Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım küçük siyah erikti,yuvarlak (cinsini bilmiyorum) organikmiş ama banada öyle geldi hormonlu gibi değildi sanki kendi ağacından toplamışsın gibi..fazla da yoktu tezgahta..
dipfrizden çıkanı mı yemedin ? çok güzel oluyor canım çıkınca kıyma kavurup onuda ekliyorum suyunu koy ohh misss...sirkeli suda yıkanıyor canım koymadan önce uzmasın diye..
böcük nan 2 çiçek yollasan ölermisinP bak haticeye hiç istemeden yollımm dedi..pinti garuu
ay nasıl unuttum
dün kanal d habere cıktık
izleyen oldu mu
araçlarn yaz bakımı dıye sunuldu
tmm len gelsın
görüşek senlede
hallederık![]()
nan böcük benden başka kimse yok sanki topik ağzına kdr dolu izleyen oldumu diyorrr
yok cnm izlemedimmm sende çıktınmı artistmi olcen nen başımızaa
he şöle ol
yağmasanda gürle accıkkk![]()
belkı dolar dedım ama olmadı
dizi desem hemen gelırler ama
yok la cıkmadım ben
kaçtım:)
tmm bu sna yeter vermesemde
Kızlar tek kişi gittik topikten iki kişi olarak geldikkkk ....
ALYA DUA mız bizimle 24/07/2012 saat 11:05 gece epidural sezeryanla dünyaya geldi
zatn doktoruma çok güveniyodum asla pişman olmadım
hastanedende acayip memnun kaldık
hemşireleri doktorları hasta bakıcıları hpsi çok çok ilgilendiler saolsunlar ..
doğumuma gelince ben bu kadar kolay olcağını tahmin etmemiştim
aneztezi uzmanı seni uyutmaya gerek yok herşey yolunjda gidecek dedi bana güven dedi tek sölediğim böle olcağını bilseydim bebek için bu kadar beklemezdim dedim
herşey çok kolaydı doğum yapcaklar beni az çok tanıdığınız için sölüyorum panik ataklı biri olarak epidural sezeryandan çok çok memnun kaldım şuan sadece dikişlerim çok az acıyo ve sütüm pek gelmediği için alyam huzursuzzzz o kadar en kısa sürede sütümde gelir inşallah dualarınızı eksik etmeyin bizden
arayan soran iyi dileklerde bulunan herkese çok çok teşekkür ediyorummm
iyiki varsınızzz hepiniz kk benim gerçekten ailem gibiymiş bunu daha iyi anladımmmm .....
sizleri çokkkk seviyorum .....![]()
dizi-paris de hemen kokoşlar gelir :))
nerde nan kokoşlarr ramazanda gelmiyolarmııı
ALYA DUA mız bizimle 24/07/2012 saat 11:05 gece epidural sezeryanla dünyaya geldi
aneztezi uzmanı seni uyutmaya gerek yok herşey yolunjda gidecek dedi bana güven dedi tek sölediğim böle olcağını bilseydim bebek için bu kadar beklemezdim dedim
herşey çok kolaydı doğum yapcaklar beni az çok tanıdığınız için sölüyorum panik ataklı biri olarak epidural sezeryandan çok çok memnun kaldım şuan sadece dikişlerim çok az acıyo ve sütüm pek gelmediği için alyam huzursuzzzz o kadar en kısa sürede sütümde gelir inşallah dualarınızı eksik etmeyin bizden
iyiki varsınızzz hepiniz kk benim gerçekten ailem gibiymiş bunu daha iyi anladımmmm .....
kızçeler beslenme uzmanları dondurulmuş ürünlerin besinlerini sakladıkları için öneriyorlar..hatta keşke dalından kopsa hemen buzluğa girse pazardakilerden daha vitaminli olcaklar ama hiç öyle şansımız yok![]()
nan böcük ne biliyon bnm vaktimi benim her zman vaktim yok başak işlerimde var yoğun garuyum ben :) vaktim olduğunda pişiyor ya da hiç olmazsa anneler sağ olsunlar işte geldiklerinde yapıyolar çok çok bende 1-2 ayda tüketiyorum arada değişik yemek oluyor..
çok bilmiş garular benden iyi bilemezsünüz![]()
Bencede yapılabilirr insanın acil işleri olur dimi ama ?o akşam yemek yapamaz pratik hazır olur..
ben bu kilitli poşetler varya onlardan istiyorum daha iyi dimi?
havasını alıyomusun onların yada nasıl alıyosun cnm?
bide o poşetler dahamı pahalı?
canım bende ilk kilitli poşete koydum hiç memnun kalmadım hatırlamıyorum tam,sıvısımı sızdı ne ,yoksa kilitlemesimi zordu sebebini bilmiyom şimdi bayağı oldu...ben normal buzdolabı poşetlerine koyup ağzını düğümlüyorum içinde hava bırakmıyorum tabi,çok ağzına kadar bağlama düğümlemeye yer kalsınBencede yapılabilirr insanın acil işleri olur dimi ama ?o akşam yemek yapamaz pratik hazır olur..
ben bu kilitli poşetler varya onlardan istiyorum daha iyi dimi?
havasını alıyomusun onların yada nasıl alıyosun cnm?
bide o poşetler dahamı pahalı?
kızçeler beslenme uzmanları dondurulmuş ürünlerin besinlerini sakladıkları için öneriyorlar..hatta keşke dalından kopsa hemen buzluğa girse pazardakilerden daha vitaminli olcaklar ama hiç öyle şansımız yok![]()
nan böcük ne biliyon bnm vaktimi benim her zman vaktim yok başak işlerimde var yoğun garuyum ben :) vaktim olduğunda pişiyor ya da hiç olmazsa anneler sağ olsunlar işte geldiklerinde yapıyolar çok çok bende 1-2 ayda tüketiyorum arada değişik yemek oluyor..
çok bilmiş garular benden iyi bilemezsünüz![]()