Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mtfak robotu sakın bozma canım bende diyetteyim bozmak yok devambayanssulusmile

kaç kilosun boyun kaç ..benim verecek bir şeyim yok aslında da bakma maksat arıza çıkartmakkaydirigubbakcemile3 1,5 ayda 8 kilo verdim artık daha nereme vereyim ...arada kaçamak yapıyorum zaten o kadar da olsun ..yakında yok olacağım bu dünyadan ..bugün tartıldım 52,5 geldim iimi akannehir

selam kızlaar,günaydınn herkese.. bugün biras daha iiyim derken regl oldum karnım ağrıyo feci nedir bu böle yaa acıların kadını oldum yanii kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım... kıuz evliliğin tadını çıkaramadan ne bu böyle yaa... ama boynunun haffiflemesi çok iyi olmuş canım.. zaten regl dediğin nedirki.. biraz daha dişini sık:=)

sormayın bnmde uykum var o iğneler yokmu salak gibiyim ayakta uyuyom,akşam kocişim demiş tamam finaldeyiz yatalım hıı tamam dedim sabah haberleri okudum diyomki kocişe finale çıkmışız ,diyo sen iyimisin :roflol: :roflol: :roflol:

nie kalkmak istiosunki kal işte orada yat akşamada kadar ohhhh
ben herhaftasonu öle yapıcam derim sabah 7de de kalkarım hep sinir olurum

bebeeem kalkıp bnyo yapcam sonracıma biraz evi temizlicem ütü var sonrada vınnn gitcem gezmeye
ay bende ev kadını oldum he annem her ne kadar inanmasada oldum yane acilen iş bulup çalışmam lazım paslancam kaydirigubbakcemile3 yağlayın benikaydirigubbakcemile3

kaç kilosun boyun kaç ..benim verecek bir şeyim yok aslında da bakma maksat arıza çıkartmakkaydirigubbakcemile3 1,5 ayda 8 kilo verdim artık daha nereme vereyim ...arada kaçamak yapıyorum zaten o kadar da olsun ..yakında yok olacağım bu dünyadan ..bugün tartıldım 52,5 geldim iimi akannehir

iyi kilo vermişsin canım valla maaşallah yeni bi topik buldum orda yavaş yavaş veriyoruz sağlıklı beslenmeyle 52 bana göre çok zayıf 65 im ben eyvahedigeldismile

balll... ben evdeyim şeker... sana kolay gele.... kız ne perdesi 2 aydaa:))

günaydın cnm...
ya sanki batmıştır batmazmıki 1,5 ayda??
nezmn yıkıyalım cnm :))

ayy evt ereğlicim.. işten geldim eve.. yarın akşama misafirim var..yemek yapıcam.... kocam gece geç gelicek.. bekleyemem sanırım..

misafir kim tatlım,hiçte eksik olmuyo mşllh...

bu arada okudunmu diğer topiği.... neler neler konuşuldu arkamızdan... çok üzüldüm çok...

hoşgeldin ...

abowwwwohaoldumsmile sen daha 1,5 aylık mı evlisin ...akannehir ben de 1-2 yıl var sanıyordum ..başkasıyla mı karıştırdım seni acepkaydirigubbakcemile3 sen daha çiçeği burnunda gelinsin öylemi kaydirigubbakcemile3
daha altınlarını takıyorsundur şıkır şıkır hevesli hevesli :roflol::roflol:
şaka bir yana inş. herşy güzel devam eder çok mutlu olursun ..ben 2 senelik evliyimya eskidim gibi geliyor yeni evli görünce nasihat veren babaannelere dönüyorum iimi :roflol::roflol:
halbuki taş gibi hatunum :umursamaz: ne taş ne taş kaya mübarek :roflol:

bu arada herkese günaydın efem :teytey:
sabah sabah kafayı yedim ben iimi ..her erken kalktığım sabah servise geç kalıyorum nasıl oluyorsa :roflol: bu sabah da öyle oldu dolmuşla geldim işe ...
dolmuştan indm yürüyorum adamın biri sallana sallana geliyor ..ben de sabah sersemliği sandım ..yanıma yaklaşınca sarhoş olduğunu farkettim ...töbe töbeee ..zil zurna olmuş şarkı söylüyrdu sırnaşık şey bence akşamdan kalma ve hala uyanamamış garibim:roflol:

ne çok konuştum yine sabah sabah :sm_cool:

günaydın cnm
evt cnm daha tazeyim,malesef o altın olayına gıcık oluyorum illa takçakmışım ben yeni gelinmişim :((

gunaydın kızlar. dunden bu yana yazdıklarınızı okuyayım dedım bı dunya sayfa olmus okuyamadım.
askım geldı. zemuszemus
bıttı ıste. heeeehhheeeeeyyytt

hadi gözün aydın,bi bebiş gelir artık bu çalışmalarda :)

ayy bende anlatayım hemen dünkü anımı...
dün zaten sıcak eve girene kadar mayışmışım.... bizim bina yeni daha 2 aylık falan.. evlenip ilk yerleşen biizz... bizden sonra da 2 daire daha geldi ve onlar alt kattlar.. binanın kapısında amcanın biride girdi içeri beraber asansöre bindik.. ben 4 e bastım.. amcada 3e bastı.. sonrada 2 di dedi ve 2 ye bastı.. ve 2 de indi.. neyse asansör hareket etti.durdu.. ben indim... kapıma doğru ilerledim.... anahtarımı çıkardım.. ulen sokuyuom sokuym girmiyor... nasıl ya falan diyorum kendi kendime... bir daha zorladım başka anahtar denedim.. yok olmuyor.. derken içerden ses geldi.. allah dedim koçiş evde... aklımdan bin tane kötü, senaryo geçiyor... işte olması gereken adam neden evde diye.. tam düşünürken kapıyı alt kat komşum açmazmı....ohaoldumsmile
ayy neye uğradığımı şaşırdım valla... yerin dibine giridmm.. neys sıcaklardan falan... yanlış basmışım asansörde dedim.. kapılarımızda herkesinki aynı.. seçememişim falan... nasıl yırttım ve kaçtım bilmiyorum..
hep o amcanın yüzünden...:mymeka: 3 e basınbca tabi 4 ten önce 3 te durdu......

ayyy dicekler yeni gelin rotayı şaşırdı :))

amannn...... içim öyle bir rahatki şekerler...

neyse... yarın tatil... oleyy.. oleyyyyy

günaydın
eşimi büyük kızımı yemledim suladım işe ve okula postaladım
bebeğimi emzirdim uyuttum
kendime bir bardak çay aldım
işe başladım

hayırlı cumalar dilerim

günaydın mşllh sende çok hamaratsın cnm :)

100 sayfa hayırlı olsun ben yetişemedim hızınıza yaaa:D maşşallahh
bende başlıyım hemen muhabbete bende 3 yıldır evliyim 4 aylık bir bebişim var
eşimle beraber çalışıoruz şimdide işteyimm veee çok sıcakkkk yanıorumm yaa

aramıza hoşgeldinnn cnmm

arkadaşlar tatil için 2 kızım ve benim gidebileceğim bir tavsiye edermisiniz bana
çocuklarımın sıktıntı yaşamayacağı bir yer

kocayı beklersem tatil hayal olacak
onsuz 3 kız akmak istiyoruz sahillere

antalya side fellicia village
tam size göre..tavsiye ederim aile için çok ideal ve nezih

tekrar günaydın bayanlarrrrrrr:sm_cool:

bebeeem kalkıp bnyo yapcam sonracıma biraz evi temizlicem ütü var sonrada vınnn gitcem gezmeye
ay bende ev kadını oldum he annem her ne kadar inanmasada oldum yane acilen iş bulup çalışmam lazım paslancam kaydirigubbakcemile3 yağlayın benikaydirigubbakcemile3

valla paslanmanı geç.. kıskançlıktan çatlıycam.. ohh geç kalk.. gezmelere git... daha ne olsun be...
sende bir an önce iş buluyorsun... çalışan ev kadını oluyorsun....

eşim de yok işim de yok 14 kişiyi gördüm geldim :)

valla paslanmanı geç.. kıskançlıktan çatlıycam.. ohh geç kalk.. gezmelere git... daha ne olsun be...
sende bir an önce iş buluyorsun... çalışan ev kadını oluyorsun....
kıskanma şeker ben yaşlandım artıkım yerimi gençlere bıraktım
eşim de yok işim de yok 14 kişiyi gördüm geldim :)

hosgeldin ödedigin faturadan sonra iyi gelir burası gel kaydirigubbakcemile3

Back
X