Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ve gülsüncümüünn sorusuna devam olarak
isim de var mı aklında ????

gülsüünn bugün robotu terletelim mi ne dersinsırnaşık şeysırnaşık şey

teşekkür ederim kızlar,Allah razı olsun...
gulsun ve cute.... sağolun kızlar.... yanımda değildiniz belki ama sesinizi duymak o an çok iyi geldi...

canım benim... önemli olan böyle günlerde yanyana olmak...

yaa taze gelincikler.... siz bir problem olmasını beklemeden jinekologa muayene oldunuzmu... yani rutin konrollere gitmek gerekli mia artıkın????

eşim doğal olarak çok etkilendi...
onun ilk defa gözyaşını görmek te bana çok dokundu...
unuttum bütün kırgınlıkları...
ve ne dedim biliyor musunuz iyiki cevap verip kalbini kırmamışım kayınvalidenin...
her gören Allah senden razı olsun kızım kadını hiç incitmedin diğer gelin gibi dediler...
şimdi onlarda kalıyoruz cumartesiden beri...
görümcem intihar edeceğim diyor durmadan o yüzden yalnız bırakamıyoruz...bilmiyorum ne olacak...
hayırlısı herşeyin...

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) caspersy, gulsunn+, *cute*+, mutfak_robotu_muyum_neyim+, adaer+, elcin121, COTURNIX+, sulugoz

evet sandım kendmi koltukta ne olacak ...parayla mı ulennn ...al işte oturuyorum burda da koltukta al al kıvrıla kıvrıla oturuyorum :roflol::roflol:
valla cinsiyet olarak ilk önce kız olmasını isterim ama arızayım ya kesin erkek olur gibi geliyor :roflol: bir de ovulasyon hesaplamasına göre yumurtlama döneminde hamile kalmayı düşnüüyorum inş..o dönemde de hamile kalınca genelde erkek oluyormuş sempatiksalakcinni

canm benmm
Rabbm tez zamanda bu zor günleri atlatmayı nasip etsinn
görümcene de sabır versin
ne olursa olsun çoook zor bi durumm..

senden de Allah razı olsun..

hehehe ben varım valla..
ama sanırım robotun yoğun günüü.:))) sürekli aa değil....

valla ben bilmem
))))
gelsin laf yetiştirsin canm aaa :))))

teşekkür ederim kızlar,Allah razı olsun...
gulsun ve cute.... sağolun kızlar.... yanımda değildiniz belki ama sesinizi duymak o an çok iyi geldi...

ne demk cnm bnm..
Adacım gelişme olarak ben şunu diyim ki kendim için doktor boyun fıtığı dedi fizik tedaviye başladım dün , ara ara çok cnm yanıyo ..inş. buda geçicek napalım..

canım benim.. işte en önemli oolan şey... arkasından düşününce senin yaşadığın vicdan rahatlığı.... içinin rahat olması....
görümcen içinde zor tabi... ama bir süre sonra oda kabullenecke ve toparlanacak...

hehehe... ne renk kızsempatiksalakcinni

valla bende senin gibiyim.. istediğim kız çocuğu.. ama içimde nedense erkek olucakmış gibi hissediyorum... ayy sanki hamileyim gibi konuştum haa..kafamçokkarıştı

canım bırak ovulasyonu.. al sana çin takvimi... çevremdekileden 10 kişiden 8 ninki
tuttu...))
http://gebelik.org/dosyalar/cinsiyettahmin.html

hehehe ben varım valla..
ama sanırım robotun yoğun günüü.:))) sürekli aa değil....
yoğun günümdü az önce işim vardı ama ben her türlü yetişirim laf olunca merak etmeyin siz kaydirigubbakcemile3 yeterki gevezelik olsun :roflol:

ve gülsüncümüünn sorusuna devam olarak
isim de var mı aklında ????

gülsüünn bugün robotu terletelim mi ne dersinsırnaşık şeysırnaşık şey

isim var tabi olmaz mı ..erkekte furkan burak kayra ,kızda berra ,sena,ikra çok seviyorum
terletin beni ulennnn :roflol: terletin ama terlemem ki kaydirigubbakcemile3 terlersem de soyunurum ne var :roflol:

canım benim... önemli olan böyle günlerde yanyana olmak...

yaa taze gelincikler.... siz bir problem olmasını beklemeden jinekologa muayene oldunuzmu... yani rutin konrollere gitmek gerekli mia artıkın????
evet ben her sene rutin kontrole giderim ..çok bilinçliyimdir sağlık konusunda ..dilim kadar sağlığıma da önem veririm anlayın artık :roflol:
mesela dün gittim işte ...sempatiksalakcinni

ölüm olunca maalesef insan herşeyi unutuyor ..ALLAH sevdiklerini insanın başından eksik etmesin ..çok zor bir durum ..
benim babam 2006 dan beridir bir sürü operasyon geçirdi ...
ilk önce bypass -sonrasında geçici felç ..
sonra 4 kere beyin operasyonu
şimdi de epilepsi..
ayrıca tansiyon şeker ve kolesterol var ...
hastahanelerde geçti son 4 senem ..
neler yaşadığımı ben bilrim ..
2007 de 1,5 ay işe gitmedim gidemedim ailemin yanında idim...
sağolsun g.müdür idare etti beni..
2008 de yine 40 gün işe gitmedim rapor aldım v..s
babamın epilepsisi daha yeni çıktı geçen sene ..
bir gün evde nöbet geçiriyor
biz diğer beyin rahatsızlığından dolayı sandık ölüyor sandıkmeğer epilepsi nöbeti imiş..
ve gözümün önünde o nöbeti geçirdi ...
hastahanede idik ..doktorlar bir yandan ona bakıp bir yandan benimle ilgileniyorlardı ...delirdim babamı öyle görünce ...
ve babam benim için idoldür ...hayatımda örnek aldığım insan ve haytta benim için en önemli insan ..aramızdaki ilşki hiçbir baba kızda yoktur...bu yaşta hala babamın yanında uyurum ben ona sarılıp ...
bütün ömrüm babamla geçti hep beraber gezer dolaşırdık ..
babam için de ben çok farklıyımdır ona ben deyin başka birşey demeyin ...
şimdi çok şükür ii ama telefonum ne zaman geç çalsa hoplarım bir şey mi oldu diye ...telefonumu yatarken bile yanımdan ayırmıyorum birşey olursa diye ...
o yüzden eşini çok ii anlıyorum ...ALLAH sabır versin..duyunca çok üzüldüm ..
bu ölüm ve hastalık işleri beni zaten çok etkiler duygusal olarak ..
çünkü kendim yaşadığım için biliyorum ...
ALLAH dayanma gücü versin :Saruboceq:

cutecim canım benim...
çok geçmiş olsun,zor bir rahatsızlık neyse ki tedavine başlanmış bile...
aksatma lütfen tedavini,ihmal edilmemesi gerekiyor...

cnm bnm çok ii ettin tabiki,büyüklere laf söylememek kişinin saygı terbiyesinden geliyor zaten, bir süre bırakmayın yanlız bencede..

robot ... sözler yetersiz kalıyor bazı durumlarda ya işte böyle bir şey
Allah'ım babacığına da şifalar versin inşallah...

hee demek yetişirsin... peki soprulara devam canım...
eşin ile nasıl tanıştın.. nasıl evlenme teklif etti??
bu arada canım.. allah şifasını versin babacığının..
gülsüncüümm takvimi pc ye kayıt aldm bi gün lazm olur )))

:CüvCüv::Saruboceq: :))

valla ben bilmem
))))
gelsin laf yetiştirsin canm aaa :))))

sen merak etme sana yetişecek lafım her zaman var ..kaydirigubbakcemile3 sen başına gelecekleri düşün:roflol::roflol:

çin takvimini de benim etrafımda uygulayanların hiçbiri tutmadı iimi:roflol: yok yok sorun bende anlaşılan :roflol:
robotçumm
Allah ım babana acil şifalar versin
acısını göstermesinn..
sağolasın ..amin cümlemize..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…