doktordan geliyorum 100 tl sıkışmış,dediklerini bende biliyodum
önce kadın doğuma gittim doktoruma ( bu arada İstanbul da bi yere gitmekten nefffret ediyorum ! ,nasıl bir trafik ,15 dk yol halbuki ama kaç saat sürüyo, trafikte önümede tır geçmedi mi,tabi yüksekliğinden tabelayı göremedim,girişi kaçırdım...bu kez birde dolan babam dolan,bilmediğim yollar,ter bastı,navigasyonu açtım cepten,iyi ki açmışım iyice dolaşıcakmışım,araba kullanmak değil derdim zaten şu yollar ) İstanbul bir gün bu kadar insanı kusacak ama bakalım ne zaman...
doktorum baktı herkesde alerji varmış bu sıra :44: bebeğim yine kurbağa pozisyonundaydı,sanırım doğuncada öyle uyuyacak :)) hareketlendi hemen parmağını emmeye başladı yavrum acıktı tabi,annesi yollarda perişan aç bıraktı onu..,
plesenta için tam rahimde değil hemen yanında dedi,biraz rahatladım,32. haftaya kadar beklicez yukarı çıkma ihtimali var dedi,inşallah hiç kanama olmadan atlatırım..
dermotoloğa yönlendirdi,orada da kayıt açtık..kadın ilk baktı böcek ısırığına da benziyor ucu var çünkü sivilcenin dedi ,evde böceklenmiş bakliyat varmı dedi,bir kere ısırırsa kalanı alerji yaparmış, sonra besinden de olabilir dedi.. perhiz verdi

1 hafta uygulayacağım bir takım ilaçlar verildi yine..ilaçları kadın doğum doktoruma gösterdim 1 ini sakıncalı gördü,pek kullanmamaya çalış mecbur kalmadıkça dedi,kullanmam tabi..diğerlerini kullanıcam,bir de perhiz.. geçtikten sonra yine balığa bakıcam bakalım yine alerji yaparsa yemem yasaklanıcak

( inşallah balık hapı yapmaz,yapar dedi doktor ama denemekte fayda var..balıksız nasıl beslensin kuzum
neyse gittim içimi rahatlattım,ilaçları akşama alırım artık yorgunluktan kendimi attım iş yerine..
heh bu arada anlamadım 1 hafta geçti yine 23. hafta dedi doktor ve bu kez 510 gr dedi çok şükür :))