Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım küçük siyah erikti,yuvarlak (cinsini bilmiyorum) organikmiş ama banada öyle geldi hormonlu gibi değildi sanki kendi ağacından toplamışsın gibi..fazla da yoktu tezgahta..

dipfrizden çıkanı mı yemedin ? çok güzel oluyor canım çıkınca kıyma kavurup onuda ekliyorum suyunu koy ohh misss...sirkeli suda yıkanıyor canım koymadan önce uzmasın diye..

yok normalde hıc bamya yemedım:)bı tarıfını gördum güzel gıbı domates soslu kızarttılar falan hoştu hatta kk da

bal ınş cnm hele banada bı gelsınde bı taduna bakemm zehırlenmeyesın dıye:27:

brck ya ölede olmaz ya ben hep taze severım cok tembel işi olmaz mı o
zaten sağlıklı değil çoğu şey barı mevsımınde olsun
zaten b ınsan 1 haftalık yemeğe 1 gününü harcayana kadar hergun yapar nolcekkı

ay nasıl unuttum
dün kanal d habere cıktık
izleyen oldu mu:1:
araçlarn yaz bakımı dıye sunuldu

Son düzenleme:
nan böcük benden başka kimse yok sanki topik ağzına kdr dolu izleyen oldumu diyorrr

yok cnm izlemedimmm sende çıktınmı artistmi olcen nen başımızaa

belkı dolar dedım ama olmadı
dizi desem hemen gelırler ama:27:

yok la cıkmadım ben
kaçtım:)
he şöle ol
yağmasanda gürle accıkkk :52:

tmm bu sna yeter vermesemde

Kızlar tek kişi gittik topikten iki kişi olarak geldikkkk ....
ALYA DUA mız bizimle 24/07/2012 saat 11:05 gece epidural sezeryanla dünyaya geldi
zatn doktoruma çok güveniyodum asla pişman olmadım

hastanedende acayip memnun kaldık
hemşireleri doktorları hasta bakıcıları hpsi çok çok ilgilendiler saolsunlar ..

doğumuma gelince ben bu kadar kolay olcağını tahmin etmemiştim
aneztezi uzmanı seni uyutmaya gerek yok herşey yolunjda gidecek dedi bana güven dedi tek sölediğim böle olcağını bilseydim bebek için bu kadar beklemezdim dedim
herşey çok kolaydı doğum yapcaklar beni az çok tanıdığınız için sölüyorum panik ataklı biri olarak epidural sezeryandan çok çok memnun kaldım şuan sadece dikişlerim çok az acıyo ve sütüm pek gelmediği için alyam huzursuzzzz o kadar en kısa sürede sütümde gelir inşallah dualarınızı eksik etmeyin bizden

arayan soran iyi dileklerde bulunan herkese çok çok teşekkür ediyorummm
iyiki varsınızzz hepiniz kk benim gerçekten ailem gibiymiş bunu daha iyi anladımmmm .....
sizleri çokkkk seviyorum .....:17::17::17:

ALYA DUA mız bizimle 24/07/2012 saat 11:05 gece epidural sezeryanla dünyaya geldi

aneztezi uzmanı seni uyutmaya gerek yok herşey yolunjda gidecek dedi bana güven dedi tek sölediğim böle olcağını bilseydim bebek için bu kadar beklemezdim dedim
herşey çok kolaydı doğum yapcaklar beni az çok tanıdığınız için sölüyorum panik ataklı biri olarak epidural sezeryandan çok çok memnun kaldım şuan sadece dikişlerim çok az acıyo ve sütüm pek gelmediği için alyam huzursuzzzz o kadar en kısa sürede sütümde gelir inşallah dualarınızı eksik etmeyin bizden

iyiki varsınızzz hepiniz kk benim gerçekten ailem gibiymiş bunu daha iyi anladımmmm .....

canım benim tekrar gözün aydın darısı başıma olsun inşallah.Rabbim uzun ömürler versin bebeğine sizinle birlikte..
Bizde seni seviyoruz cnm:38:

dizi-paris de hemen kokoşlar gelir :))
nerde nan kokoşlarr ramazanda gelmiyolarmııı

kokoşlar ramazan tatılındeler sanırım

çok sevındım cnmm
maşallah gıdenler hep çift dönüyoo zatenn
sütünde en kısa zamanda gelır ınş

kızçeler beslenme uzmanları dondurulmuş ürünlerin besinlerini sakladıkları için öneriyorlar..hatta keşke dalından kopsa hemen buzluğa girse pazardakilerden daha vitaminli olcaklar ama hiç öyle şansımız yok :(

nan böcük ne biliyon bnm vaktimi benim her zman vaktim yok başak işlerimde var yoğun garuyum ben :) vaktim olduğunda pişiyor ya da hiç olmazsa anneler sağ olsunlar işte geldiklerinde yapıyolar çok çok bende 1-2 ayda tüketiyorum arada değişik yemek oluyor..

çok bilmiş garular benden iyi bilemezsünüz :33:

kızçeler beslenme uzmanları dondurulmuş ürünlerin besinlerini sakladıkları için öneriyorlar..hatta keşke dalından kopsa hemen buzluğa girse pazardakilerden daha vitaminli olcaklar ama hiç öyle şansımız yok :(

nan böcük ne biliyon bnm vaktimi benim her zman vaktim yok başak işlerimde var yoğun garuyum ben :) vaktim olduğunda pişiyor ya da hiç olmazsa anneler sağ olsunlar işte geldiklerinde yapıyolar çok çok bende 1-2 ayda tüketiyorum arada değişik yemek oluyor..

Bencede yapılabilirr insanın acil işleri olur dimi ama ?o akşam yemek yapamaz pratik hazır olur..
ben bu kilitli poşetler varya onlardan istiyorum daha iyi dimi?
havasını alıyomusun onların yada nasıl alıyosun cnm?
bide o poşetler dahamı pahalı?

bebeğini sağlıklı sıhhatli büyüt cnm hayırlı olsun tekrardan
sütün içinde bol bol sıvı tüket zaten epidural de doktorlar bol bol su iç diyor bana öyle demişler di ben sütüm gelsin diye bol bol sıvı içtim helva bal kaymak yedim sonra bi geldi o geliş haa bide humana çaylar varya ondan içtim hem beni rahattı hem zereni tavsiye ederim:34:

Bencede yapılabilirr insanın acil işleri olur dimi ama ?o akşam yemek yapamaz pratik hazır olur..

valla bencede çok pratik oluyor bende çoğu şeyi koyuyorum fasulye biber bamya annem yaprakları sarıp poşetliyor dolaba atıyorum istediğin zaman çıkar hazır menemenlikte aynı şekilde ooo daha birsürü şey yemek falan da koyuyorum çok iyi oluyor :6:

canım bende ilk kilitli poşete koydum hiç memnun kalmadım hatırlamıyorum tam,sıvısımı sızdı ne ,yoksa kilitlemesimi zordu sebebini bilmiyom şimdi bayağı oldu...ben normal buzdolabı poşetlerine koyup ağzını düğümlüyorum içinde hava bırakmıyorum tabi,çok ağzına kadar bağlama düğümlemeye yer kalsın :34:

herkesın doğru bıldıklerı vardır cnm
benım demek ıstedığım 1 haftada kaççeşit yemek yenır 1 2 mı:26:
yanı kişi haftalık yemek yaparken 1 2 çeşitle kalıyorsa zaman ıyı kullanılır ama ben 1 2 çeşit değil 4 çeşit falan yapıyorum yanı 2 gün yıyorum 3.gün yetecek kadar yapmıyorum mesela
bıde corba pılav taze olacak bana göre

dıyelımkı 4 çeşit yemek yapacak bu haftalık yemek yapanlar nasıl yapıo onu merak edıyorum zaten onca yemeğe ayıracağı zamanı nrmaldede yapabılır

ama bak bende dondurucu kullanıyorum
yaprak sardım fazla geldı 2 poşet koydum (ama ben taze sarıyorum genelde koymamkı arttı dıye)
vişne fasulye barbunya koyarım
ama öle soğan doğra koy domates yada corba yada poğaça börek hıc denemedım,ama koymayı hıc düşünmedımde
annem zaten bahçe domateslerınden menemen edıyy

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar???
günlerdir giriyor,bir kaç msj okuyor yazamadan çıkmak zorunda kalıyordum...malum oğluşun idrar yolu iltihaplanması problemi bir rahat yüzü göstermiyor bize...
bunun yanısıra gaz sancısı da cabası...
ve evet sanırım bebeğim gece ile gündüzü ayırt ediyor çünkü gece arada değişsede bu durum çoğunlukla 3 saatte bir kalkıp emip,altı temizlenip yatıyor ama sabah 06.00 dedi mi öldürsen yatmıyor o gözler faltaşı anacığı da kızarık gözlerle pışpışlasın dursun boş yere işte :)))
aman onun huzuru olsun,canı yanmasın da ben uykusuz kalmaya razıyım...
geçenlerde kakasını yapamadığını farketmiştim...kulak çubuğu ile zeytinyağı ikilisini yardımımıza koştular da fışkırır gibi yaptık kakayı yani organik zeytinyağımı bir kaka için harcayacağımı 40 yıl düşünsem aklıma getiremezdim...ama çok gerekmedikçe tekrarlamak istemiyorum çünkü poposunu uyarmadan yapmaya alışmalı...

Back
X