Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

biricik nasılsın canım ?

iyi olmaya çalışıyorum canım işte nolsun..

artık çok zorlanıyorum maalesef:(

yürürken sanki bebek düşücek gibi.

okadar ağrıyorki rahim kemiklerim bacak birleşim yerlerim..iyice baskı yapmaya başladı Rabbbim yardım etsin inşallah hepimize cnm.

Sanki beklemicekmiş gibime geliyor bu oğlan:26:

Siz nasılsınız cnm?Oğluşun iyimi?İçinde patlamalar başladımı.kanat çırpmaları:emir_bebek:

ders çalışmaya başladım yine :ssz: 3 kasımda sınav.

8-9 defa sınava girenleri gördükçe korkuyorum, sıkı tutmam lazım çalışmaları :31:

internete bir girdimmi çıkamıyorum, o yüzden pc yi uzaklaştırdım kendimden, arada iyice bunalınca bakıyorum ne var ne yok sizlerde diye :34:

tmm cnm sen geçersın ınş ben beklerım senın gelmenı:)
şurda kasıma ne kaldıkı Rabbım zıhın açıklığı versın sana

patıkçım h geldın tatlım

he hasıra karşı hıslerım var yalan değil olsa fena olmas hanı:)

yok cnm daha gtmem ora çunku orası köyde kaldı:)

bende ne bılem ama cok korktum len taktırmam dedım takmadılar anam zaten beterım bıde onun sancısını mı çekemm bıde ınsan yatağa yapıom sanır:)

sipidim cokkk tatlı aynı dayısı:)

sizden sakladığım oğlum.

oğlan dayıya demişler bizimki de çekerse% 90 böyle bişey olur

Eki Görüntüle 500004
son zamanlarda babaya benzemeyen bebek görmedim valla , kızı da oğlanıda babaya benziyor :)
ben kendimi alıştırdım babasına benziyecek diye, babasına benzeyen bebek bulup ona alışsan daha iyi olur sanırım :)
iyi olmaya çalışıyorum canım işte nolsun..

artık çok zorlanıyorum maalesef:(

yürürken sanki bebek düşücek gibi.

okadar ağrıyorki rahim kemiklerim bacak birleşim yerlerim..iyice baskı yapmaya başladı Rabbbim yardım etsin inşallah hepimize cnm.

Sanki beklemicekmiş gibime geliyor bu oğlan:26:

Siz nasılsınız cnm?Oğluşun iyimi?İçinde patlamalar başladımı.kanat çırpmaları:emir_bebek:

ahh canım acaba erken mi gelicek ,belli de olmaz valla ...

akşam rüyamda gördüm yine bebğimi hayır olsun ,

erken gelmiş dünyaya ,emziriyorum yine ama sütüm ne kadar bol ,inşallah öyle olur...

ama böyle erken gelmişya hiç hazırlıksızmışız,emziriken tutmayı bile beceremiyorum falan ,
kıyafetini değiştiricez başka kıyafeti yok napıcaz diyorum,annem bilememiş normal detarjanla yıkamış olan diğer kıyafetini ,almamışız bebek deterjanı , anne olur mu diyorum ayy böyle çok şaşkın hallerdeydim :)

ama sütümü hep bol görüyorum rüyalarımda inşallah tersi olmaz...

bebeğimde çok uysaldı yaa yavrum böyle mıkı çıkmıyordu,öyle bakıyordu hep bana :69:

İyiyiz şükür canım , uyku arasında hissediyorum sanki ama uyku sersemliği anlayamıyorum ki pek ,birde geçen sanki hissettim o kanat çırpma gibiyi ama o sırada konuşuyordum celallenmiş şekilde anlayamadım güme gitti yaa :)

Son düzenleme:
benim abimde hala bekar gayette romantik ve anlayışlıdır

onunla evlenen yaşadı diyebilirim :34::34::34:

ne güzel valla

benım herıf cokkomık yaa sımdık gece o maç ızledı sonradan geldı tabe ben yattım sonra üstüm açılmış sankı bebeğım bana fırça atıo aklınca benım gözler kapalıda beyın açık:)
neyse sonra yastığı falan çekıştırıyoo bıde ben uyanmayım dıyee piişşş piiişşş dıoo.:1:

son zamanlarda babaya benzemeyen bebek görmedim valla , kızı da oğlanıda babaya benziyor :)
ben kendimi alıştırdım babasına benziyecek diye, babasına benzeyen bebek bulup ona alışsan daha iyi olur sanırım :))

sonradan hayal kırıklığına uğrama diyorsun yani. :28::28::28::28:

o zaman böyle bişey eşim ve ailesi esmer çünkü.

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 50
ne güzel valla

benım herıf cokkomık yaa sımdık gece o maç ızledı sonradan geldı tabe ben yattım sonra üstüm açılmış sankı bebeğım bana fırça atıo aklınca benım gözler kapalıda beyın açık:)
neyse sonra yastığı falan çekıştırıyoo bıde ben uyanmayım dıyee piişşş piiişşş dıoo.:1:

hahaha çocuk olana kadar bebek gibi görüyor sanırım :34::34::34:

30 ağustos tatili benim çok hoşuma gittiya ,bal gibi geldi valla...

bugünü hep ptesi zannediyorum ama sonra diyorum yok cuma ve yarın ve sonraki gün tatiiiilll :21:

geçenlerde pasaklıcık la konuştum ,iyimiş akşamları geç geliyormuş o yüzden hiç gelemiyorum dedi..

İyi haftasonları herkesee :3:

Son düzenleme:
hayirli aksamlar hanimlar..

bilmiyorum beni bu topikte hatirlayan var mi dah? bi zamanlar bende burada sohbetlere katilmistim sonra ne olduysa kopu verdim buradan uzun bi zaman da KK ya ugramaz olmustum..Tilkinin döndüp dolasip gidecegi yer kürkcü dükkani misali KK ya ger döndüm :)

Zaman buldukca sohbetlerinize katilmak isterim. Belki biraz yalnis zaman sectim cünki yarin gece 3 haftaligina Türkiyeye ucuyoruz bu zaman zarfinda internette uzak olacagim malesef. Aktif olarak eylül sonu sohbetinize katilirim allah izin verirse.

Slmmmmmm

An itibariyle savası kazandım ve oglum uyudu sanırım memeyi attı ağzından 11.30da banyo yapti coktan uyuması lazımdı ama Paşa'nı. Keyfi anca oldu insan kizamiyorda uykusu yok gülüp duruyo oyun istiyo :)) gecmisi okuyorum hep aklindasiniz ayrı ayrı yazdalım ama pasa uyumuslen yatayım iyi gecele

slmmm kızlaarr nasılsınızzz

bayadır giremiyorum geçmişe şöyle bi göz attım çok şey kaçırmışım neyse telafi ederiz artık

bugün pek kimse yok tabiiii

yarın sabah görüşürükkk:16::16::16::16:

günaydın hanımlar, başarılı mesailer diliyorum herkese. bugün zuma oynamak istiyorum akşama kadar :)))

böcüğüm sınavın nasıldı? nezaman belli oluyor sonuçlar?

günaydın hanımlar, başarılı mesailer diliyorum herkese. bugün zuma oynamak istiyorum akşama kadar :)))

böcüğüm sınavın nasıldı? nezaman belli oluyor sonuçlar?

ıyı gectı cnm ama tırsıyom ı demeye sınavdan cıkan yanlış zordu dıyınce bende tırstım ama kolaydı yaa:1:18 ınde bellı olcak cnm bakalım

bu arada bugun çavdar tarlasındakı cocuklara başladım sen önermıştın sankı

FMK ben senı hatrlıyorum cnm h geldınnnnnnnnnnn

hatce slm cnmmm

ctesı işe gelmemek ne güzelmış yaa:27:

Back
X