Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

casper ahh keske
yok yemek ıstemem yaprak saralım yeter
dolaptada yer yoktu
dışarda bısıolur mu bıgunde acep

gudubet geldı sonunda
benımde yarın işim olursa
gec gelcem dıycem
ohh işim var dıyıp hep gec gelıo

ada tarıfı vermedın daha
gudubet sımdı dısarda da

günaydın kızzlarrrr:))) yoğun bi hafta sonundan sonra işe baya geç kaldım:)) bi geldim saat 10:))) patron gelmiş.kusura bakmayın uyuyakalmışım dedim:)))))bi hafta da böyle başladı:))

tırnaklarım ağrıyoo:sinifsinif:

kımse çemkırmedı mı kocasına
benn sabah sıramı saldım
çemkırdım ıyıce bı

günaydın kızzlarrrr:))) yoğun bi hafta sonundan sonra işe baya geç kaldım:)) bi geldim saat 10:))) patron gelmiş.kusura bakmayın uyuyakalmışım dedim:)))))bi hafta da böyle başladı:))

günaydn canmm
:))))
nasıl geçtı hafta sonu tatlmm
barışltınz mı adamla :))))

Gunaydın pasaklı
Deniz güzelmiydi...
Eşim yalvardı havuz havuz die belim ağrıyo die gitmek istemedim.
Aqua dolpine gidelim dedide orda hoplayıp zıplıcam kaydıraklarla bende istemedim yaa keşke gideydim ama...

eşimde havuz havuz dedi de kalabalık olur dedim istemedim keşke gitseymişiz
deniz diye tutturdum yer araya araya tekirdağa kadar gittik silivride falan buluruz bi yer dedik ama o ne kalabalıktı öyle otoparklar dolu sahilde desen adım atacak yer yok bizde taa tekirdağda bulduk kendimizi
yosunluydu deniz bi iki kez girdim çıktım ama açıklar temizdi en azından :lepi:

nan iyiki bişi sordum cvp vermediniz heeeÇok üzgünüm çoook
mavinin knusunu okucam die gece 1,5 ta yattım

tırnaklarım ağrıyoo:sinifsinif:

kımse çemkırmedı mı kocasına
benn sabah sıramı saldım
çemkırdım ıyıce bı

dün bende çemkirdim valla accık böcüğüm,ben kendimi paralıyorum temizlik,yemek,ütü aaa bütün gün elinde kumanda o spor programı senin bu spor programı benim,parçalayacağım o televizyonu valla ona göre dedim..söylendim söylendim..kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsınız tatlım bizde çıktık digital makina baktık çok istiyom bu sıkışıklıkta aslında almam ii diil ama napam beğendim pembe bi tane :)
sonrada yemek yedik dışarda bizde
akşamda arkadaşlarım geldi

adacan güzeldi gerildim başta ama ya ilk defa gidiyorum evlerine birde mobilyaların teslimi sırasıd aufak bir gerilimimiz olmuştu onlarla o sebeplede gergindim ama çok güzeldi

isolde cim iş durumuna üzüldüm off neler geliyor sizler için içimden ama açacam bir şirket KK daki herkes hep beraber çalışalım..

pasaklı kuzum atlattım çok şükür. ve şaşırtıcı bişi 3 gündür üst üste sevgilimle tartışmadık rekora gidiyorum :)))

böcük neler yapmışsın sen allahım allahım bende bişi yaptım sanıyorum

casper sağol canım

unuttuklarım olduysa kursura bakmayın çoklu alıntı yapamıorum anımsadıklarıma yazdım

yalnız dönüşte otobüsümüz bozuldu 3 saat gecikmeli 3 otobüs aktarmalı gelebildik 6 saat yolu 12 saatte ne yapalım olacak artık o da nazar boncuğu olsun

amannnn pazar günü nasıl geçermiş gelin siz onu bir de bana sorun...
cumartesi temizliğimi yaptım,misler gibi oldu evim,yemeklerimi de hazırladım dedim ya...istedim ki kocişle pazar günümüzü huzurla başbaşa geçireyim...
ama nerde.....sabah 10:30 gibi kalktık....kahvaltı faslı falan geçti,öğlen oldu saat sonra herşey güzel geçiyor derken...görümce aradı.
alo biz mezarlığa gidioruz,Bedi'de geliyor mu???
eee şimdi gitmez mi elbet gider bizimki de annesi sonuçta..
neyse hemen kahvaltı masasını toplayalım,hadi duş alalım falan derken bir tlf. daha çıkın biz geldik
dedim gelin bir 5-10 dk. da olsa az işimiz var...
ne işiniz var demesin mi görümce
dedim hadi inin işte...neyse indiler,ben saçımı kuruttum hemen,Bedi giyinirken hazır çayım vardı onu verdim,fotosunu gördüğünüz keklerden koydum...vs. bu arada dayısı,yengesi,çocuğu,teyzesinin oğlu da vardı....
işte çıktık gittik mezarlığa
geri dönüyoruz ben sanıyorum ki ineriz yolda onlar devam eder ama yok öyle olmadı....
tam tersi kayınpeder hadi inin gelin oturalım biraz daha demesin mi...
ayyy dedim bu bir kabus olmalı
bugün pazar ve bu gençler çalışıyor bir tek bugün başbaşa kalıyorlar diye düşünen yok hiççç.
üstüne bir de dayısının hanımı görümceme hadi odaları gezdir bana deyince bir tepem attı...
dedim..yenge ben gezdiririm.....görümcemin suratı asıldı hemen...
ama ne hakkı var yahu,o evin hanımı benim ne demek yani....
amannnn insan kıl olunca herşey göze batıyor işte....

bugün yoğunum kızlar:))) mallar gelmiş stoklar girilcek faturalar girilecek.mutabakat yapılacak :))) bu arada kocamla barıştım:) cmt yanaşmaları oldu pazar sabahı uyandım uzun uzun izledim onu sonra dayanamadım öpücüklere boğdum barıştık:))) elele düğüne gittik bide teyzesine gidip dedikodu topladık:) evlendiğimizden beri ilk defa gittik.onlar gelmek istemişler ama çekinmişler benden:))) bende buyrun her zaman bekleriz dedim :))) ne iyi gelinim ben yaa:)) ama eşim çok memnun oldu.kendi dayımın torununun sünnetine gitmedim onun teyzesine gittim.arada böyle fedakalık yapmak lazım.:))yalnız kalması beni daha çok üzüo çünkü.böylesi daha iyi ama bana onca hakaret eden kaynanam şimdilerde toz kondurmuomuş bana:)) eee iş işten geçtikten sonra tabi:)) nasıl yanaşacaklar:))teyzesine de söyledim ben asla evlerine gitmem görüşmem evime de kabul etmem ama eşim istediği zaman gidebilir.ben kimsenin önünde engel değilim.vay bee nasıl konuştum ama bi görseniz:))) dün akşam kendimi ilk defa gelin gibi hissettim(

nan iyiki bişi sordum cvp vermediniz heeeÇok üzgünüm çoook
mavinin knusunu okucam die gece 1,5 ta yattım

ee ben okumayım sen anlat ozmn
en son yarın bulusakcaklardı
delikafadulden
yok canm ben çemkirmedim çemkirilcek bişi yapmadı ki :))))

tühh bı fıre verdık

ıyı yaptın
bendeakşam sarma sar dıom anlamam dıoo
öleyorgundumkı
yemesını bılıon ama dıe dıe sardım
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…