Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay ben bugun salı sanıomm
bal a da dedım ya ne işin var bugun dıyee ıyıce uçtm bn
hala çarş nasıl olmuş anlamadım:26:ıı h sonu gelsınde yatalımmm:52:

BÖCÜŞ TOTOn açıkta kalmış nen ne salısıııı

güneş,patikkk paris deyince aklıma adadan başkası gelmiyo yeavrular..rekorlar kitabına girdiğinden bide sık sık hamişkene bile parise gittiğinden unutamıyom onu :))

bu kelebek garusu varya bugün alyanın fotosunu şeytçekti yalancı gelmedi bile...çakma pihter hıhhh

selam kızlar bugün işler çok yogundu yazamadım naptınız nasıl geçio eve geldim e,şim benden birbuçuk saat sonra gelio eve geldim koştur koştur yemek hazırladım zaten artık yemek hazırlamakta kolay:)
actifiry saolsun:) yaptım yemeğimiz0i yedik daha yeni oturdum pc nin başına şimdi dizimi izlicem despert hauswasie yanlışta yazmış olabilirim:)

selam kızlar bugün işler çok yogundu yazamadım naptınız nasıl geçio eve geldim e,şim benden birbuçuk saat sonra gelio eve geldim koştur koştur yemek hazırladım zaten artık yemek hazırlamakta kolay:)
actifiry saolsun:) yaptım yemeğimiz0i yedik daha yeni oturdum pc nin başına şimdi dizimi izlicem despert hauswasie yanlışta yazmış olabilirim:)

h geldın azcık geç geldın:)
bende o saate masaya ancak oturmuştum yada hala yemek ısıtıyordum
gene erken çıkıyormuşun sen
eşinınde geç gelmesı avantajmış

dün yoruldum yaa bu ev işlerı hıc bıtmez mı:31:

:1::1:
ne var ne yokk
yaramasın fotolarını eklıycektın olmazsa benı face ekler msın:17:

ne olsun canm ya diş çıkarmaya çalışıyoruz sanırım bi kaç gündür pek keyfi yok paşamın
foto buraya eklemeyim canm ama faceye ekleyim senii ya da sen kızlardan beni bul ekle kabul edem adını bilmiom senin :)

ne olsun canm ya diş çıkarmaya çalışıyoruz sanırım bi kaç gündür pek keyfi yok paşamın
foto buraya eklemeyim canm ama faceye ekleyim senii ya da sen kızlardan beni bul ekle kabul edem adını bilmiom senin :)

ben özelden yazım cnm ekle senı ben kabul edım
facede özurluyum az:)
ayy kıyamam bebelerın cektığını bız cekemeyız belkıde yazıkk
ınş kolay atlatr
ee diş buğdayı yaptın mı

bugun bal nerde yaa kımseler yokkkkk

BÖCÜŞ TOTOn açıkta kalmış nen ne salısıııı

güneş,patikkk paris deyince aklıma adadan başkası gelmiyo yeavrular..rekorlar kitabına girdiğinden bide sık sık hamişkene bile parise gittiğinden unutamıyom onu :))

bu kelebek garusu varya bugün alyanın fotosunu şeytçekti yalancı gelmedi bile...çakma pihter hıhhh

hello kızlarr nasılsınızz kısmecıkler yokmu yıne oglum bugn yenı kresıne basladı hadı bakalım nolckk bilmem hehehe:)):)

kız bal harbı adada oleydı dımı bırde bızm kokoşlrdn koket vardı hihihih:):)

alyaya nolms kız ne fotosuuu :32:

actifiry bendede var canım ne pişirdin ? tariflerimizi paylaşalım tatlım,kitabın dışındada değişik yemekler yapan beceriklü hatunlar var merak ediyom tarifleri :)

hello kızlarr nasılsınızz kısmecıkler yokmu yıne oglum bugn yenı kresıne basladı hadı bakalım nolckk bilmem hehehe:)):)

kız bal harbı adada oleydı dımı bırde bızm kokoşlrdn koket vardı hihihih:):)

alyaya nolms kız ne fotosuuu :32:

hayırlı olsun okulunuz bakalım alışıcak mı merak ettim bende paylaşırsın cnm..

dün ben oğluşumun tekmelerini hissettim :69:

actifiry bendede var canım ne pişirdin ? tariflerimizi paylaşalım tatlım,kitabın dışındada değişik yemekler yapan beceriklü hatunlar var merak ediyom tarifleri :)

hayırlı olsun okulunuz bakalım alışıcak mı merak ettim bende paylaşırsın cnm..

dün ben oğluşumun tekmelerini hissettim :69:

oyy yerım sneın oglusunu ben yaa ne guzl duygulasr dımı allah kucagına almayı nasıp etsn ıns saglıkla cnmmm

valla dun aksm gorsmeye gıttım 1 saattn fazla ordaydm o ogrtmnle oyndı sımdıde aryrm hıc agldıgını solemedıler belkı busaattn sonra sıkılır bılemem sess ssoluk yok ıns boyle gıder...

o yemek pişrdgnz sey neyms ya cokmu pratık bana bole sıhırlı degnke tarznda bıslr lazm neler pişirebılyrsnz anlt yaa luttfennnn

oyy yerım sneın oglusunu ben yaa ne guzl duygulasr dımı allah kucagına almayı nasıp etsn ıns saglıkla cnmmm

valla dun aksm gorsmeye gıttım 1 saattn fazla ordaydm o ogrtmnle oyndı sımdıde aryrm hıc agldıgını solemedıler belkı busaattn sonra sıkılır bılemem sess ssoluk yok ıns boyle gıder...

o yemek pişrdgnz sey neyms ya cokmu pratık bana bole sıhırlı degnke tarznda bıslr lazm neler pişirebılyrsnz anlt yaa luttfennnn

Saol canım amin..

oh ohh iyimiş başta sorun yapmadıysa işin kolay bence..

canım şu tefal actify Tefal Tv Video'lu Yemek Tarifleri

bak burada tarifleri falan var..
bayaa pratik biz pek seviyiz eşimle,en çok eşim bişiler pişirdi şimdiye kadar,benm pek vaktim olmadı..bundan sonra inşallah değişik tarifleride denicem becerüklü hatunlar var bu cihazda bloglarında görüyorum marifetlerini..hepicini denicem inşallah :D

saol canım amin..

Oh ohh iyimiş başta sorun yapmadıysa işin kolay bence..

Canım şu tefal actify tefal tv video'lu yemek tarifleri

bak burada tarifleri falan var..
Bayaa pratik biz pek seviyiz eşimle,en çok eşim bişiler pişirdi şimdiye kadar,benm pek vaktim olmadı..bundan sonra inşallah değişik tarifleride denicem becerüklü hatunlar var bu cihazda bloglarında görüyorum marifetlerini..hepicini denicem inşallah :d

anladım yemek falan hersy yapılıyormu yanı kzartma borek falan makarna var burda ya boyle bısı aryrm ben cabuk pişrn pratık fln ama ııyıce ınceleyım yıne olmazsa alırm bendee

Back
X