Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ne güzel işte canmm
nazar değmesn kıs
totonu kaşıı

kaşıyamam ..zaten 10 kilo almama rağmen şu popomu bir büyütemedim kaşırsam iice küçülür kuş kadar kalır heee:roflol::roflol:
nazar mı akannehir bana mı nazar değecek ...hiç bir şeyime değil de şu çeneme nazar değse ii olacak ..hiç değilse susarım dimi ama :roflol::roflol: yoksa susacağım yok kaydirigubbakcemile3

gördüm seni casper :)) boyun kaç senin tıfılsın sen de benim gibi galiba :)) orası neresi ? depo gibi bir yer mi ..yine çok sordum ama elimde değil :))) esmer güzelisin anlaşılan ...beyaz yakışmış :))

kız robot alemsinnn

gülsünn dolgu keki denedin mi canmm

youu nerelerdesin bi gidiyon bi gelionn

kız adaa sen nerdesnn

canım deneyemedim daha yaa... aslında bu akşam yapsammı.... yarın akşama kayınvalidemler gelcekmiş yatıya kalcaklarmış.... süper hazırlık yapmama lazımkaydirigubbakcemile3

gördüm seni casper :)) boyun kaç senin tıfılsın sen de benim gibi galiba :)) orası neresi ? depo gibi bir yer mi ..yine çok sordum ama elimde değil :))) esmer güzelisin anlaşılan ...beyaz yakışmış :))

saol tatlmm
ayy boy o nee bende yok :o)))
157 falanım minicik bişiyim :o)))
babamn iş yeri canm kalorifer peteğinden öyle depomcu görünmüş :o)))
tşk ederim canmm

kızmış gibi gördüm seni ..kaydirigubbakcemile3 ne var ulenn ben kendime de tıfıl diyorum :roflol:

yok kıs kızmadım
niye kızım bee
elimde olan bişi deil ki bu kadr vermiş işte :o))

ee benimkilerde arabayla 15 dak falan canım... ama olsun bir çocukları var yakınlarında zaten... birde köye gitcekler 1 ay sonra.... gelip kalsınlar şimdiden..

:o))
iyi olmuş canm
bilmem bazen saat geç oluyo kalın diyoruz kayınvalidem yok yok ben başka yerde kalamam
diyo ondan böyle düşündüm galiba :o))
sabahın 8in de azman torunu geliyo
hatun bi yere gidemiyo ki kalmaya sırnaşık şey

yok kıs kızmadım
niye kızım bee
elimde olan bişi deil ki bu kadr vermiş işte :o))

:o))
iyi olmuş canm
bilmem bazen saat geç oluyo kalın diyoruz kayınvalidem yok yok ben başka yerde kalamam
diyo ondan böyle düşündüm galiba :o))
sabahın 8in de azman torunu geliyo
hatun bi yere gidemiyo ki kalmaya sırnaşık şey

benimkilere de gelin diyorduk sürekli..hep erteliyordu.. gelip bıktırıcam bakın falan diyordu... neyseki kayınpeder gelcez dedi... yoksa kayınvalidemde gelmek istemiyordu...:))
hayır benimkiler onlardan önce kalırlarsa alınmalarını istemiyorum.. birde bu yönü var.... bir an önce gelip kalsınlar:)))

benimkilere de gelin diyorduk sürekli..hep erteliyordu.. gelip bıktırıcam bakın falan diyordu... neyseki kayınpeder gelcez dedi... yoksa kayınvalidemde gelmek istemiyordu...:))
hayır benimkiler onlardan önce kalırlarsa alınmalarını istemiyorum.. birde bu yönü var.... bir an önce gelip kalsınlar:)))

sırnaşık şey
iyi olmuş canmm
ne yemek yapcan bakım :o)))

Back
X