Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ne dersi?
canım istedikçe bende çalışıyorum

ehlıyete yazıldım ders o:1:ama sayfasınıbıle açamıyorum pek
çalışmadan gecesın dıolar sorulara baktım öncekı yılların hep aynı yerlerı değişmiş ama gecmek zorundayım o yüzden şansa bırakamam dedım ama oructa pek ı olmadı

ehlıyete yazıldım ders o:1:ama sayfasınıbıle açamıyorum pek
çalışmadan gecesın dıolar sorulara baktım öncekı yılların hep aynı yerlerı değişmiş ama gecmek zorundayım o yüzden şansa bırakamam dedım ama oructa pek ı olmadı
hayırlı olsun canım.
geçersin sen, sadece geçmiş yılların sorularını çözmen yeterli, dediğin gibi aynı sorular zaten, direksiyon tecrüben varmı

hayırlı olsun canım.
geçersin sen, sadece geçmiş yılların sorularını çözmen yeterli, dediğin gibi aynı sorular zaten, direksiyon tecrüben varmı

sağol cnm:38:
ınş.cnm üzerimde ağır bı yük oldu ya:(patronum karşıladı masrafları kalırsam dıye cok korkuyom:18:her bişi tecrube var ama dıreksıonda tırsıom heycan falan yaparım dıye

sağol cnm:38:
ınş.cnm üzerimde ağır bı yük oldu ya:(patronum karşıladı masrafları kalırsam dıye cok korkuyom:18:her bişi tecrube var ama dıreksıonda tırsıom heycan falan yaparım dıye

tamam anladım, ozaman senin bu sınavı geçmen farz olmuş :1: canım, şanslısın, patronun karşılamış masrafları, arada güzellik yapsın oda değil mi, iyi yapmış.
ama geçersin ilk sınavda sen, öyle hissediyorum, azimli-çalışkan ve sabırlı birisin sen, yeterki vakit ayır soru çözmeye.
direksiyondan bende çok tırsıyordum, tecrübem olmasına rağmen :37: arabaya binesiye kadar heyecan bitmiyor, binince bitiyor :27: merak etme, inşaallah sen onuda geçersin, valla içime öyle doğuyor.

slm kızlarrrr naberrrr :3:

balcım hangi hastane bana özelden mesaj atsana tatlım.. birde senin doğum sezaryandı dimi epudural mı ?

keleboş epudural olmuş bu arada..

patikcim bende epidural oldum genel anestezi istemedim o an çok güzeldi doğum yaptığım özel hastanede uyuştururan iğne dozajı biraz düşükmüş bebeğe zarar vermesin diye bikaç dakika bebeği çıkarırken canım yandı ama zaten başında anestezi doktoru o kadar rahatlattıki beni ne olduysa anlattı bebeğin ayağını dişarı attı doktor bey onu çıkarmaya başladı falan diye yani daha güzel bence ve doğumdan sonra ayılmayı falan beklemeden hemen bebeğimi emzirdim yani daha rahattı tabi bebek çıkarken heyecenlandım tansiyonum düştü birazda acıdığı için oksiyen verdiler hemen sonra zaten bebeği aldıktan sonra iğne yaptılar uyumuşum bittikten sonra uyandırdılar bitti diye bebekten 10 dk sonra indim aşağıya yani o anı yaşamak bence güzel tabi doğumdan sonra doktorumun ve hemşirelerin tavsiyesiyle bol bol su içtim çünkü baş ağrısı yapabiliyomuş çok su içtim herhangi bi yan etkisini görmedim ben güzeldi işte vayyy be bi anda o günler aklımagel hey gidi gençlik:27:

kesınlıkle benım kzı yeğenm 9 yaşında memışlerı fındık gıbı olmuş acıoo dıoo düşün:53:

annaaammm hormonlu şeyler yedikçe böyle oluyo bence:23:

tamam anladım, ozaman senin bu sınavı geçmen farz olmuş :1: canım, şanslısın, patronun karşılamış masrafları, arada güzellik yapsın oda değil mi, iyi yapmış.
ama geçersin ilk sınavda sen, öyle hissediyorum, azimli-çalışkan ve sabırlı birisin sen, yeterki vakit ayır soru çözmeye.
direksiyondan bende çok tırsıyordum, tecrübem olmasına rağmen :37: arabaya binesiye kadar heyecan bitmiyor, binince bitiyor :27: merak etme, inşaallah sen onuda geçersin, valla içime öyle doğuyor.

farzkı ne farz:1:
yanı benımm gıbı eleman nerde bulcak:63:
bende ona dün eşim buraya gelırken feda tşörtlerınden aldrdım 2 tane hedıye
gıydı
fb lı kendısı aslında:27:

ınş cnm çalışıom soruları cıkardım azcık baktım genelı aynı yer değişimi ınş geçerım
direksıon içinde görüştüm 40 tl ımış saatı 2 saat alcam haftada sınava kadar diğer günlerde alırım belkı
kapmam lazım bu işi:52:azmettım
tır kullancamm
annaaammm hormonlu şeyler yedikçe böyle oluyo bence:23:

h geldn hacuu
kaç kez gırdım bı yazamadım yaa
patron pc yanıma taşıdıya :25:

valla olabılır 13 yaşa geç dedığıne göre demekkı erken gelen daha cok
diğer 9 yaşındakı yeğenımde bişi yok
he bıde annesıne cekmıştır belkı dedığıne göre annesıde erken gırmış

bendeeee
akşam ne yapıcam bilmiyorumm
eşim patates biber kızart çay peynir falan öyle yeriz diyor...
Adam patatese doyamıyor yaa :1:

ay yap sende be nevar patates yapmakta...
Benimkide yumurtacı :))
ama bana yaptırmaz kendi yapçak
patates te çok güzel kızartırrr

akşama annemdeyiz....
Ctesi misafirleri düşünüyorumm
yarın temizlik yaparım anca...

ohhh yakın olması güzel
ben hıc mısafr düşünmuyorum bu yıl
gelırse kardeşlerım gelır
bu arada ablamlar araba aldı elanın anası:52:daha sık gelırler ınş.
bendeeee
akşam ne yapıcam bilmiyorumm
eşim patates biber kızart çay peynir falan öyle yeriz diyor...
adam patatese doyamıyor yaa :1:

sahurda ne yıyonus sız:25:ben hep kahvaltı dün börek ettım değişklık olsun dıye ama cok yenmıoo kaldı bugunde yerız
pattes kızartmıom bıde cok susatır dıye ramazandan sonra ınş

ay yok bal çok seviyo kızarttmayı yaaa kendide yapıyo hiç farketmiyo yeterki patates olsun.sayesinde bende yiyorum baya patates.aslında zararlı demi?
böcük açıkçası bazen sahura kalkamıyorum ben eşimde yat dio dinlen diyor..nutella falan yiyo la kıyamam:)

ay yok bal çok seviyo kızarttmayı yaaa kendide yapıyo hiç farketmiyo yeterki patates olsun.sayesinde bende yiyorum baya patates.aslında zararlı demi?
böcük açıkçası bazen sahura kalkamıyorum ben eşimde yat dio dinlen diyor..nutella falan yiyo la kıyamam:)

cnm patates tok tutar..eskiden tarlada filan çalışan beden işçileri çok yermiş..sana kızartma olduğu için dokunur..

ay nutella deme 1 haftada bitti daha alma dicem dayanamıyorumm

cnm patates tok tutar..eskiden tarlada filan çalışan beden işçileri çok yermiş..sana kızartma olduğu için dokunur..

ay nutella deme 1 haftada bitti daha alma dicem dayanamıyorumm

ya şu nutellayı bi ben sevmiyorum sanırım cnm eşim bayılıyo bi o yiyo ama ben hayatta bi bıçak sürüpte tatmam..
ama patatese baıylıyorum cnm yok seviyom dokunsada:)

Son düzenleme:
dün sağdığım sütler burda kalmıştı nasıl üzüldüm anlatamam..
neyseki sabah annemin otarafa şöförü yolladılarda kuzuma ulaştı sütlerimmm

Back
X