Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

robotçuumm
sabah haberlerini sevsinler
hoşgeldnn

hoşbulduk ..sev tabi sevv herşeyimi sevvv :icecream::roflol: sev beni ..ben garip ben yetim ben garip vayyyyyy :roflol:

robot alemsin yaaa aklinialirimsmile

alemim tabi ...hemi de ne alem ..bu arada resimlerini gördüm ..gelinliğin çok güzelmiş ..herşeyi beğenmem çok zor beğenirim ama hoşuma gitti hee söylemeden edemedim ..bu iltifatımı da unutma herkse yapmam :roflol:

rabotcum aldırdım aldırdım hemde ne nefes :jeyyar:
doger konudada haklısın valla dusuk cenelı hatun . senlendırıyporsun topıkı heee

günaydın kızlar

gamısım tatlım bende demın sana baktım yoktun dedım nerde bu kız 8,17 de bır gırmıs cıkmıs kaybolmus dedım.
sen nasısın varmı degısıklık. ben aynen devam edıyorum kaldıgım yerden .

rabotcum aldırdım aldırdım hemde ne nefes :jeyyar:
doger konudada haklısın valla dusuk cenelı hatun . senlendırıyporsun topıkı heee
.

kaç nefes peki saydın mı :roflol::roflol: say da rekor denemesi yap her gün enfes sayısını arttır :roflol:

bu arada bısı sorcam kızalr sıze. benım sımdı rgl olmama 5-8 gun arası gun var . hamıle kalma sansı bu son gunlerde cokmu azmı bılen vamı

haklısın canım her gun arttırmak lazım nefess.... sayısını. ee kolaymı 6 ayın acısını cıkartmammı ondan. aklinialirimsmile

gerçi ben de her gün 6 ayın acısını çıkarır gibiyimya o ayrı :roflol: yok yok utanmazım utanmaz hem de çokkk :roflol:

saol caniko..

gözünaydın dileyemedim canım gözün aydın son ayrılık lar olur bu inşallah bende yok bi değişiklik tatil yapıp geldim bu haftasdonuda kocamla mersinde buluşuyoruz kaydirigubbakcemile5

gözünaydın dileyemedim canım gözün aydın son ayrılık lar olur bu inşallah bende yok bi değişiklik tatil yapıp geldim bu haftasdonuda kocamla mersinde buluşuyoruz kaydirigubbakcemile5

ınsallah canım hepımızın son ayrılıkları olur ınsallah. oh benımde nası ıhtıyacım var bı tatıle. bu hafta sonu rgl olmasssam bı denıze gıreyım dıyorum.
my soula gorustum gecen durumlar bıraz karısıkmıs.
cerenden haber yok gene uctu bızım kus

rejim nasıl gidiyo tatlım

ii valla 52 kiloyum en son dün tartıldım ..55 idi hedefim ..55 i geçeli bir ay oluyor hemen hemen ..ama aralarda rejimi birer hafta filan bozdum tekrar başladım ...şimdiki hedefim de inş. 50 ..50 de finish artık ..zaten iice zayıfladım ..ölçtüm de kendimi ...
bel 60
kalça 85
göğüs 85

50 den sonra iice yüzüm çöker zaten gerek yok ...50 den sonra da kiloyu koruyacağım inş...zaten bebiş çalışmalarına başlıyorum artık ..o yüzden rejim yapamam ..yaklaşık 2 haftadır rejim yapmıyorum sadece yeme düzenimi değiştirdim ..öğlenleri mutlaka et tavuk ya da balık yiyorum ..akşam da meyve yiyorum ..bu düzenle bir haftada 1,5 kilo verdim ..geçen hafta 53,5 idim ..

senden ne haber ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…