kızlar bu konuda bir bilginiz var mı...
ölen birinin kıyafetlerini evden çıkarmak mı gerekiyormuş?
görümcem müsade etmiyor kayınvalidemin kıyafetlerinin toparlanmasına...
doğrusu nedir biliyorsanız bir söyleyin
ahh ahh.. denilmeyecek insanalr işte... dün akşamkiler kayınvalidemelr... cuma akşamı amerikadan gelen arkadaşım ve yine benim tanıştrıdığım kız arkadaşım..sizin ev açık büfeli otellere dönmüş bu ara heee...alma sen de misafir ...gelmeyin ulennn kafamı dinleyeceğim hep sizi mi doyuracağım de kaydirigubbakcemile3
ahh ahh.. denilmeyecek insanalr işte... dün akşamkiler kayınvalidemelr... cuma akşamı amerikadan gelen arkadaşım ve yine benim tanıştrıdığım kız arkadaşım..
..
söyle gelmesin amerikadan ..bir kaç gün sonra gelsin ...:roflol:
geldi bileeee
ee zor olur tabi... birkaç güne vde kalınca hemen adapte oluyoruz..
valla kızlar bende kendimi zor işe attım.. pazar gününden beri evde çok yoruluyorum... bu akşam dinlerim diyordum ama evi temizlemem lazım... çok tozlanmış... cuma akşamına yine misafirim var... ayyyy bu ne yaaaamafoldumben
robot kızkardeşimde senin gibidir.. 6. hissi çok kuvvetlidir... benim itiraz ettiğim ama onun olucak dediği şeylerin hepsini yaşadım.. yaşıyorum...
var tabi olmaz mı kaydirigubbakcemile3 ama söylemem sorma :roflol: bende kalsın şakkıdı
evde de sıkılıyor insan beaaahhh kaydirigubbakcemile3
ne arızayız yaaa ,kaydirigubbakcemile3
evde sıkılırız işte sıkılırız vay anam vayyy:roflol:
imkansız artık.... kızı gördü beğendi... her gün berberler.. hayatta bırakmaz valaa:)geri yolla ozaman :roflol:
gülsün ne çok misafirin geliyo ama yaa
çok da yorma kendinii
gulsuncum ben kaçırdım mı ya
kim görüyor
kim beğeniyor
ve hangi kızı???
imkansız artık.... kızı gördü beğendi... her gün berberler.. hayatta bırakmaz valaa:)
...
ayyy kızlarrrrrrr....
koçiş aradıı yeni uyanmış...,
:kedi:kayınvalidemler bizde kalmışlardı dün gece... sağolsun kadıncağız heryeri temizlemiş... ayy çok utandım..
ayyy kızlarrrrrrr....
:kedi:kayınvalidemler bizde kalmışlardı dün gece... sağolsun kadıncağız heryeri temizlemiş... ayy çok utandım..
vayy ne güsel,bnmkide gelse temizlesevalla ev yine karıştı akşamları düzdüz yatıyorum sancıdan yemek flnda yapamıyorum tabi akşam kahvaltı yaptık..
ay ne güzel işte canmm
çok düşünceli bi kayınvaliden varr
ohh yorulmucan akşama
ayyy kızlarrrrrrr....
aman benimki yapmasın daha iii..karışmasın da yarar istemez kaydirigubbakcemile3 ben kendi işimi yaparım ...kaydirigubbakcemile3
kız çok fenasınnkötükedihüso
pınarcım geçmişi okudum da yapmışsın islim kebabını
benim verdiğim tarifi mi kullandın? nasıl oldu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?