Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

en son işten çıktım 1,5 ay evdeydım
delırdım resmen
çalmadığım kapı okumadığım iş ılanı gıtmedığım yer kalmadı
o 1,5 ay öle zarar ettrdıkı bıze

şimdı bı 1,5 ay daha evde olmak ıstemıyorum
delırdım delırcem
sadece hak ettığımı ıstıyorum
cok şey deıl ama ınsanlar nankör
alamıycam bılıyorum ve huzursuzum o yuuzdenn bıan evvel cıkmam lazımkı
başka kısmetım varsa orası olsun dıe
dua eder mısnız benım için
mafoldumben

ederim tabi Allah yardımcın olsun böcüğüm

Böcüküm Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısı ile düzgün bi iş bulursun bir an evvel :1hug:

Mgcim Songül abla haklı kimseye zorla üye ol denmez ki Şeniz
Bizlerde üye olmadan önce uzun uzun incelemedik mi siteyi nerede ne var neler yazılıyor bakmadık mı?
Bizim forumumuzunda öyle çok okuyucusu var ki 100 bin üyesi olduğu gibi sürekli aynı kişilerin bizi takip ettiğini sanmıyorum yerimseniben

hadi size bu güzel tarifi vereyim de biraz ortam değişsin...

bu süper lezzetli oluyor söyleyeyim en başta...
balık ,tavuk,et yemeklerinizin yanına servis edebilirsiniz...

yarım kilo patatesi soyun (ince kabuklu ise soymayın). Üzerini örtecek kadar suyun içinde kaynama anından itibaren tam iki dakika kaynatın, suyunu süzüp bir süzgece alın.
Süzgeç içindeki patatesleri silkeleyip, biraz hırpalayın ve irice doğrayın.
1/2 yemek kaşığı un, 1/2 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz,
1 tatlı kaşığı pulbiber ve 30gr. rendelenmiş parmesanla (tulum veya zevkinize göre ezine de olur)harmanlayın. 220 C’de kızarana kadar fırınlayın.

slm kıızzlrrrr nbıonussss böcükk inş her sey istedgn gbı olurr alamycnı düşünüosan cık tatlm dedgn gbı belki kısmetn daha ii bir yerlerde

ikraaaa canım niye konuşmuyorsun
yoğun musun sen de???

kızlar buble yok acaba kuzusu ne yaptı inşallah normale dönmüştür...

ikraaaa canım niye konuşmuyorsun
yoğun musun sen de???

kızlar buble yok acaba kuzusu ne yaptı inşallah normale dönmüştür...

a.s. canım sonradan gelince boyle oluyo konuya istesende giremiyosun yada bişey yazıyosun arkadaşların dikkatini çekmiyo ama önemli değil arada girip bakıyorum bende oylesine

sitede mi sorun var bendemi,yenilemiyo sayfayı off..engelliyorlarmı yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…