Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydınlar kızlarrrrrr

organiğimiz doğum yaptıııııı:21::21::21:

prijuyu beklerken o doğurdu maşallah normal doğurdu hemdeee

gece msj attı eşim görmüş uyandırdı gözde doğum yapmış die ben şok tabi...

ne diye kalakaldım uykulu uykulu :1:

hemen aradım gözdeyi sesi çok iyi geliyorduu:nazar::nazar:

oğluşuda çok iyi sabırsız oğlan:)

sonra dedi lame arıyor konuşmaya onlar devam etti hehe:)

gözün aydın organiğimm helal sana :nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
aa organıkşekerde mı doğurdu süperrr:52::52:daha vardı sankı hayırlı bı evlat olur ınş Rabbım acısınıda göstermesın
sonra kımde sıra

coturnıx cnm bende h sonu kuzenın eşini gördum fıdan gıbı kız ınanılmaz kılo almış :53:yanımdan gectı tanımadım eşim tanıdı artık gerısını sen düşün
senın kuzu emıyor mu
emmıyorsa dıyet yapsan cnmm

Kızlar bu arada dün mahvoldumm

evimizi su bastı..dün feci yağdı hiç durmadan..

doktorum nöbetçiydi ilaç yazdırmak için gidelim dedim eşime 1 saat oyalandık.komşu aradı bahçe taşmış diye

Bahçenin gider yeri mazgalı kapalı olduğu için çekmemiş bahçe kapımızada henüz mermer gelmemişti.ki mermer olsada bence girerdi su..binanın içi göl olmuş..

eve bi girdik şok oldum:( holüm su yatak odam su mutfak su...küçük odayla oturma odama girmemiş ..kapısına kadar girmiş oturma odasının..girdim içeri ağla ağla

hemen abimleri aradım..eşimlede bi yandan tartışıyoruz ben sana gitmeyelim dedim yağıcağını biliyodunda falanda filanda yani suçlu arıyoruz:)

eşim gider yerini temizledi bahçenin hemen bahçe çekti suyunu

abimle eşi geldi halılarımı kaldırdık..yerleri bezlerle sıktık kovalara:(

halılarımı attım bahçeye akşam yıkamacıyı çağırıcam alsınlar..

yatak odamınkileride makinaya attım yıkadım..

bazam alçak olsun yatağım die ayaklarını çıkarttırmıştım eşime:(bazam komple çekmiş.. içindeki plakaları attık yeni plaka kesilecek onlara içindekiler hep dışarda rezil gibi:(

bazayı boşaltırken vakumlu poşeti yırttılar kışlıklarımın hepsi döküldü duruyo yatak odasında kenarda

annem atlayıp geleyimmi dedi memleketten.yok dedim:(şuan yatağımızı yere koyduk öyle yatıyoruz:(

inşallah laminantlarım şişmez..gardolabın altınada su gitti ama çekemedik çok büyük ve ağır komple boşaltılması gerekiyor

camlarım açıktı camlardan girmiyo gider yeri yıkanıyo ordan giriyo şansa bak:(

abimin eşi sağolsun..kuzenlerim duymuş bi kişide arayıp gelelim yardıma sen o halinle ne yapıyosun demedi
:50::50:

organiik gözün aydın,inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun...darısı başımıza olsun :)
demek normal doğum birde maşallah...

biricik üzüldüm canım :( kimselerden fayda olamıyor maalesef anneden başka,napıcan üzme kendini yavaş yavaş halledersin...neyseki eşin mobilyacı yatağı halleder..halılarıda temizlerler mis gibi yerleşirsin yine,siz o mazgal kapağını hep kontrol edin en iyisi...

casper küsme yavru :)

aa organıkşekerde mı doğurdu süperrr:52::52:daha vardı sankı hayırlı bı evlat olur ınş Rabbım acısınıda göstermesın
sonra kımde sıra

coturnıx cnm bende h sonu kuzenın eşini gördum fıdan gıbı kız ınanılmaz kılo almış :53:yanımdan gectı tanımadım eşim tanıdı artık gerısını sen düşün
senın kuzu emıyor mu
emmıyorsa dıyet yapsan cnmm

emziriyorum hala canım, çok düşkün benim kız memeye. bakalım nasıl bıraktırıcas.

biricikim çok geçmiş olsun canım yaa kendini çok yorma sen, bırak yardımcı olsunlar.

biricik üzüldüm canım :( kimselerden fayda olamıyor maalesef anneden başka,napıcan üzme kendini yavaş yavaş halledersin...neyseki eşin mobilyacı yatağı halleder..halılarıda temizlerler mis gibi yerleşirsin yine,siz o mazgal kapağını hep kontrol edin en iyisi...
çok sağol cnm allah razı olsun:(
sürekli o kapağı kontrol etmemiz lazım işte.halılarımıda eve taşınırken yıkatmıştım.bebeğe yıkatsammı yıkatmasammı diodum.
bahaneyle yıkanıcaklar onlarda.bi süre sermicem.Bari temiz kalsınlar:(
biricikim çok geçmiş olsun canım yaa kendini çok yorma sen, bırak yardımcı olsunlar.
çok saol canım benim allah razı olsun:(
bu akşam kışlıklarımı toplamam lazım bi vakkumlu poşet alıp off off

emziriyorum hala canım, çok düşkün benim kız memeye. bakalım nasıl bıraktırıcas.

aslında senınkı küçük emsın boşver sende az az verırsın tatlım ama genede yemene içmene dıkkat et cok yemek süt olcak anlamı taşımıoo

brck cok gecmış olsun cnm her yağmurda böle olmaz ınş
dün fena ıdı ama cok kısa sürdü ya uzun sürseydı
bzımda karşı komşunun balkondan içerı grmış hatta 4.katı bıle balkondan basmış borular tıkanmış bırden balkonlara vermış ıyıkı balkonum yoktu
bızımde alt katı bastı bodrum kımse oturmuo ama koku sardı apartmanı

Kızlar bu arada dün mahvoldumm

evimizi su bastı..dün feci yağdı hiç durmadan..

doktorum nöbetçiydi ilaç yazdırmak için gidelim dedim eşime 1 saat oyalandık.komşu aradı bahçe taşmış diye

Bahçenin gider yeri mazgalı kapalı olduğu için çekmemiş bahçe kapımızada henüz mermer gelmemişti.ki mermer olsada bence girerdi su..binanın içi göl olmuş..

eve bi girdik şok oldum:( holüm su yatak odam su mutfak su...küçük odayla oturma odama girmemiş ..kapısına kadar girmiş oturma odasının..girdim içeri ağla ağla

hemen abimleri aradım..eşimlede bi yandan tartışıyoruz ben sana gitmeyelim dedim yağıcağını biliyodunda falanda filanda yani suçlu arıyoruz:)

eşim gider yerini temizledi bahçenin hemen bahçe çekti suyunu

abimle eşi geldi halılarımı kaldırdık..yerleri bezlerle sıktık kovalara:(

halılarımı attım bahçeye akşam yıkamacıyı çağırıcam alsınlar..

yatak odamınkileride makinaya attım yıkadım..

bazam alçak olsun yatağım die ayaklarını çıkarttırmıştım eşime:(bazam komple çekmiş.. içindeki plakaları attık yeni plaka kesilecek onlara içindekiler hep dışarda rezil gibi:(

bazayı boşaltırken vakumlu poşeti yırttılar kışlıklarımın hepsi döküldü duruyo yatak odasında kenarda

annem atlayıp geleyimmi dedi memleketten.yok dedim:(şuan yatağımızı yere koyduk öyle yatıyoruz:(

inşallah laminantlarım şişmez..gardolabın altınada su gitti ama çekemedik çok büyük ve ağır komple boşaltılması gerekiyor

camlarım açıktı camlardan girmiyo gider yeri yıkanıyo ordan giriyo şansa bak:(

abimin eşi sağolsun..kuzenlerim duymuş bi kişide arayıp gelelim yardıma sen o halinle ne yapıyosun demedi
:50::50:

çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun o halinle sana çok olacak:19:

çok sağol böcük inşallah yaşamayız bi daha ama çok bastırınca kanalda tıkalıydı pislik falan doldu demekki üstündede tabi mazgalı vardı.açmak gerek heralde o yüzden oldu.

hatice saol yavrum:(

Son düzenleme:
eşimde var işimde ama ikisi bir arada gitmiyor beceremiyorum bide bebişim olsa ne yapardımmmm.. Oyüzden birini bırakmam gerek eşimi bırakamayacağıma göre sanırım işi bırakacağım

çok sağol böcük inşallah yaşamayız bi daha ama çok bastırınca kanalda tıkalıydı pislik falan doldu demekki üstündede tabi mazgalı vardı.açmak gerek heralde o yüzden oldu.

hatice saol yavrum:(

ınş basmas cnm
dıkkat edın
mermerlerde gelır ınşhemen
bıde parkeler şişebılır:(
annemlerın evınde şiştı az bı su ıle değiştırdıler onlarınkınede su borusu patlamıştı

laminantlar kurudu gibi görünüyo cnm ama tabi bilemiyorum altlarına girmişmidir:50:

ınş gırmemıştır cnm zaten altına gırmesıne gerek yok üsttende şişme yapıoo:(ne kadar süre kaldığıda önemlı
aslında yenı daırelere suya dayanıklı kullanmaları gerekıo özellıkle alt katlar
dün bızım alt sokaktakı camııı su basmış
arabaları sürüklemış falann

Back
X