Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

robot mogan nire yahu?farklı yerler güzeldir sevdim bunu zemuszemus accuk bizede tavsiye veriver

mogan ankarada sen sanırım istanbuldasın nasıl tavsiye vereyim sana ..yaa mesela dünya mutfaklarını deneyebilirsin ..italyan ve meksika mutfağını seviyoruz biz ...ya da brunch a gidebilirsiniz ...canlı müzik yapan bahçeli tam kır havasını yansıtan mekanlar var oralara gidebilirsiniz...yaz geldi ...farklı dondurma yapan mekanlara gidebilirsiniz...
moganda jet ski vardı mesela ..yapacaktık kıyafetimiz uygun değildi yapamadık ...
su kenarında balık lokantasında balık yiyebilirsiniz...
bowling masa tenisi oynayabilirsiniz..istanbulda adalarda bisiklet turu çok güzel oluyormuş mesela ...
burada göletler rekreasyon alanları var çok güzel oluyor ..
geçende mesela yörük çadırında sac tava yemiştik denemek için ..yanında da köpük ayran ...

hmm demek kollar kaslı haakaydirigubbakcemile3, ben beyaz tenli olabileceğini düşünmemiştim hiç:)))
ee sen koçişi kıskandırırsan oda seni kıskandırır canım

you_know adamı çıldırtacaksın yahuopuyorumnanaktan robot canım ankaraya bi keresinde gidiverdim ama bian seni ist sandım valla kusura kalma canım benim

siz yokken bende şeyi farkettim yoksunuz ya buranın tadı yok valla:sinifsinif: ben sizi çok sevdim ya:kedi:

you_know adamı çıldırtacaksın yahuopuyorumnanaktan robot canım ankaraya bi keresinde gidiverdim ama bian seni ist sandım valla kusura kalma canım benim

kalıyorum kalıyorum kaldım kusura ne olacak şimdi :roflol:

elalemin herifini çekiştirmeyin ulenn ..kaslıymış bilmem neymiş kaydirigubbakcemile...herfilerinize söyleyeceğim sizi kaydirigubbakcemile3
benim herifim hepisinden kaslı iri fucuuuuduylan edeleli kaslarıylan beni herkesten çok cezbediyor ulennnnnn ŞenizŞeniz

hmm demek kollar kaslı haakaydirigubbakcemile3, ben beyaz tenli olabileceğini düşünmemiştim hiç:)))
ee sen koçişi kıskandırırsan oda seni kıskandırır canım
bende düşünmedim ama öyle sanırım sen kaslı kısmına takıldınkaydirigubbakcemile3 ama hakkını yemiyim çok yakışıklı herif sonrada ferhat güzeli gördümde bütün iştahım kapandıkaydirigubbakcemile3

çıldırsın:umursamaz: aaaa göz var nizam var yakışıklı işte kaydirigubbakcemile3 hatta yanımda elifte vardı amonra yani oda direk kıza bakıo aaa ne zayıfmıs bu dio benim göz hala adamda kaydirigubbakcemile3

benim herfite kaslı 1.70 boyuylan heryer kas cep herkülüm benimkaydirigubbakcemile3

hayırdır kız.. ünlüleri görme gününüzmüydü....istinye parktamıydınız ayol???

vallaa severim kaslı erkeği..:)))

23 falann robotçumm:))

waaaaww thanks gulsun pis takdir ettim seni şimdi :roflol: genelde 23 sanıyorlar halbuki 28 im eylülde 29 olacağım ..aboooooww yaşlandık iice heee ...ilk çalışmaya başladığımda 22 yaşındaydım ..beni stajyer sanıyorlardı 17-18 filankaydirigubbakcemile3 bizim daire 20 katlı 1000 kişi çalışıyor ..beni görmemiş olanlara bu kurumda çalıştığıma inandırana kadar canım çıkıyordu kaydirigubbakcemile3
albüme en sevdiğim resmimi tekrar ekledim ..seviyorum bu resmi yaaa ...çok hain bakıyorumya ondan mı acep :roflol:

hayırdır kız.. ünlüleri görme gününüzmüydü....istinye parktamıydınız ayol???

vallaa severim kaslı erkeği..:)))
yok kız taksimdeydik ben her gittigimde o meymenetsiz adam boyalı saçı bıyığıyla dibimde bitio diorum düş yakamdan seni banu alkan paklar anlamıokaydirigubbakcemile3
bu arada beni görenler sizce ben kaç yaşında gösteriyorum :kedi:

gözlerinden anlayamıom bacı valla

robot görebilsem yorum yapcam canım ama görememek,ama sırlarını dinleriz you_knowda çok genç gösteriyor yaaa bana da bulaşsın azıcıkın

yok kız taksimdeydik ben her gittigimde o meymenetsiz adam boyalı saçı bıyığıyla dibimde bitio diorum düş yakamdan seni banu alkan paklar anlamıokaydirigubbakcemile3

gözlerinden anlayamıom bacı valla

sen resimlerimi görme şerefine erişmedin daha değilmi :roflol: nyse albümde sadece bir tane var o da yüzüm o kadar ..diğerlerini sonra görürsün kaydirigubbakcemile3

robot görebilsem yorum yapcam canım ama görememek,ama sırlarını dinleriz you_knowda çok genç gösteriyor yaaa bana da bulaşsın azıcıkın

sen de mi görmedin pazartesi yüklerim tekrar ozaman şimdi tek bir resmim var ona bakabilirsin sen de kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…