- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ozaman sorun yok cnm..
yani ben şey demek istedim hani sabah arar akşam size yemeğe gelicez die öyle misafiri sevmiyorum.ama çay misafirlerine hep kapım açık:)
böcük hayırlısı işllh...
abin napıyo parayı ozmn nan varyemez :))
bence eşin gidince annenin yanında dur ev filan tutma bu arada para birikir işte kira verme derim...
brck garusu pc de versinler tam olsun nan iyi yere tükkan açtın :)))
ilk evlendiğimiz zaman burda tarifler mönüler havada uçuyodu nan
az misafir ağırlamadık her hafta ne yapsak diye sorardık birbirimize...
şinci hepsi yok oldu :)))
Gece rüya görüyorum sandım meğerse gerçekmiymiş çözemedimde
rüyamda çocuğun yada kendi üstümü çıkarıyorum sonra eşime vurdum 1-2 kere üstümdeki tişörtle
tekrar sızmışım
sabah bi uyandım atletleyim diom noldu nerde bu tişörtüm
baktım yatağın içinde...sonra bi an gözümün önüne geldieşimi tişörtle dövdüğüm
ama oda hatırlamıo:)
ben bu topiği yeni görüyorum ya inanamıyorum.merhaba kızlar bende hem eşi,hem işi olan bayanlardanım
çok şükür eşimle çok mutlu ve huzurluyum,cumartesi pazar tatil olması büyük avantaj temzilik vs için
biraz da eve yakın olsa iyi olurdu ama tam 1,5 saat sürüyor işe gelmem büyük zaman kaybı yani
ada gelmiş beğenip kaçmış :))
paşası huysuzlandı heralde...foto bekliyorum hadi annişler yaaa lamemde heç gelmiyo gerçi tatildeydi...
bende lameyi sorucaktım, tatilde demişsin, maşallah minik kuşla tatile gidebildilerse,
ben çok korkuyorum bu yazki tatilden, bakalım benim incitanem neler yaşatıcak bize.
bal gidiyonuzmu siz tatile ?
naan böcük garusu sen 6 ay napcaksın kocasız ?ben 1 yada 2 ay falan gidecek sanıyorum he.
Böcük 6 ay 6 aydır nan 6 ay karlı olursun ne kira ne mutfak masrafı nede fatura hem ailene olan özleminde gider ohhh miss walla..bi depo gibi biyer tutarsın orda durur eşyan boş dükkan vs yokmu konu komşuda...
günydın cnm napam topiği diriltmeye çalışıyom...
lame kendi yazlıklarına gitti bikaç günlüğüne o sebeple rahat yani...
ya senin kuzun büyüdü hiç korkma tatilden bence..
bayramda bizim 1 hafta tatil ozmn gideriz belki bizde bikaç gün..
kuzum uslu gezmeyide seviyo pek korkum yok o sebeple başka hastalık vs olmassa işllh
izin parası aldık patrondan tatil başka yok bize..
6 ay deıl kaç yıl bellı olmuycak gıderse
iş oldukça
eğer bıkaç yıl kalcaksa 6 ayda bı ıznı var yanı senede 30 gun
15 gun 15 gun
olursa
günaydınn
bal nabiyonnnn? :))
böcük kız hala netleşmedimi şu yurtdışı işi, bence kocan ordan ümidi kessin burda bi iş bulsun kendine, hem ayrıda kalmamış olursunuz,
çook sıcak, minik kuşumun üstünü başını günde kaç kez değiştiriyoruz bilemiyorum , su içinde kalıyor yavrucuk, klima taktırıcas sanırım bu gidişle.
oda deli elektrik harcıyo yaa, 150 tl faturadan bahsediyolar, baya kışın kombi yakar gibi yazında klimanın elektriğine para verces öle oluncada
amaan bilemedim işte pof.
spee fotoyu bulamadım...
bülbülü altın kafese koymuşlar illada vatanım demiş..gurbette anamsız babamszı trilyon verseler ne çare kalsın...
böcük nen ne dulu sen mantıklı düşün bence ve tasarrufuna bak elalem ne derse desin bitmez onların lafı..
contur patron izne gitmiyelim diye parasını veriyo bayıldığından değil yaa
aramıza hoşgeldin neye inanmıyosun anlamadım....
Bebişin yok sanırım..bu topiğe gelen hamiş kalıyo ona göre konakla :))
bak garuların hepsi ya gebiş ya yeni doğurdu :))
sen kaç senelik evlisin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?