bız göremıyokk ama
ya soramam çünkü ben normal face girmiyorum gizli girmiyorum farklı bir siteden.
şimdi dönüp bakamıyorum bile sohbet açamıyorum anlık bildirimleri görüyorum sabah şansıma gördüm
Bende gizliden görüyorum işte
o nasıl olıy yaa...
Adını soyadını özele at ben bulurum onu :)
şirkette face yasak.
cristalstriker diye bi siteden face giriyorum facede anlık yayınlananları görebiliyorsun. geçmişe bakamıyorsun kısıtlı yani..
yolladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?