günaydın canımgünaysın kızlarzemuszemus
bencede al kocanı git denizine çok güzel şehirde yaşıyorsunuzınsallah canım hepımızın son ayrılıkları olur ınsallah. oh benımde nası ıhtıyacım var bı tatıle. bu hafta sonu rgl olmasssam bı denıze gıreyım dıyorum.
my soula gorustum gecen durumlar bıraz karısıkmıs.
cerenden haber yok gene uctu bızım kus
ii valla 52 kiloyum en son dün tartıldım ..55 idi hedefim ..55 i geçeli bir ay oluyor hemen hemen ..ama aralarda rejimi birer hafta filan bozdum tekrar başladım ...şimdiki hedefim de inş. 50 ..50 de finish artık ..zaten iice zayıfladım ..ölçtüm de kendimi ...
bel 60
kalça 85
göğüs 85
50 den sonra iice yüzüm çöker zaten gerek yok ...50 den sonra da kiloyu koruyacağım inş...zaten bebiş çalışmalarına başlıyorum artık ..o yüzden rejim yapamam ..yaklaşık 2 haftadır rejim yapmıyorum sadece yeme düzenimi değiştirdim ..öğlenleri mutlaka et tavuk ya da balık yiyorum ..akşam da meyve yiyorum ..bu düzenle bir haftada 1,5 kilo verdim ..geçen hafta 53,5 idim ..
senden ne haber ..
günaydın canım
bencede al kocanı git denizine çok güzel şehirde yaşıyorsunuz
ohhh maşallah tatlış bebiş çalışmalrıda olcak hayırlı uğurlu olur inşallah
benimde iyi gidiyor rejim her hafrta 1 kilo veriyorum bi geçen hafta veremedim bide bu haftasonu biraz fazla kaçırdım bugün fazlasıyla telafi ediyorum
sağolasın ..inş. çok uzun sürmez de bir an önce hamile kalırım ..bazen düşünüyorum da öyle bir evrim geçirdimki 2 yılda anlatamam ..
5 sene yalnız yaşadım ben ..kendi kafasına göre yaşayan freee bir tiptim ..evlenmeyi aklımın ucundan geçirmiyordum ...
en yakın dostlarım imzayı atana kadar buna inanmayacaklarını söylüyorlardı ..imzayı atınca da inanamadılar gerçi benim evlendiğime ...çünkü evlenmeyi hiç ama hiç düşünümüyordum ihtiyacım olmadığını düşünüyordum ...
tosunuma deli gibi aşıktım ama evlenmeyi nedense düşünemiyordum ..yalnız mutluydum ..
ama evlenince anladımki hayatın en güzel duygusu buymuş..
hele bebek konusuna gelince ..
ben ve bebek kaydirigubbakcemile3 birine sorsanız kıyamet kopsa o bebek yapmaz ona göre değil derdi ...
şimdi ise öyle çok istiyorum ki :Saruboceq:
demekki daha önce hep bencil yaşamışım diyorum ..
5 sene tek başına yaşayan hayatı boyunca her işni kendi halelden ben ,şimdi eşim evden bir saat gitse deliye dönüyorum ..özlüyorum gitmesini istemiyorum ...
hayat nelere kadir ..
ama iiki evlenmişim iiki bu güzel duygularını yaşama fırsatını bulmuşum
duygusallaştımmı ne kaydirigubbakcemile3
allah mutlulugunuzu daim etsin tatlım bir ömür boyu mutlu olun sen eşin ve bebekbende iyiki evlenmişim diyorum gerçekten harika bir duygu benim eşim asker şuan onu çok özlüyorum evimizi özlüyorum
robotçumm
çok zayıfsın bee
ayy bende hamile kalmadan kesn 50ye falan düşmem lazm
kilo almaya çok müsait bi bünyem var
hatta rejime girip zayıflasam ne güsel olurr
sen kaç kilosun ?
benim kilo vermeye çok müsait kilo almayan bir yapım var çok şükür
evet zayıfım ama 50 olayım diyorum ..hamilelikte de dikkatli beslenirsem tamamdır bu iş ..hamilelik öncesi kilo olarak hazırlamak gerek kendini bence ..sen ne zaman hamile kalmayı düşünüyorsun bakayım ...
kafana koyarsan iradeli olursan zayıflarsın olay kafada bitiyor ..
haftada 1 ,1,5 kilo nasıl veriyosunuz kızlar yawwwwbilmiyorumkismile ben ancak yarım kilo verebiliyorum.20 gün sonra tatile gidiyoruz ve ben 3 kilo vermeyi çok istiyorum,naaapmaliiiii acepppppppp
bi yardım ediverseniz ne var sankimmmmmmmyerimseniben
canm 63 - 65 aradı gidip geliomm
ayy öyler müsaitim ki kilo almaya :))
en az 2 sene sonra düşünüyoruz canm ama şimdiden kilo
olarak hazırlamam lazm
evet olay kafada bitiyo ama
tatlıya dayanamıyorum
tatlı çikolata yemesem zayıflarım aslında
ahh ahh tutmam lazm boğazımı
yukarıda yazdıklarım senin için de geçerli kaydirigubbakcemile3 günde en az 2 litre ılık su ...sabah kalkınca ılık limonlu su ...hareket edin ...akşamları yarım saat oryantal oynayın :)) ben çabuk veriyorum ama herkesin bünyesi aynı olmayabilir ...yoğurdu çok tüketin ..göbek için birebir yoğurt denedim çok faydasını gördüm ...günde iki kase semizotulu yoğurt süper oluyor ...bir de meyve olarak karpuz tüketin ..hem tatlı ihtiyacını gideriyor ..hem de % 95 i su zaten ...haftada 1 ,1,5 kilo nasıl veriyosunuz kızlar yawwwwbilmiyorumkismile ben ancak yarım kilo verebiliyorum.20 gün sonra tatile gidiyoruz ve ben 3 kilo vermeyi çok istiyorum,naaapmaliiiii acepppppppp
bi yardım ediverseniz ne var sankimmmmmmmyerimseniben
ozaman yavaş yavaş verebilirsin nasılsa acelen yok ..ben 2 ayda 9 kilo verdim ...
yemeyi azalt ekmek hamurişi kes ,tatlıyı kes ,tatlı aklına geldiğinde meyve ye..ben senden daha beter tatlıcıyım ..bir oturuşta bir tepsi baklava yerim ben abartmıyorum ..çikolata v.s. zaten en büyük tutkum ama meyveye yönelirsen alışırsan tatlıyı azaltabilirsin ...bir de doğum kontrol hapı kullanıyor musun ..kullanıyorsun başka yönteme geç o da kilo çok yapıyor ..özellikle de selülit çok yapıyor haberin olsun
yukarıda yazdıklarım senin için de geçerli kaydirigubbakcemile3 günde en az 2 litre ılık su ...sabah kalkınca ılık limonlu su ...hareket edin ...akşamları yarım saat oryantal oynayın :)) ben çabuk veriyorum ama herkesin bünyesi aynı olmayabilir ...yoğurdu çok tüketin ..göbek için birebir yoğurt denedim çok faydasını gördüm ...günde iki kase semizotulu yoğurt süper oluyor ...bir de meyve olarak karpuz tüketin ..hem tatlı ihtiyacını gideriyor ..hem de % 95 i su zaten ...
ben geldim deee...
ama bu ne muhabbet böylee.. geçmişe bir gidip geleyim kızlar:))
zamanım bol canm
dediğin gibi yavaş yavaş vermem lazmm
ayy karpuzz sabah akşam eşimle karpuz yiyoz zati
tatlıya da dur dersem olur inş bee))
robotçumm
diyete bağlı kalamam ben ya
ben porsiyonu küçültem
çikolatayı çıkartam hayatımdan yeter))
sen bilirsin ..kendi vucudunu en ii sen tanırsın tabi ...
canm diyete bağlı kalıp birden kilo verrsem göğüslerim küçülüyo benim)))
hadi yaaa ..o da ilginçmiş kaydirigubbakcemile3 valla ben diyetle süper inceliyorum sorun olmuyor ..verdiğim kiloları da geri almadım hiç ..herkesin yapısı farklı işte ...
evt yaaa... bir süre sonra insan sıkılıyor.. ama yiyince de değdiğini anlıyorsun... ben bir dahakine patlıcanların en uzunlarını seçicem... aklinialirimsmilecanım mutfakla hiç ilgisi olmayan biri olarak islim kebabı yaptım on numara oldu valla :)))
ay çok el oyalayıcı bi yemekmiş ama yahu
yada ben pratik diilim ondan .
çarşamba gunu ben oturuom pembiş koltuga ama ben mor istiom didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?