Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bende geldimm
bende bizim kızlar nerde diyordumm :)
yarın tam 2 aylık evli bir bayan olacağımdır :)
hoşgeldnn mutfak robotumm :))))
hoş mu bulduk boş mu bulduk göreceğiz birazdan:roflol::roflol: hoşbuldum hoş :roflol: hem eşi hem işi olanların topiği ama millet hem eşi hem işi bırakıp lakırdıya iice dalmış iimi:roflol:
afiyet olsn gülsüncümm
ayy bugn bi sürü iş geldi
patroncuummda caspersy çok iş var ya dedi işleri anlattı ve gitti
ee bende çıkcam diyemedimm
nasıl deyim canm ya puff
canım hoşgeldin.. valla kızlarla sıkıldık çeyiz topiğinden... buraya kaçtık:))ayy bende geldimm
bende bizim kızlar nerde diyordumm :)
yarın tam 2 aylık evli bir bayan olacağımdır :)
hoşgeldin şekerr:))selam herkese ben geldimsempatiksalakcinni
aynen öyle canm ya
masamda işler birbirini kovalıyoo
çekmecem işten kapanmıyo ama ben çene :))))
şeker mi akannehir ben mi akannehir benden olsa olsa isot ya da antep biberi olur galiba :roflol:hoşgeldin şekerr:))
teş.edeirm cnaım...
canım sen cuma söyle bence...
hem madem çok iş var... parada vardır.. yapsın sigortanı..
canım hoşgeldin.. valla kızlarla sıkıldık çeyiz topiğinden... buraya kaçtık:))
aman maşallah.. nice nice aylara inş.
hoşgeldin şekerr:))
off aman napalım yaa..... yeri gelince işte yaparız... alla allaa... ama önce motive olmamız lazımolumunekankayizsmile
off aman napalım yaa..... yeri gelince işte yaparız... alla allaa... ama önce motive olmamız lazımolumunekankayizsmile
ne işle meşgulsun bakayım sen CADIARZU ..evde de böyle geveze iseniz yandı sizin herifler ..ben sadece burada bu kadar gevezeyim eve gidince sesim kısılıyor çömelip kalıyorum kanepeye :roflol::roflol: dermişim demeyeyim bari :roflol: mümkünmü:roflol:
göbek adım geveze olmalıymış da anacığım bilememiş ..aslında daha ozamanlardan belliymiş adam olamayacağım ama kadın ne yapsın yine de umut fakirin ekmeği demiş anlaşılan :roflol::roflol:
şeker mi akannehir ben mi akannehir benden olsa olsa isot ya da antep biberi olur galiba :roflol:
ne işle meşgulsun bakayım sen CADIARZU ..evde de böyle geveze iseniz yandı sizin herifler ..ben sadece burada bu kadar gevezeyim eve gidince sesim kısılıyor çömelip kalıyorum kanepeye :roflol::roflol: dermişim demeyeyim bari :roflol: mümkünmü:roflol:
göbek adım geveze olmalıymış da anacığım bilememiş ..aslında daha ozamanlardan belliymiş adam olamayacağım ama kadın ne yapsın yine de umut fakirin ekmeği demiş anlaşılan :roflol::roflol:
şeker mi akannehir ben mi akannehir benden olsa olsa isot ya da antep biberi olur galiba :roflol:
valla bize göre şekerisn canım... artık isotmu antep biberimi eşine sormak lazımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaaa hayır ben şeker olmak istemiyorumkiiii :roflol: ben biber olmak istiyorum bi kere kaydirigubbakcemile3:umursamaz: