Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

belki başka yerde iş bulursun canım ,bebeğin büyüdükten sonra,illa orası olacak değilya ..hepimiz el kapısında çalışıyoruz,tanıdık olması şart değil..

güneş bi bana selam çakmıyon :63:

ayy cnmm ozur dılerım gormedımkı ben senııııı ınan hızlı HIZLI BAKTIM BUGNNNN NASILSINNNN?

yoktur ya yokturrr
doğuran kaçıyy doğuran kaçıyy işin sırrı doğuranda bıde bızı özlemıyler

bak koket smok garularıda aylardır yok msj attım gelcektı hala yok:5:tam sopalık bunlar

ee senın paşa ne edıy laa facede göruyommm:23:

kızz sende dogur haha sende mılletı bırk gıt dıyoruz sana anlamıyrsn benm paşa bıldgn canavar olduuuu mahvedıyor benı ınattkı sormaaa... bend eondan ınat anneee nutttfennnn bana kusme annee nutfen dıyor ben kıznca hahahaha takp et bızı fecednnnn orada her daım aktıfız zuhahaa

inşallah cnm zaten bebeğim ele gelsin biraz.iş aramaya başlayacağım hemen:(
ya ztn brck egerkı cok zorlanmazsanz hanı tazmnttı vs onlrla bır sur eıdare edrsnz cocugn buyyene kdr bosve rkendın bak derım ben en azndn 1 yasına kdrrr yaa yazık gunh ben cok pişmaın ıstee :(:(
tabı zorlanrsnz bırz sıkısrsınzda napcnnn hepmz ole ıdare etmeye clsczzz allah kolylk versnn sana

kızz sende dogur haha sende mılletı bırk gıt dıyoruz sana anlamıyrsn benm paşa bıldgn canavar olduuuu mahvedıyor benı ınattkı sormaaa... bend eondan ınat anneee nutttfennnn bana kusme annee nutfen dıyor ben kıznca hahahaha takp et bızı fecednnnn orada her daım aktıfız zuhahaa

garuya bak olur :1:favorılerımdesın bılesın:23::23::23:
erkekler öle oluoo bıraz senınkıde cok yakışıklı yalnız hee kızım olursa alcaklarım lıstesınde
ben doğurmadan menopoza grcem bu gıdışle neyse o bahane ıle topıce sahıp cıkarımmm:27:

ayy cnmm ozur dılerım gormedımkı ben senııııı ınan hızlı HIZLI BAKTIM BUGNNNN NASILSINNNN?
saol cnm iyiyim şükür ..gel öpem barışalım :23:
inşallah cnm zaten bebeğim ele gelsin biraz.iş aramaya başlayacağım hemen:(

tabi canım dert etme sen,iş bulunur nolucak,herşeyde vardır bir hayır..bebeğini kendin büyüteceksin ne güzel..

gecelik takımı aldım ..yine vipten aldım indirimi güzeldi,birde doğum günüsü kuponum vardı 10 tl onuda düştüm iyi oldu..
S giyiyorum ama doğum zamnı geniş olurum belki hem rahat olsun diye M beden aldım.Ekru rengi..

Eki Görüntüle 503106 Eki Görüntüle 503107 Eki Görüntüle 503108

nerede herkes yav..

böcük daha yaşın için erken canım bakma bizlere ,yaş geçiyo diye daha bekleyemedik yoksam ben daha yapmazdım..

Güneş seninkide erkek demekki ,ay benimkide evde estirirmi acaba :) benimde eşiminde bebekliği yavaş geçmiş ama bakalım kısmet..

ya ztn brck egerkı cok zorlanmazsanz hanı tazmnttı vs onlrla bır sur eıdare edrsnz cocugn buyyene kdr bosve rkendın bak derım ben en azndn 1 yasına kdrrr yaa yazık gunh ben cok pişmaın ıstee :(:(
tabı zorlanrsnz bırz sıkısrsınzda napcnnn hepmz ole ıdare etmeye clsczzz allah kolylk versnn sana

bakalım cnm işte...tazminatıma dokunmak istemiyorum hiçbişekilde ben..yani her ay krediyi ödesin tazminatım diyorum ama bakalım..

patikk güle güle giy cnmm:38:

böcük daha yaşın için erken canım bakma bizlere ,yaş geçiyo diye daha bekleyemedik yoksam ben daha yapmazdım..

Güneş seninkide erkek demekki ,ay benimkide evde estirirmi acaba :) benimde eşiminde bebekliği yavaş geçmiş ama bakalım kısmet..

evt gencım daha gencımmm:1:
ama ımkanım olsa yapardım aslına bakarsan hıcte genç sayılmam tam zamanı gıbı sankı sonra zor olur tek cocukta ıstemıyorum kardeşi olsun ıstıyorum geç oldukça tabı bu düşünceden vazgecıyorum
2012 hıc mutluluk getrmedıkı bana:(hayallerımde suya düştü tabe
1 yıl gerıye gıttık ılerleme yerıne bakalım nolcakk

bakalım cnm işte...tazminatıma dokunmak istemiyorum hiçbişekilde ben..yani her ay krediyi ödesin tazminatım diyorum ama bakalım..

patikk güle güle giy cnmm:38:
tabiki hiç bir şeye harcama ,ev taksitini kapatırsın..
Saol canım inşallah giydiğim günede kavuşurum..Lohusa geceliğim olucak kısmetse..

evt gencım daha gencımmm:1:
ama ımkanım olsa yapardım aslına bakarsan hıcte genç sayılmam tam zamanı gıbı sankı sonra zor olur tek cocukta ıstemıyorum kardeşi olsun ıstıyorum geç oldukça tabı bu düşünceden vazgecıyorum
2012 hıc mutluluk getrmedıkı bana:(hayallerımde suya düştü tabe
1 yıl gerıye gıttık ılerleme yerıne bakalım nolcakk

......................

ben hiç bişi göremedim ama :5:

Böcük gün gelicek bu günler geride kalıcak,sabır ve azim edin canım.. (türk filmi repliği gibi olmuş bu yazım okuyunca farkettim ,pekte film izlemiyom son zamnda ama :1: )

Son düzenleme:
garuya bak olur :1:favorılerımdesın bılesın:23::23::23:
erkekler öle oluoo bıraz senınkıde cok yakışıklı yalnız hee kızım olursa alcaklarım lıstesınde
ben doğurmadan menopoza grcem bu gıdışle neyse o bahane ıle topıce sahıp cıkarımmm:27:

hehe hadı gız yap bır kız bır erkek ıkızzz neguzl olur bakack kımsende co senn aa annenn yanına tasnrsn bu bahaneylendee:D:D

saol cnm iyiyim şükür ..gel öpem barışalım :23:

tabi canım dert etme sen,iş bulunur nolucak,herşeyde vardır bir hayır..bebeğini kendin büyüteceksin ne güzel..

gecelik takımı aldım ..yine vipten aldım indirimi güzeldi,birde doğum günüsü kuponum vardı 10 tl onuda düştüm iyi oldu..
S giyiyorum ama doğum zamnı geniş olurum belki hem rahat olsun diye M beden aldım.Ekru rengi..

Eki Görüntüle 503106 Eki Görüntüle 503107 Eki Görüntüle 503108

nerede herkes yav..

opuselım gel canımmmm
gulegule gıyın gecelıgını guzlmısss bende cın sıtelerıne bakıyormmmm uygun fıytlı oluyorlrrr bluz kazak mont vs:D

hehehe kız patık bosver yapsn buna yuz verrsen hec dogurmaz haaaa

benm oglum var 2 yasnda krese gıdyr teyzesııı

cok bılms ukala oldu sevmedgm cocuk tıpı bırzck dızgınlstrmeye calısyrm onu ay kelımeyı yanlıs kullnms olablrm hehehe:D:D:52:

Back
X