Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

geldim yine kısa süreliğine,çok şey kaçırdımmı yaf bi kaç sayfa gidebildim..
adacım bende konserve alıyorum mısırı..salata ve pizza yapımında kullanıyorum bende..

canım böcükkkkk te söyledi ama
ne bileyim ben de konserve alıyorum ancak pazardan alıp haşlasak ve böyle bir aletimiz olsa....daha sağlıklı olmaz mı???

kızlar yaaa.
mutfagımıza bi arkadaş halı almıştı.
hediye yani.
halı güzel ama acaip tüy bırakıo:..
kendi tüyünü yani.
böle elini biraz sürt halıya hemen tüyleri gelio.
ayy deli olcam yıkadım belki gecer die ama hala aynı napcam yaa??

bende öle tüy bırakan halılardan yok cnm,hep egzantrik modeller aldık kaydirigubbakcemile3

canım bu bütün bi milyoncularda ve buyuk marketlerde var 2 veya 2,5 olması lazım sen bilirsin ama kargo ücreti varsa daha fazla vermiş olursun

aa hiç denk gelmedi cnm
gerekli bişi ozmn dediğin gibi
oralara bakarım sağol tatlım :)

ne etcen alma
masraf olmasın bal

:) tmm cnm almıyom anlaştık..

ben dün ettım
herşeyım var
mantar tavuksotelı
y fasulye
çorba
mantı

ohh afiyet olsun bende severim mantarlı tavuk soteyii...

Bitenekadar.com : Silikon Büyük Boy Kek Kalıpları (5 Model) Büyük Boy Kek Kalıpları (5 Model)

baksanıza nekdr ucuz..
acaba çin malımı
ben önceden daha pahalıya almıştım
sağlıksızmıdır ki??

haaa bide menüleriniz belli mi??

kıymalı bamya

akşam pişirecektim ama uyuya kalmışım pazardan sonra..kalktım anca ayıkladım,ah o ayıklaması birdaha yapmıcam dedirttiyo insana..

yanına yoğurt fln koyarım artık bişiler,meyve...

kızlar bu herkesin bildiği sütlü irmik tatlısı yeşil rengini veren ıspanak üzerinde beyaz muhallbi puding 10 dal ıspanağı bi bardak suyla robottan iyice geçiriyoruz sütün içine ekleyip normal tatlıyı yapıyoruz görenler fıstıklı zannediyo ve tadıda görüntüsüde çok hoş oluyo tavsiye edrim

bamyamı hiç yapmadım desem.
ama çok severim..
zaten evde bamyada yohh

Adacım çalışan bayansın ,bazı şeyler pratik olsun artık,mısır haşla et ayıkla..birde pazardan seç al kısmı var..hem diğer türlü her mevsim var,konserve sağlıklıdır cnm iyi bir firmadan alınca problem olmaz..
ben konserve olayını çok kullanıyorum ve daha leziz oluyo mevsiminde konserveliyolar..

bende öle tüy bırakan halılardan yok cnm,hep egzantrik modeller aldık kaydirigubbakcemile3

nası oluyo o gıııı egzantrik filan :))

tam tarif versene şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…