robotçuumm
sabah haberlerini sevsinler
hoşgeldnn
robot alemsin yaaa aklinialirimsmile
yuh yani gelir gelmez adama nefes aldırsana ulennn kaydirigubbakcemile kadın milleti değilmi akannehir
geçmiş olsun ..bakma sen mr sonucuna ..ben de zamanında kendimi öleceğim moduna sokmuştum da hiçbir şey çıkmadı iyimi :roflol: kemal sunalın filmlerine döndüm resmen :roflol: bizim anlamamızla onların anlaması arasında çok fark var sositososito
sessiz tabi çünkü ben yokum kaydirigubbakcemile3:roflol: veeee geldim artık sesi gör sen ...:roflol::roflol: birazdan da şu topicteki geveze bir sussa da nefes alsak diyeceksin :roflol:
bu arada herkese günaydın efem ..yeni bir günde yine sizlerle olmanın verdiği sevinçle sabah haberlerine başlıyorum :roflol:
güzz napıyonn
günaydın kızlar
rabotcum aldırdım aldırdım hemde ne nefes :jeyyar:
doger konudada haklısın valla dusuk cenelı hatun . senlendırıyporsun topıkı heee
.
kaç nefes peki saydın mı :roflol::roflol: say da rekor denemesi yap her gün enfes sayısını arttır :roflol:
haklısın canım her gun arttırmak lazım nefess.... sayısını. ee kolaymı 6 ayın acısını cıkartmammı ondan. aklinialirimsmile
hoşbulduk ..sev tabi sevv herşeyimi sevvv :icecream::roflol: sev beni ..ben garip ben yetim ben garip vayyyyyy :roflol:
alemim tabi ...hemi de ne alem ..bu arada resimlerini gördüm ..gelinliğin çok güzelmiş ..herşeyi beğenmem çok zor beğenirim ama hoşuma gitti hee söylemeden edemedim ..bu iltifatımı da unutma herkse yapmam :roflol:
saol caniko..
gerçi ben de her gün 6 ayın acısını çıkarır gibiyimya o ayrı :roflol: yok yok utanmazım utanmaz hem de çokkk :roflol:
rabotcum aldırdım aldırdım hemde ne nefes :jeyyar:
doger konudada haklısın valla dusuk cenelı hatun . senlendırıyporsun topıkı heee
gamısım tatlım bende demın sana baktım yoktun dedım nerde bu kız 8,17 de bır gırmıs cıkmıs kaybolmus dedım.
sen nasısın varmı degısıklık. ben aynen devam edıyorum kaldıgım yerden .
günaydın kızlar
caniko akannehir salako gibi olmuş ..aman caniko canım caniko ..aman caniko yaman caniko :roflol:
uykum var uykum ..biriniz kahve yapıp getirsin de kendime geleyim ulennnnnnnnn :roflol:
gözünaydın dileyemedim canım gözün aydın son ayrılık lar olur bu inşallah bende yok bi değişiklik tatil yapıp geldim bu haftasdonuda kocamla mersinde buluşuyoruz kaydirigubbakcemile5
rejim nasıl gidiyo tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?