Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

almazmıyım. dun aksam agda ısını hallettım. bu aksamda kuafor gıdıp dıp boyamı attırcam muhtemelen cuma sabah burda . yada persembe sabah.
yemek yapmıyom cunku sabah gelcek kahvaltı yaparız . soruyorum ne yersın ne yapam dıye. senı yıcem dıyoda baska bısı demıyo. ben edem bu adama sımdı. koyacam kendımı masanın ustune al ye bakalım dıcem :roflol:
:)))) Allah dikkatli ol bence dönüşü muhteşem gibi,sağlık çantası filan yanında dursun hep :))cokacimcoook

almazmıyım. dun aksam agda ısını hallettım. bu aksamda kuafor gıdıp dıp boyamı attırcam muhtemelen cuma sabah burda . yada persembe sabah.
yemek yapmıyom cunku sabah gelcek kahvaltı yaparız . soruyorum ne yersın ne yapam dıye. senı yıcem dıyoda baska bısı demıyo. ben edem bu adama sımdı. koyacam kendımı masanın ustune al ye bakalım dıcem :roflol:

he heee.. ee adamın ağzının tadını biliyormuş işştee:))zemuszemus

:roflol::roflol:
he he arada yapıyodum ama dün yapmamıştım :))))
ayy yok giymedim hevesiyle kalsın :))))))sırnaşık şey
kız güzel süprizmiş haaa... valla ben gözünün önünde giyiniyom... adam dibimden ayrılmıyorki süpriz yapayımmmmkaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden
öyle yap canmm
kociş onu istiyomuş zaten :sm_cool:

evet ole yapcam . ayyyyy bak heyecan yaptım sımdı aklinialirimsmile

:)))) Allah dikkatli ol bence dönüşü muhteşem gibi,sağlık çantası filan yanında dursun hep :))cokacimcoook

haklısın bı saglık cantası hazırlayım. lazım olacak gıbı gorunuyo.
spralıde cıkardım ıısn kotusu. korunmuyorum su an. o korunacak mecbur . bu gazla hamıe kalırsam bıde yandık.

he heee.. ee adamın ağzının tadını biliyormuş işştee:))zemuszemus

kız güzel süprizmiş haaa... valla ben gözünün önünde giyiniyom... adam dibimden ayrılmıyorki süpriz yapayımmmmkaydirigubbakcemile3

ben kovuyorum yanından aşkmm süprizz ama diye :)))
ya da banyoya giriyorum kapıyı kilitliyorum :))))

spralıde cıkardım ıısn kotusu. korunmuyorum su an. o korunacak mecbur . bu gazla hamıe kalırsam bıde yandık.

aa canım hiç doğum yapmamışlara spiral takılıyormu??
bak bilmiyodum bunu..

adam bu kadar özlemişken bence korunmaz.... sen başka bir yöntem bul canım....

hihoyyyt

:CüvCüv::CüvCüv:
yakında teyze olcazzz

ben kovuyorum yanından aşkmm süprizz ama diye :)))
ya da banyoya giriyorum kapıyı kilitliyorum :))))

canım bende banyoda giyiniyorum bazen ama yanıma ne ladığımı görüyor sonuçta.. süpriz falan kalmıyor...

ah ahhh bıl gelse artık . hasretten lıbıdı mıbıdo kalmıyo ınsanda. cok ozledım sole omzuna yatmayı. sabah uynıp yanımda gormeyı.
ahh canım yaa..... ben hiç beklemedim ama eminimki çok zordur...

kısa dönemmi yaptı canım askerliği...

tünaydın arkadaşlarım benim
güzel bir gün geçirin emi...
gulsunum balım unut sen kokosu fıstık bak ada kız geldi :)))

dün eve gittim,sözüm ona yemeğim vardı ya hani ben keyif yapabilecektim kociş gelene kadar...
nerde.....ben gittiğim gibi hemen bugünün yemeğini hazırlamaya koyuldum.
dedim fırında patatesli tavuk yapayım ama öyle saatlerce de fırın çalışmasın malum elektrik faturası :)))
böyle düşünerek çıkardım buzluktan tavuk parçalarını koydum ocağa biraz haşlansın diye 5 dk. falan sonra tavuğun olduğu tencerenin içine soyup elma dilimi şeklinde kestiğim patatesleri de ekledim bir 5-10 dk. arası da birlikte kaynadılar,sonra tavuk ve patatesleri borcama yerleştirdim,üzerine halka halka kestiğim soğanları,domatesleri yerleştirdim,en üste de sivri biberleri yerleştirdim,üzerine bir kaç tane sarımsak ekledim....verdim fırına....
ve sonuç.....10 dk. içinde fırında patatesli tavuğum hazırdı...
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
hadi bakalım bugünkü tarifinizi de verdim :)))

Son düzenleme:
ah ahhh bıl gelse artık . hasretten lıbıdı mıbıdo kalmıyo ınsanda. cok ozledım sole omzuna yatmayı. sabah uynıp yanımda gormeyı.

:((( o nasıl bir ah çekiş ya burnumun direğini sızlattın walla,sevenler kavuşsun hiç dayanamıyorummmm

aa canım hiç doğum yapmamışlara spiral takılıyormu??
bak bilmiyodum bunu..

adam bu kadar özlemişken bence korunmaz.... sen başka bir yöntem bul canım....

kız mecbur ben nası yontem bulcam. belkı yarın sabah burda olcak . en gec ertesı sabah. 2 gunde napsam bos. artık prezervatıf felan ıdare etcez.
dogum yapmamıslara takılmıyo ama ben hap kulanamıyom tansıyonum ve pco gecmısım var. kılo almamam lazım . kılo aldırmayan yasmınde 6 ay dan fazla sure kullanılanamıyorum cunku tansıyonu tetıklıyo. kendı dr gıttım spralı hemen cıkardı cok kızdı nıye taktırdın dıye. rahımde yara vardı dondurdu spralıde cope attı. kaldım ole yandımkı ne yandım

:CüvCüv::CüvCüv:
yakında teyze olcazzz

ay deme kzı oyle. spral den once sevısıren bak dıkkat et emınmısın kendınde derken yaptıgım ısten bısı anlamıyodum. sımdı yıne ole olcak sanırım cok kotu yaaa. bıktım bu dertten bennn :kedi:

dün eve gittim,sözüm ona yemeğim vardı ya hani ben keyif yapabilecektim kociş gelene kadar...
dedim fırında patatesli tavuk yapayım ama öyle saatlerce de fırın çalışmasın malum elektrik faturası :)))
böyle düşünerek çıkardım buzluktan tavuk parçalarını koydum ocağa biraz haşlansın diye 5 dk. falan sonra tavuğun olduğu tencerenin içine soyup elma dilimi şeklinde kestiğim patatesleri de ekledim bir 5-10 dk. arası da birlikte kaynadılar,sonra tavuk ve patatesleri borcama yerleştirdim,üzerine halka halka kestiğim soğanları,domatesleri yerleştirdim,en üste de sivri biberleri yerleştirdim,üzerine bir kaç tane sarımsak ekledim....verdim fırına....

ayy adacım.. iyiki geldin yaa....
valla sen geldin.. birde şu tarifi ekledin ya... ohhh... içim açıldı:))
canım valla hem çok hamaratsın hemde çok pratik...tam bir ev kadını oldun haaa:))
ellerine sağlık canım.. çok güzel görünüyor... afiyetle yiyin inş...

ayy adacım.. iyiki geldin yaa....
valla sen geldin.. birde şu tarifi ekledin ya... ohhh... içim açıldı:))
canım valla hem çok hamaratsın hemde çok pratik...tam bir ev kadını oldun haaa:))
ellerine sağlık canım.. çok güzel görünüyor... afiyetle yiyin inş...

ellerine sağlık ada
akşam bende mantarlı tavuk sote yapmıştım
bunu başka zamana yaparız...

:(( gülsüncüğümün içini kararttık,haklısın cnm yaa.s.

canım bende banyoda giyiniyorum bazen ama yanıma ne ladığımı görüyor sonuçta.. süpriz falan kalmıyor...

lülülülülülü

canmm ellerine sağlık hoşgeldinn
adacmm bende geçen gün yaptımm
patatesi dilimledikten sonra yarm çay bardağı süt koydumm
baharatları falan koydum harmanladım yarım saat beklettim..
tavuklara da limon sürdümm
hepsini attım fırın poşetine
sonrada pişirdim fırında
kocacm mikeemmmell olmuş dedi :)))))

kız mecbur ben nası yontem bulcam. belkı yarın sabah burda olcak . en gec ertesı sabah. 2 gunde napsam bos. artık prezervatıf felan ıdare etcez.
dogum yapmamıslara takılmıyo ama ben hap kulanamıyom tansıyonum ve pco gecmısım var. kılo almamam lazım . kılo aldırmayan yasmınde 6 ay dan fazla sure kullanılanamıyorum cunku tansıyonu tetıklıyo. kendı dr gıttım spralı hemen cıkardı cok kızdı nıye taktırdın dıye. rahımde yara vardı dondurdu spralıde cope attı. kaldım ole yandımkı ne yandım

ay deme kzı oyle. spral den once sevısıren bak dıkkat et emınmısın kendınde derken yaptıgım ısten bısı anlamıyodum. sımdı yıne ole olcak sanırım cok kotu yaaa. bıktım bu dertten bennn :kedi:

ayy canm işin zor ne deyimm

yaa canım hazır böyle bir konu açılmışken sorayım...
ben 1,5 aylık evliiym.. şimdiye kadar bişrkaç defa oldu bu durum.. ilişkiden sonra hem çok kötü bir yanma hemde hafif lekelenme şeklinde kanama oluyor bende.. netten baktığımda yara olabiliceğini öğendim.. ama doktora gitmedim... bir daha tekrarlarsa gidicem... sizce ne olabilir kızlar buu???

ayyy teşekkür ederim şekerim :))) utandırma kız beni...

kahvem hazırmış içeyim,geleyim...
ayy ne utancan kız... gururlan.. bak ne güzle yemekler yapıyorsun...
afiyet olsun canım.. bende öğlen yemekten sonra içicem inş..

ellerine sağlık ada
akşam bende mantarlı tavuk sote yapmıştım
bunu başka zamana yaparız...

:(( gülsüncüğümün içini kararttık,haklısın cnm yaa.s.
ohh seninde elerine sağlık canım...

Günaydın kızlar
günaydın canım.. hoşgeldin...

evet canım kısa donemdı cok sukur.

:((( o nasıl bir ah çekiş ya burnumun direğini sızlattın walla,sevenler kavuşsun hiç dayanamıyorummmm

sagolasın. sevenlşer ayrılmasın .kızlarıda askere alsınlar

:roflol::roflol::roflol:

Back
X