Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

oy canım seninde bayağı fark atıyormuş bünye kaydirigubbakcemile3 kendine iyi bak görüşürüzzz

selam millet tosunum uyuyor ben de uğrayıp ne kaynattınız diye bakayım dedim ..teker tker sayfaları okudum ona göre kaydirigubbakcemile3şakkıdı
teker teker cevaplarınız vereyim içimde kalmasın dedim :roflol:

zamanla alışırsın merak etme .evlenince de annen ağlamaya başlar artık bu sefer de sen susarsın senağlama
rica ederm tatlmm

yemek takımı kareler şık duruyo ama
makinada sorun olur galiba ya
benm çay tabaklarım kare olanlardan onlar bile makinada bi yerlere değiyo sinir oluyomm
kareler moda ama adı üstünde moda işte bugün var yarın yok ..en iisi bir tane klasik bulundurmak ..her daim işe yarıyor çünkü sositososito
hoşbuldumm canım nasılsınız bakalım bugün benim çok başım ağrıo gece geç yattım biraz bi film vardı öldüm korkudan yaaakannehir
adı neydi filmin...bayılırım korku filmlerine ..3 boyutlu labirent diye bir film gelmiş sinemalara ona gitmeyi çok istiyorum ..korku filmi manyağıyım heeeşakkıdı film izlerken başkalarını korkutmak da bir numaralı keyfim:roflol: süper oluyor yaaaww ..hele de bir fincan kahveyle ii gidiyor :roflol:

sen bir de bana sor ..38 bedendim 34 bedenim şuan ..pantolonlar iki beden bbüyük ..belimden düşüyor hangi birini yaptırayım ..hele bugün bir tanesini giydim bacaklarıma kadar inecekti nerdeyse iimi:roflol: hadi beli geçtim bacakları nasıl yaptırayım mecbur bol bol giyiyorum :roflol:

hangi markalarda beyaz eşya v.s. olayına gelince marka takıntım yok valla ..hatta kaç kere markalı diye alıp hiç kullanamadığım çok ürün oldu .. o yüzden marka olayını geçtm artık ..geçen sene tefalden düdüklü aldım ..rezil etti.300 lira bayıldım pişirmedi ..servise götürdüm birşeyi yok dediler ...sinir oldum gittim 50 liraya klasik düdüklü aldım .iikide almışım mis gibi pişiriyor valla ..yemişim tefalini ...20 liraya pilav tenceresi almıştım ..4 yıldır kullanıyorum mis gibi pilavlarıma herkes hayran kalıyor ..ne kadar çok marka takıntısı olursa o kadar çok işine yaramıyor onu anladım ..
çok kötü gibi görünen markaların çok ii ürünleri de çıkabiliyo r ..beyaz eşya şans işi ..
boschu çok seviyorum ben ..bulaşık makinem ve elektirkli süpürgem ithal bosch ..çok memnunum ..elektrikli süpürgem 2200 watt yakında beni de çekip alacak içine ..öyle sulu bilmemneli almadım ..dök boşalt uğraşamam ..hem de çok büyüğe ne gerek var ..en pratik olanı olmalı dedim ..360 derece dönüyor benimki heryere de giriyor ..iiki almışım çok rahat kullanımı ...
bulaşık makinesinde eskiden beri bosch un çok ii olduğunu bildiğim için bosch aldım ...
çamaşır makinesi ve buzdolabı da arçelik ..
küçük ev aletlerine gelince saç kurutmada kesinlikle philips ..ben aldım çok memnunum..
epilasyonda braun çok memnunum ..
mutfak robotunu da çok araştırdım ama birgün aniden arçelik bayisinde bir model gördüm aklıma arçelik yoktu ama aldım ..çok da memnunum ..
tencere tabak takımlarına gelince bernardoyu beğeniyorum ..ama çok para verilip de jumbo hisar alınmasına da gerek yok bence ..altı üstü yemek takımı ...ama tencereler önemli ..bir kere alınıyor onlara dikkat etmek gerek ..güralın tencere takımlarını beğenmiyorum ..schaffer de güzel alman malı ...
spot eşyaya gelince de neden alınmasın ki ..benim çok akrabam spottan aldı eşyasını ...abim de aldı mesela ..10 yıldır hiçbir sorunları yok ..bu konularda çok da kafaya takmayın ..dedimya bu işler şans işi ...mağazadan alıp da 2 gün sonra bozulanlar da var ..spottakiler peşin parayla çalıştığı için ucuz oluyor ..yoksa diğerlerinden bir farkı yokki...gidip de mağaza sahiplerine kiraları için paramı yedirmek lazım illa ...
ben mobilyaları alırken kaliteye çok dikkat ettim ömürlük olduğu için ..ama beyaz eşyada hiçbir şey belli olmadığı için ya nasip dedim aldım valla çok da incelemedim...inceleyinde zaten sorun daha çok çıkıyor ..
ayyy çok konuştum yine delikafadulden

zamanla alışırsın merak etme .evlenince de annen ağlamaya başlar artık bu sefer de sen susarsın senağlama

senağlamasenağlamasenağlama

Amaaan sağlık olsun canım. Takacak o kadar şey var ki bunları bari takmayalım:lepi:.:lepi:

teşekkürler robot,kızlar bugün hepiniz kocişlerinizin yanındasınız galiba ses seda yok boshayallersmile

selam kızlarr
ayy elisam gelmiş, nasılsın şekerim..

kızlar mamaları yaptım çok güzel oldu bayıldılar valla , kendimden beklenmeyecek bir performans sergiledim valla :))

selam pınarcım bi tek ben varım valla tebrik ederim çok sevindim ne mamalar yaptın bakayım?

selam kızlarr
ayy elisam gelmiş, nasılsın şekerim..

kızlar mamaları yaptım çok güzel oldu bayıldılar valla , kendimden beklenmeyecek bir performans sergiledim valla :))

ayy canım çok sevindim güzel geçmesine.. yaparsın tabi.. neden yapamayasınki..
bende bugün koçişe yaptım islim kebabını. oda çok beğendi..:)))

anam dün selenanın hadesini gördüm yani abiye kuzunun yarcanınıkaydirigubbakcemile3
ay bi irkek bu kadanmı yakısıklı olur o gözler bu kadan mı güzel olur akşamda gelince beyime söyledim inme indi beyime kaydirigubbakcemile3

valla koçiş gitti işe.. bende çok yorulmuşum.. dinlenmeye başlayınca hissettim(

sen napıyon bakim??

hadi yaaa..o derece yakışıklı yani:)))

kız yazık herifine.... kıskandırma beeee

teşekkürler robot,kızlar bugün hepiniz kocişlerinizin yanındasınız galiba ses seda yok boshayallersmile
dün bugün gezmedeydim valla ..tosunumla yemeğe çıktık gezdik ..
rejimdeyim ama dün bir adana ve künefeyi götürdüm hee..:icecream:
moganda turladık tosunumla ..hava da çok güzeldi ...moganın da hafif esinti ile süper oldu valla .çok iigeldi ..
bugün de farklı bir mekana gittik ...tosunumla farklı mekanlarda farklı tatlar denemeye bayıllıyoruz...bugünkü denememiz fesleğen soslu tavuk ile tiramisu idi ..tiramisuyu daha önce de yemiştim ama gittiğimiz mekanın çok güzel yaptığını söylediler ..bir deneyelim dedik..:icecream: fena değildi ama fesleğenli tavuk güzeldi :icecream:
bu arada 2 gündür yemek konusunda cıvıtmama rağmen 52 kiloya düşmüşüm iimi akannehir
yok yok bende ters birşeyler var diyorum da kimsenin inanası gelmiyor ..yedikçe zayıflayanlardanım ben galibakaydirigubbakcemile3:roflol:

Robotcum katılıyorum birazda şans işi elektronikler:)

katıl tabi ..üstadına katılacaksın öyle aferin :roflol: ne üstad ne üstadsırnaşık şey:roflol: ancak gevezelik üstaaaadı:roflol:

robot mogan nire yahu?farklı yerler güzeldir sevdim bunu zemuszemus accuk bizede tavsiye veriver

hadi yaaa..o derece yakışıklı yani:)))

kız yazık herifine.... kıskandırma beeee

valla ağzımın suyu aka aka inceledim herifi kaydirigubbakcemile3 tv den ne çirkin dişler mişler sempatiksalakcinni ama gözleri ela , beyaz tenli , galiba fazla sakalı flnda yok , boyu cok uzun değil ortalama erkek boyunda , kolları kaslı guclubacismile
ama gel görki komşularının çarpık karısıyla gördüm :sinifsinif: kocişte eski çalıştıgı yerde görmüş birlikte geldiler didi sevgülü galiba onlar
kocişe sölüorum yakısıklıydı ama adam ya fln diye kızda güzel diobilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…