Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

IYYYYY
la böle garu olmakta ne var herkes olurrr
önemli olan adama sakız gibi beyaz çamaşır
jilet gibi ütülü kıyafet giydirmek
la garuymuş bide hade ordan
adam yaprak sarması yiye yiye bi hal oldu PPPP

IYYYYY
la böle garu olmakta ne var herkes olurrr
önemli olan adama sakız gibi beyaz çamaşır
jilet gibi ütülü kıyafet giydirmek
la garuymuş bide hade ordan
adam yaprak sarması yiye yiye bi hal oldu PPPP

gurban ol sen baa:1closedeyes:mıçımın kenarı
kıletmış sakızmış
onu herkes yapar ben yapılmayanı yapmak ıstıyom belkı
sen ne aramıza gırıyon
sen sar bıgunde adam bayram etsın
Allah bılır yımekte bılmezsın sen

neyse öptüm herkezi
yarın çalışçaklar iii çalışmalar
diğerleri ii haftasonlarıı
böcüğüm senide kokulu öptüm muckkkkkkkkkkkkkk :)) seviom seni

Aşk-ı Yaprak :))
Firdevs Hanım hastaneye yatar ve aynı şekilde inme gelen Ali Rıza bey le tanışır ve dert ortağı olur.Ali Rıza Ferhunde den çektiğini Firdevs de Behlül den neler çektiğini anlatır. Diğer tarafta Behlül avare avare gezerken Ferhunde ile karşılaşır Ferhunde ...onda garip bi sıcaklık hisseder ve beraberlikleri başlar. Düğün günü başına gelmedik kalmayan Nihal Leyla ile kanka olur.Leylanın başına gelenleri duyan Nihal haline şükreder. Kızının Leyla ile arkadaş olduğunu duyan Adnan bey`Leyla ile tanışmaya gider hikayesini öğrenir.Abisinin hapiste olduğunu öğrenir ve imkanlarıyla şevketi hapisten çıkarır. Yanlış kadınlar yüzünden hep zarar gören Adnan Bey le şevket Kanka olur ortak iş yapmaya başlarlar.Adnan geniş adam olduğundan şevket in hataları hafif gelir. Tekin ailesini reddeden Necla tesadüfen Adnan beyle karşılaşır ve tanışır.Şevketle kardeş olduklarını bilmeyen Adnan neclaya kur yapmaya başlar.Yasak aşk mağduru olan Adnan Necla`nın evli olduğunu duyunca ondan uzaklaşır ama Adnan`ın şimdiki kocasından daha zengin olduğunu duyan Necla kocasına boşanma davası açar ve Adnan`a iyice yanaşmaya başlar. Hapse Şevketi sokan Oğuz uzaktan gördüğü Nihal i kafasına takar.Hazır zengin ve mağdur bir kız bulmuşken kaçırmayayım der ve duyguları sarsılmış kıza kur yapmaya başlar. Ee hadi gözünüz aydın
buda sana kapak olsun

okumadan gtme

bal nıre nan
daha konuscak cok sey vardı
sende mı yoksun yarın
senı bıle özluycem aklıma gelmezdı:gitme:

böcükkk alemsin yahu kaydirigubbakcemile3 hacı iyi bağlamışlar ama sevdim iki dizi ne uygunmuş peh

olmas dıycen nan
:mymeka:benden mısn ondan mısn

bal gtsene nan ne bakıon bze
dedıkodu etcezbız
sen gıt deterjan kutunu bı ölç biç
resıl püüü
yemek nasıl yapıon kımbılır
5 lt yağı 500 gr dıe almıyosan ne olam

kaydirigubbakcemile3 ay böcük öldürdün beni senden tarafayım ben tüüü senin gibin garıya bal tüüü naniknanik

benden yana olcan tabe
puan bende kalp bende bakanlık bende msj sayısı bende:roflol:
hem o becerıksız

mısafır ıyıdır kız bereket getırıyo
merakla okuyo bana bayılıyo o mısafır
gel mısafr gel söz senı yemıycem

kaydirigubbakcemile3 hayranların çok gülüm,yemek yicez hacı misafirle baş başa kal öptüm seni

kızlarım güzel gelnlerim günaydın:)))
akşam eşimle bi gezdik bi gezdik:))) sonra pirinç hana gittik:))) sonra da eve:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…