canm ben 6,30da evde oluyorumm
8de de aşkm geliyo
1,30 saatte ne yaparsam o oluyo))
senin yine iimiş zamanın var yine benim 1,5 saatim olsa neler yaparım neler...eskiden eşim benden bir saat önce evde oluyordu..adam hem bir saattri aç hem ben eve gelip yemek yapana kadar adam yemek yememk diye kafayı yiyordu ..şimdi benden yarım saat sonra evde oluyor ..şimdi diyetteyiz ama diyetten önce eve gel tosnum evde yemek bekliyor zor oluyordu yani ...ama sağolsun yardım eder bana ...beraber yaparız genelde ...seviyorum ulennnn herifimiŞeniz
ayy balıkk
ayy ben temizleyememm
bi kez aşkım yapmıştıı
ayy yine yapsa da yesek
hamsiyi ben de temizleyemem de büyük balıkta ne var iki dakikada temizler yaparım ..bak canım balık çekti hee..haftasonu gümeletelim bari :icecream:
anladım ...çocuklarla zor tabiki ALLAH kolaylık versin...evde sürekli oturmak da insanı iice geren bir durum olsa gerek ..inş. herşey yoluna girer de sen de relax olursunbiz karı koca bilg.elekt.sektöründeyiz
12 senelik bir işletmemiz var işletmeye çalışıyoruz
ben muhasebe finans bölümüne bakıyorum.tabi bebeklerim dünyaya gelince emzirme döneminde evden yapıyorum işlerimi
ev çocuklar şirketin işleri hepsini bir arada götürmeye çalışıp hepsinini resil ediyorum
birde tek olunca insan çok zor oluyor
arada eve yardımcı bayanlar buldum
anlaşamadık ki üstelik ben çok anlaşılabilinecek bir hatun olduğum halde anlaşamadık
sanırım 1 haftaya kadar büyük kızımı yaz okuluna başlatacağım bebeğimide ankarada bir bebek evi var 0-3 yaş grubu için onuda oraya verip şirkete döneceğim
bu benim ve kızlarım için daha iyi olacak
iş iş yerinde yapılsınki evde aile hayatı yaşanabilsin