bacım kendini koltukta sandın herhalkaydirigubbakcemile3
vee sorum...
hamile kalma planları yapıyorsun.. herkesin içinden muhakak cinsiyet geçer.. tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması... ama cinsiyet olarak içinden ne geçiyor şeker:)))
teşekkür ederim kızlar,Allah razı olsun...
gulsun ve cute.... sağolun kızlar.... yanımda değildiniz belki ama sesinizi duymak o an çok iyi geldi...
ve gülsüncümüünn sorusuna devam olarak
isim de var mı aklında ????
gülsüünn bugün robotu terletelim mi ne dersinsırnaşık şeysırnaşık şey
bacım kendini koltukta sandın herhalkaydirigubbakcemile3
vee sorum...
hamile kalma planları yapıyorsun.. herkesin içinden muhakak cinsiyet geçer.. tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması... ama cinsiyet olarak içinden ne geçiyor şeker:)))
eşim doğal olarak çok etkilendi...
onun ilk defa gözyaşını görmek te bana çok dokundu...
unuttum bütün kırgınlıkları...
ve ne dedim biliyor musunuz iyiki cevap verip kalbini kırmamışım kayınvalidenin...
her gören Allah senden razı olsun kızım kadını hiç incitmedin diğer gelin gibi dediler...
şimdi onlarda kalıyoruz cumartesiden beri...
görümcem intihar edeceğim diyor durmadan o yüzden yalnız bırakamıyoruz...bilmiyorum ne olacak...
hayırlısı herşeyin...
hehehe ben varım valla..
ama sanırım robotun yoğun günüü.:))) sürekli aa değil....
teşekkür ederim kızlar,Allah razı olsun...
gulsun ve cute.... sağolun kızlar.... yanımda değildiniz belki ama sesinizi duymak o an çok iyi geldi...
canım benim.. işte en önemli oolan şey... arkasından düşününce senin yaşadığın vicdan rahatlığı.... içinin rahat olması....eşim doğal olarak çok etkilendi...
ve ne dedim biliyor musunuz iyiki cevap verip kalbini kırmamışım kayınvalidenin...
her gören Allah senden razı olsun kızım kadını hiç incitmedin diğer gelin gibi dediler...
görümcem intihar edeceğim diyor durmadan o yüzden yalnız bırakamıyoruz...bilmiyorum ne olacak...
hayırlısı herşeyin...
evet sandım kendmi koltukta ne olacak ...parayla mı ulennn ...al işte oturuyorum burda da koltukta al al kıvrıla kıvrıla oturuyorum :roflol::roflol:
valla cinsiyet olarak ilk önce kız olmasını isterim ama arızayım ya kesin erkek olur gibi geliyor :roflol: bir de ovulasyon hesaplamasına göre yumurtlama döneminde hamile kalmayı düşnüüyorum inş..o dönemde de hamile kalınca genelde erkek oluyormuş sempatiksalakcinni
yoğun günümdü az önce işim vardı ama ben her türlü yetişirim laf olunca merak etmeyin siz kaydirigubbakcemile3 yeterki gevezelik olsun :roflol:hehehe ben varım valla..
ama sanırım robotun yoğun günüü.:))) sürekli aa değil....
ve gülsüncümüünn sorusuna devam olarak
isim de var mı aklında ????
gülsüünn bugün robotu terletelim mi ne dersinsırnaşık şeysırnaşık şey
evet ben her sene rutin kontrole giderim ..çok bilinçliyimdir sağlık konusunda ..dilim kadar sağlığıma da önem veririm anlayın artık :roflol:canım benim... önemli olan böyle günlerde yanyana olmak...
yaa taze gelincikler.... siz bir problem olmasını beklemeden jinekologa muayene oldunuzmu... yani rutin konrollere gitmek gerekli mia artıkın????
ölüm olunca maalesef insan herşeyi unutuyor ..ALLAH sevdiklerini insanın başından eksik etmesin ..çok zor bir durum ..eşim doğal olarak çok etkilendi...
hayırlısı herşeyin...
eşim doğal olarak çok etkilendi...
hayırlısı herşeyin...
yoğun günümdü az önce işim vardı ama ben her türlü yetişirim laf olunca merak etmeyin siz kaydirigubbakcemile3 yeterki gevezelik olsun :roflol:
isim var tabi olmaz mı ..erkekte furkan burak kayra ,kızda berra ,sena,ikra çok seviyorum
terletin beni ulennnn :roflol: terletin ama terlemem ki kaydirigubbakcemile3 terlersem de soyunurum ne var :roflol:
evet ben her sene rutin kontrole giderim ..çok bilinçliyimdir sağlık konusunda ..dilim kadar sağlığıma da önem veririm anlayın artık :roflol:
mesela dün gittim işte ...sempatiksalakcinni
gülsüncüümm takvimi pc ye kayıt aldm bi gün lazm olur)))
valla ben bilmem
))))
gelsin laf yetiştirsin canm aaa :))))
hehehe... ne renk kızsempatiksalakcinni
valla bende senin gibiyim.. istediğim kız çocuğu.. ama içimde nedense erkek olucakmış gibi hissediyorum... ayy sanki hamileyim gibi konuştum haa..kafamçokkarıştı
canım bırak ovulasyonu.. al sana çin takvimi... çevremdekileden 10 kişiden 8 ninki
tuttu...))
http://gebelik.org/dosyalar/cinsiyettahmin.html
sağolasın ..amin cümlemize..Şenizrobotçumm
Allah ım babana acil şifalar versin
acısını göstermesinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?