Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende cnm kimse yok baksana
senin hamilelik nasıl gidiyor 11 hafta kalmış sanırım
akşam misafir gelecek bize arkadaşım hamile 5,5 aylık ama maşallah hem göbek hem yandan acayip kilo aldı
az kaldı artık cnm hem korku hem heyecan var artık ..
yok kilo almadım şükür göbeğimde ufakcık daha ya
ayy garu gitti başka topiklere bide çok özlüyom diyo..ben doğurana kdr burayı bırakmadım nan...
ekim annelerinede bakıyorum cnm ne yapayımm ordanda bilgileniyorum:)
sende perşembeleri falan oluyosun burda.
zaten ben doğurunca bi 3-4 ay yokum hiç nette.giremem yani.evde yok çünkü

evet cnm yavaş yavaş büyücek nasip olursa..
ayy bunalmayın die konuşmuyoruz cnm böle fazla..
çünkü hamile olmayanlar sıkılabiliyor

sıkılmak değil aslında kendi adıma söyleyim.
ama yaşamadığım bilmediğim bişey üzerine konuya dahil olamıyorum sadece.
yoksa her genç kızın başına gelecek bir durum

len düşn dedıkte hayatının gerıde olan kısmını dıye şey ettım sen gıttın 1,5 yıl dıon
bı bakmışsın 5 yıl olmuş bı bakmışsın bıtmışş

bi yazamadım nannnn

malesef artık herkes kendini düşünüyo erkek evlada ev alıyım edeyim diyen baba kalmadı...
bizde yenik başladık o yüzden..
bozuk dediğin nekdr ya :)) olsun damlaya damlaya göl olur...

krediyi erken ödedik indirim olsun diye ama altınları bozunca altın 2 katına fırladı bindirim oldu hiç faydası olmadı yaniii...

onu demiyom ablanda hem zeynep hem ela benimki sadece zeynep ela :))

bizde anayık bizede sor ne sorcaksan...
bak süt poşeti wevell demiştim ya alma diye yanlış demişim milkvay inkiler beş para etmez...
eve net alırsın be çatlar insan..

evet cnm yavaş yavaş büyücek nasip olursa..
ayy bunalmayın die konuşmuyoruz cnm böle fazla..
çünkü hamile olmayanlar sıkılabiliyor

ay böcükle spee den başka kalmadı hamiş olmayan anlat sen :))
bunlarda idare etsin cnm tecrübe olur :))

len düşn dedıkte hayatının gerıde olan kısmını dıye şey ettım sen gıttın 1,5 yıl dıon
bı bakmışsın 5 yıl olmuş bı bakmışsın bıtmışş

ÖYLE ÖYLE geçecek herhalde bitiricez.
biz annemlerle 5 sene önce kredi çektik ev almışlardı 1 seneleri kalmış onu da birlikte ödedik. geçmiş diyoruz.
aman bu da geçer ya Rabbm sağlık versin yeter

malesef artık herkes kendini düşünüyo erkek evlada ev alıyım edeyim diyen baba kalmadı...
bizde yenik başladık o yüzden..
bozuk dediğin nekdr ya :)) olsun damlaya damlaya göl olur...)

aynen o eski de kalmış. böyle kiraya geçmeden direk öyle eve geçenler hiç maddi durumdan şikayet etmemeli.
kira vermeyen aile 3 kuruş ile bile geçinir.
eve gidince cebimizdeki tüm bozuklukları kumbaraya atıyoruz. her ayın 20 sinde açıyoruz 2000 dolarımız oldu 1 sene de öyle böyle birikiyor

benım abımler cok şanslı ev ev eşyası düğün takılarda öle böle deıl ama genede sorsan gecınemeyız der yaşamkalıtelerı bızden düşük:)
ne gezmek ne yemek ne içmek
ben onların yanında tek maaşla kredı kira derken kralıceyımmm
benım yanımda barı demeyın öle dıyımm
Allahıma cok şükür genede var olupta yok dersen Allah yok eder

altın şuan bozulması lazımdı nerden bılcen yada 170 tl falandı ceyrek o zaman ne paraydı
bende cok zarardaım ama hep kar tarafından bakıom:)

he sız anlatın anlatın tecrube olsun

bak bıtmış bıle
bıter bıter cnm sıkma
beımde 250 tl lık kredımden 6 tanecık kalmışşmusmutlu oldummm en azından cıft rakam deıl
bende altın alıom hep darda olmasamda alsam daha sonra nasıl ı gelcekk

çok şükür bizimde öyle orta durumdayız ödediğimiz krediye rağmen geziyoruz ediyoruz.
bu günlerimize binlerce şükür Rabbim daha kötü de olanlara yardım etsin.

öyle böyle bi şekilde bitecek o zaman da vay be ne zaman geçmiş diyeceğiz büyük ihtimalle

birikim yapmak çok güzel oluyor ya hem güvencen oluyor hemde sıkışsan da kenara attım diyip içimi rahatlatıyorum.

ayy seninde talihine bak ya bekarken ev kredisi evlen gene aynı neyse sağlık olsun gerisi olur...

çok güzel fikir ya o bozuklarla yaptığınız dayanışma..

biz yapmaya kalksak savaş çıkar...gerçi zamanında onuda yapmadık değil..yıprandık artık koyverdik gidiyo bu aralar..

evlenmeden önce girdik biz ev borcuna ne sıkıntılarla ama çok şükür oda bitti bizde :)

abin niye öle yani hep yok diyo..çokmu lüks takılıyo???
biz altınları bozarken güççük altın 90 tl di cnm..şimdi olsaydı onlar köşeydik ((

aynen ya yaklaşık 6 yıldır işte kredi ödüyorum. aralıksız. dediğin gibi sağlık olsun da ödeniyor çok şükür.

ben başlattım eşim devam ettiriyor. ikimiz gaz veriyoruz ben daha çok attım falan diye eee bide ayın 20 sinde açınca seviniyoruz güzel gidiyor çok şükür.

sizin bitmiş çok şükür.

abin niye öle yani hep yok diyo..çokmu lüks takılıyo???
biz altınları bozarken güççük altın 90 tl di cnm..şimdi olsaydı onlar köşeydik ((

yok laa dıom ya yemez içmez gezmezağzında bı laf hep yok yengemde öle
atıyorum
ben bu halımle markete gıtsem 400 500 rahat harcarım dolabım dolu olsn derım aman mısafır eksık olmasın aman komşum bısı ısterse gerı dönmesın yada ben nıcın çalışıyomkı zaten
ama onlar gıderım dolapta bısı yok ogun yıycek kadar alırlarsa o
pazara hıc gtmez
kıyafet desen bayramdan bayrama
yok dedıkçe yok oluoo herhall

teyzemin kızı dedi bende bi kaç kutu var veririm dedi oğlum çok şanslı yaaa:)
pc yokki net alayım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…