- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
burada yeni tanışacağımız kişilerde var sanırım herkese merhaba,ben kaçtım zor yazıyorum çünkü![]()
merhaba gecmıs olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burada yeni tanışacağımız kişilerde var sanırım herkese merhaba,ben kaçtım zor yazıyorum çünkü![]()
ya bana bişiler söleyin sanırım gülmeye ihtiyacım var
canım benim.. hoşgeldin.. bundan sonra burdayız.. bekliyoruz senide...yeni topicimiz hayırlı uğurlu olsuuunn..
günaydın herkese..ben hala kötüyüm,boynum feci ağrıyosabah-akşam iğne oluyorum banamısın demiyo. bugün mr a giricem dua edin bana kötü bişi çıkmasın..öpüyorum herkesii..
saol gülsüncümm
yarım kilo taze fasülyem var da birazını yemek yapayım
diğer kısmını nasıl kullansam diye düşünüyordumm
bende böyle kavurma yapayım)))
ya fasülyenin kızartması olmas mı))
canım benim.. tekrar gözün aydın... hadi allah güç kuvvet versin:))ben evıme godoypm kızlar yarın gorusuruz opuorum sızlerı
ayyy koparttın kız beni.... yaa banada olur ama tam evin kapısındayken bastırırı... anahtarı naısl soktuğumu bir ben bilirim valla...söyleyeyim ..sen biliyormusun benimbi çiş sorunum var :roflol: nasılmı :roflol: çişimi tutmakta zorlanıyorum kendimi bildim bileli böyleyim ..geçende servisle işten eve gidiyorum ... ALLAHIM bir tuttumu kıvranıyorum kıvranıyorum ,kıvrana kıvrana asenaya döndüm ...baktım olmuyor koyvereceğim servisten indim mecburen ...tatlı da alacaktım o gün...ilk bulduğum pastahaneye girdim ..profiterol alacaktım sordum yokmuş ..ama kaçarmı lavaboyu kullandım hemen iimi :roflol::roflol: yoksa bir kazaya kurban gidecektim heee :roflol: hey ALLAHIM çişime de bana da :roflol::roflol: heyecanlanınca da çok gelir :roflol:
Günaydın kızlar bende geldim bende nasılsınız?
robotçuumm aldım tarifleri canmm
akşama aşkm bişi istemezse dible yapayımm
güzel görünüyoo teşekkür ettimm
ayy fasulye turşunusu ben çok severimm
annem kursa bana bu sene)))
ben bile yazarken kopuyorum da seni düşünemiyorum :roflol::roflol: bak heyecanlandım yine çişim geldi :roflol:ayyy koparttın kız beni.... yaa banada olur ama tam evin kapısındayken bastırırı... anahtarı naısl soktuğumu bir ben bilirim valla...
...
Günaydın kızlar bende geldim bende nasılsınız?
selam
hem eşim hem işim
hem de 5,5 yaşında ve 9 aylik 2 kızım var
hem de bir türlü sorunları bitmeyen 2 ailem
imdat biri beni kurtarsın yoksa içimdeki canavar çıktı çıkacak
hoşgeldin merak etme en büyük canavar burda :roflol::roflol:
bu arada ben burda yenıyım dun uye oldum
profıl resmım açık ama gorunmuyo neden
:uhm:
selam
hem eşim hem işim
hem de 5,5 yaşında ve 9 aylik 2 kızım var
hem de bir türlü sorunları bitmeyen 2 ailem
imdat biri beni kurtarsın yoksa içimdeki canavar çıktı çıkacak
canmm hoşgeldnn aramızaa
hergün bi kaç kişi böyle tarif versin valla süper olurr
hoşgeldin canm
bebişlerini allah sana bağışlasın...
bende kayış koptu
bir koça acil ihtiyacım var
ne kendimi ne bedenimi neden hayatımı ayakya tutamıyorum
her gün yarın daha farklı olacak ben baştan başlayacağım diyorum ama bir bakıyorum her yarınım dünün aynısı
canmm hoşgeldnn aramızaa
hergün bi kaç kişi böyle tarif versin valla süper olurr
hoşgeldin canm
bebişlerini allah sana bağışlasın...