a.s.
Az kaldı sizin ne kadar var?j Son zamanlar derlerdide pek inanmazdım çok sıkıntı oluyor diye meğer nasıl stres salya sümük ağlıyorum bazen annemi bırakmak istemiyorum diye. Bazende hem ağlarım hem giderim olayı kaydirigubbakcemile3
Al al bi hal oldum halada bi ton eksik var yaww aynen evlerimizdede öyle bitiyor sanki:)
kareler moda ama adı üstünde moda işte bugün var yarın yok ..en iisi bir tane klasik bulundurmak ..her daim işe yarıyor çünkü sositosositorica ederm tatlmm
yemek takımı kareler şık duruyo ama
makinada sorun olur galiba ya
benm çay tabaklarım kare olanlardan onlar bile makinada bi yerlere değiyo sinir oluyomm
adı neydi filmin...bayılırım korku filmlerine ..3 boyutlu labirent diye bir film gelmiş sinemalara ona gitmeyi çok istiyorum ..korku filmi manyağıyım heeeşakkıdı film izlerken başkalarını korkutmak da bir numaralı keyfim:roflol: süper oluyor yaaaww ..hele de bir fincan kahveyle ii gidiyor :roflol:hoşbuldumm canım nasılsınız bakalım bugün benim çok başım ağrıo gece geç yattım biraz bi film vardı öldüm korkudan yaaakannehir
sen bir de bana sor ..38 bedendim 34 bedenim şuan ..pantolonlar iki beden bbüyük ..belimden düşüyor hangi birini yaptırayım ..hele bugün bir tanesini giydim bacaklarıma kadar inecekti nerdeyse iimi:roflol: hadi beli geçtim bacakları nasıl yaptırayım mecbur bol bol giyiyorum :roflol:Cutecimm netten evetBiraz hayal kırıklığına uğramadım değil mlesef
Cnm ben çok zayıfladımda ayar yapılacak etek uçlarından kesilip askı falan dikilecek arkadaşın tanıdığı terzi varmış orada şuan elbise dönüşte çekip eklerim inş.
ben recimde deılım ammazemuszemusneyse bida dımem hacı:hulya:
hacı mı akannehir kıraathanede hissettim kendimi bir an kaydirigubbakcemile3 ne var kadınların da kıraathanesi olsa :umursamaz: kimi nargile tüttürse kimi okey kavgası yapsa filan :roflol: süper fikir aklımı yiyeyim ..çok girişimciyim çokkkk :roflol: işletme okudumya pis bilmişim delikafadulden:roflol:
adacmm
patatesli havuçlu salata tarifini tekrar alabilir miyimm
yeni arkadaşlarda görsünn
bide mücver vardı ya onu da ver istersen yeni arkadaşlar mahrum kalmasınn
ikisini de denedim mikeemmmell olduucokacimcoook
benim bildiğim patatesli havuçlu salata yoğurtlu olur ..patatesleri havuçları haşlarım ben ..sonra rendelerim ...yoğurdu güzelce kıvamlı çırparım ..içine biraz mayonez ve rendelediğim havuç ve patatesleri koyarım ...patates ve havuçlar iice soğuyunca yoğurdun içine koyki ılık olmasın yoğurt ..e tabi sarımsak da eklemeyi unutma ..
abooooooww ne maharetliymişim de haberim yokmuş ...acep gerçekten öyle miyim ..cıkkk hiç ihtimal vermiyorum :roflol:
zamanla alışırsın merak etme .evlenince de annen ağlamaya başlar artık bu sefer de sen susarsın senağlama
sen bir de bana sor ..38 bedendim 34 bedenim şuan ..pantolonlar iki beden bbüyük ..belimden düşüyor hangi birini yaptırayım ..hele bugün bir tanesini giydim bacaklarıma kadar inecekti nerdeyse iimi:roflol: hadi beli geçtim bacakları nasıl yaptırayım mecbur bol bol giyiyorum :roflol:
selam kızlarr
ayy elisam gelmiş, nasılsın şekerim..
kızlar mamaları yaptım çok güzel oldu bayıldılar valla , kendimden beklenmeyecek bir performans sergiledim valla :))
anam dün selenanın hadesini gördüm yani abiye kuzunun yarcanınıkaydirigubbakcemile3
ay bi irkek bu kadanmı yakısıklı olur o gözler bu kadan mı güzel olur akşamda gelince beyime söyledim inme indi beyime kaydirigubbakcemile3
dün bugün gezmedeydim valla ..tosunumla yemeğe çıktık gezdik ..teşekkürler robot,kızlar bugün hepiniz kocişlerinizin yanındasınız galiba ses seda yok boshayallersmile
Robotcum katılıyorum birazda şans işi elektronikler:)
hadi yaaa..o derece yakışıklı yani:)))
kız yazık herifine.... kıskandırma beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?