Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel işte canmm
nazar değmesn kıs
totonu kaşıı
kız robot alemsinnn
gülsünn dolgu keki denedin mi canmm
youu nerelerdesin bi gidiyon bi gelionn
kız adaa sen nerdesnn
sen foto yükleyecektin ne oldu o iş :jeyyar: unuttum sanmalmaz:kaydirigubbakcemile
kız robot alemsinnn
gülsünn dolgu keki denedin mi canmm
youu nerelerdesin bi gidiyon bi gelionn
kız adaa sen nerdesnn
gördüm seni casper :)) boyun kaç senin tıfılsın sen de benim gibi galiba :)) orası neresi ? depo gibi bir yer mi ..yine çok sordum ama elimde değil :))) esmer güzelisin anlaşılan ...beyaz yakışmış :))
canım deneyemedim daha yaa... aslında bu akşam yapsammı.... yarın akşama kayınvalidemler gelcekmiş yatıya kalcaklarmış.... süper hazırlık yapmama lazımkaydirigubbakcemile3
saol tatlmm
ayy boy o nee bende yok)))
157 falanım minicik bişiyim)))
babamn iş yeri canm kalorifer peteğinden öyle depomcu görünmüş)))
tşk ederim canmm
ben de 160 ım ..seni geçtim desene ..seni gidi tıfıl seni :roflol:
yap canm sonrada ben deneyim)))
yatıya mı neden yatıya kalacaklar kii
canım biz gelin dedik... oğullarının evi gelip kalsınlar tabi.. benimkilerde gelicekelr bir ara...
napm canm aaa
Allah bu kadar vermiş)))
Buna şükür delikafadulden
canmcm birden benm kayınvalidemin evi gibi düşündüm 10 dk mesafe ya yatıya gelmiyorlar o yüzden))
kızmış gibi gördüm seni ..kaydirigubbakcemile3 ne var ulenn ben kendime de tıfıl diyorum :roflol:
ee benimkilerde arabayla 15 dak falan canım... ama olsun bir çocukları var yakınlarında zaten... birde köye gitcekler 1 ay sonra.... gelip kalsınlar şimdiden..
yok kıs kızmadım
niye kızım bee
elimde olan bişi deil ki bu kadr vermiş işte))
))
iyi olmuş canm
bilmem bazen saat geç oluyo kalın diyoruz kayınvalidem yok yok ben başka yerde kalamam
diyo ondan böyle düşündüm galiba))
sabahın 8in de azman torunu geliyo
hatun bi yere gidemiyo ki kalmaya sırnaşık şey
benimkilere de gelin diyorduk sürekli..hep erteliyordu.. gelip bıktırıcam bakın falan diyordu... neyseki kayınpeder gelcez dedi... yoksa kayınvalidemde gelmek istemiyordu...:))
hayır benimkiler onlardan önce kalırlarsa alınmalarını istemiyorum.. birde bu yönü var.... bir an önce gelip kalsınlar:)))