Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu hasta sonu karşıya gıdebılırsem kıtaplar alcemm
var mı önerdiğin kıtaplar cnm:17:mesela tarıh kıtapları olabılır
şuan fetıh ve kıyametı okuyorum senın beğendığın araştrmalarına güvendığın tarıh yazarı var mı
aksıyonda olabılır:52:

bu hasta sonu karşıya gıdebılırsem kıtaplar alcemm
var mı önerdiğin kıtaplar cnm:17:mesela tarıh kıtapları olabılır
şuan fetıh ve kıyametı okuyorum senın beğendığın araştrmalarına güvendığın tarıh yazarı var mı
aksıyonda olabılır:52:

ilber ortaylı' yı çok duydum ama inan bir tane kitabını okumak bile nasip olmadı bana. sana okuduklarımdan aklıma gelenleri yazayım.

safiye sultan, hürrem sultan tarihi romandı.

amin amolof diye bir yazar var, sadece bir kitabını okudum lisedeyken ama o kitap sayesinde SABETAY larla ilgili en temel bilgiler hala aklımdadır. DOĞUNUN LİMANLARI, tarihi bir roman, gerçek olayları romanlaştırmış.

soner yalçını tavsiye ederim ancak olayın aslını bilmeyen okumamalı o adamı. bay pipo, beyaz türkler, TEŞKİLATIN 2 SİLAHŞÖRÜ ...

HULKİ CEVİZOĞLU' nun birçok kitabını okudum, isimlerini tam hatırlayamıyorum.yani mutlaka oku cevizoğlunun kitaplarını, çok ilginç şeyler yazıyor adam.

oktay sinanoğlu mutlaka okunmalı, HEDEF TÜRKİYE...

ermeni olaylarını, yahudileri masonları anlatan kitaplar vardı, aklımda değil yazarları.

osman çamuroğlu SON YENİÇERİ, bu kitap yeniçerilerin nasıl asileştiğini anlatan bir roman. aklımda net kalan romanlardan biridir.

aklıma geldikçe yazayım, ben gördüğün gibi SİYASİ TARİHle daha çok ilgileniyorum

Son düzenleme:
ilkinde derkenn ilk tercıhı benım okula yaptı yoksa 2.yılı geçen yıl atanamadı
mat.öğretmenı
bıde onun için hıc sorun olmuycak ev ıle okul 2 sokak arası:)musmutlu oldum valla öle mutluymkı ağlaştık dünn

doğuda şuan zor ama normalde heryer bızımm öğretmen dr ne olursam olam ısterdım doğuyuu:72::72::72:

aa ne güzel yav, okulla ev yakın, kimbilir oda nasıl mutlu olmuştur.

eşimin bir akrabasının gelini 3 yıl fln atanamamış, bunalıma girmiş, neresi olusa olsun gidicem demiş ve geçen sene hakkari çıkmış, gitti kız valla. hakkari yüksekova' ya atanınca kimse istememiş ama gelin kız ısrar etmiş, kimse birşey diyememiş.

rısı bu akraba gelininin başına inş.

merhabalar kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir...
bende iyi sayılırım geçen hafta patlama oldu burda belki duymuşsunuzdur
cephane patladı evimiz oraya çok yakın ve herşeyi görüp hissettik yaaa
hala olayın etkisindeyim çok korkuyorum deprem oluyo zannettik ve çok korktuk

bu arada kızım hiç durmuyo dişleri çıkmaya çalışıyo ve eziyet ediyo sürekli ağlıyo yavrum
o ağlıyo ben ağlıyorum karşılıklı ağlıyoruz dayanamıyorum yaaaa ağlamasına:43:

aa ne güzel yav, okulla ev yakın, kimbilir oda nasıl mutlu olmuştur.

eşimin bir akrabasının gelini 3 yıl fln atanamamış, bunalıma girmiş, neresi olusa olsun gidicem demiş ve geçen sene hakkari çıkmış, gitti kız valla. hakkari yüksekova' ya atanınca kimse istememiş ama gelin kız ısrar etmiş, kimse birşey diyememiş.

rısı bu akraba gelininin başına inş.

yazaarları uygun zamanımda kaydetcem cnm cok tşkler
evt bıraz sıyası geldı banada bende önce araştırıp sonra alırım mesela soner yalçın falan okumam ben
sıyasının her türlüsüne karşıyım:)

kader kısmet cnm bence gtmekle cok ıyı yapmışş
ordakılerde bızım cocuklarımız ve bunun için okudu yıllarca
oturup ev hanımı olacak değil tebrık edıyorumm
son yazdığnı anlamadım
rısı bu akraba ....dedığın kısım:26:

bu arada kızım hiç durmuyo dişleri çıkmaya çalışıyo ve eziyet ediyo sürekli ağlıyo yavrum

cok büyük gecmıs olsun cnm
bz sesı duymadık görmedık ama sıznle yaşadık:(
Rabbım rahmet eylesın sehıtlerımıze

ayy kıyamam cocuklarda diş problem oluoo cnm ama sen nıye ağlıon:)

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. çok fena demek sizin ev oraya yakındı :( çok üzüldüm o akşam.

araba fuarı vardı fuar alanında. patlama olduğu anlarda biz fuar alanındaydık, duymadık hiç ses, yüksek ses vardı çünkü.

eve dönerken ambulanslar jandarma araçlarını fln görünce... sonra anladık ki cephane patlamış. şehit ailelerine Allah sabır versin :(

oyy canım, dişleri çıkıyor demek, tez zamanda atlatırsınız inş.

yazaarları uygun zamanımda kaydetcem cnm cok tşkler
evt bıraz sıyası geldı banada bende önce araştırıp sonra alırım mesela soner yalçın falan okumam ben
sıyasının her türlüsüne karşıyım:)

kader kısmet cnm bence gtmekle cok ıyı yapmışş
ordakılerde bızım cocuklarımız ve bunun için okudu yıllarca
oturup ev hanımı olacak değil tebrık edıyorumm
son yazdığnı anlamadım
rısı bu akraba ....dedığın kısım:26:

cok büyük gecmıs olsun cnm
bz sesı duymadık görmedık ama sıznle yaşadık:(
Rabbım rahmet eylesın sehıtlerımıze

ayy kıyamam cocuklarda diş problem oluoo cnm ama sen nıye ağlıon:)

geçmiş olsun canım. çok fena demek sizin ev oraya yakındı :( çok üzüldüm o akşam.

araba fuarı vardı fuar alanında. patlama olduğu anlarda biz fuar alanındaydık, duymadık hiç ses, yüksek ses vardı çünkü.

eve dönerken ambulanslar jandarma araçlarını fln görünce... sonra anladık ki cephane patlamış. şehit ailelerine Allah sabır versin :(

sağolun canlar rabbim yaşatmasın bir daha inşallah beterinden korusun inşallah

ya böcüğüm ben çok duygusalım dayanamıyorum yaaa ebrarı öyle gördükçe içim parçalanıyo
elini ağzına sokuyo yavrum uyuyasıya kadar ağlıyo yaaa

evet çok kötüydü heryer duman is barut kokusu felaket gibiydi bizde afiumdaydık çok ses duymadık ama o kadar mesafede bile mağazanın camları sarsıldı deprem zannettik allahım beterinden saklasın herkesin içi yandı evet ama ya ailelerinin biz hala andıkça üzülüyoruz aklımıza geldikçe ya ailelerinin bir ömür boyu içleri yanacak rabbim sabır versin çokkk zor bir annenin oğlunun şehit haberini alınca oğlum diye feryat etmesi o çığlığı insanı o kadar yaralıyo ki rabbim kimsenin başına vermesin :14:

Dükkanı ben açmışım bugün yaaaa huhu nerdesiniz kızlarrrrr

dükkanı açmışsın ama gelen giden yokkk sana afyonlulardan yazmıştım afyonda olduğunu bilmiyordum

Son düzenleme:
evet çok kötüydü heryer duman is barut kokusu felaket gibiydi bizde afiumdaydık çok ses duymadık ama o kadar mesafede bile mağazanın camları sarsıldı deprem zannettik allahım beterinden saklasın herkesin içi yandı evet ama ya ailelerinin biz hala andıkça üzülüyoruz aklımıza geldikçe ya ailelerinin bir ömür boyu içleri yanacak rabbim sabır versin çokkk zor bir annenin oğlunun şehit haberini alınca oğlum diye feryat etmesi o çığlığı insanı o kadar yaralıyo ki rabbim kimsenin başına vermesin :14:

dükkanı açmışsın ama gelen giden yokkk sana afyonlulardan yazmıştım afyonda olduğunu bilmiyordum

aaa ne güzel hemşeriyiz yaaa ayy çok sevindim

kızlaarr

on gün boyunca yoğum izne çıkıyorum düğün var izin oraya gidecek :(

inşallah güzel geçerde iznim boşa gitmez

önce istanbula sonra tekrar afyona :51:

Back
X