ya valla şöyle aidatı olmayan bir kart olsa hemen alcamda... ama yok sanırsam...
var ..bankasyanın kredi kartı aidatsız ..ben kullanıyorum .bir de maaşını aldığın bankanın kredi kartının aidatı olmuyor bizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya valla şöyle aidatı olmayan bir kart olsa hemen alcamda... ama yok sanırsam...
canm biz kredi kartı kullanmıyoruzz
kafamızda rahat paramız varsa alırız alacağımızı)))
ohh ne güzel valla...
kızlar biizm maaş hangi bankada hesabımız varsa oraya yatıyor.. yani özellikel bir banka ile anlaşmalı değiller...
ohh ne güzel valla...
kızlar biizm maaş hangi bankada hesabımız varsa oraya yatıyor.. yani özellikel bir banka ile anlaşmalı değiller...
önceden kullanıyorduk ama
dedik evlenince borç olur kredi kartına yükleniriz gel aşkım kapatalım)))
iyide yapmışız vallahihoyyyt
dengeli kullandıktan sonra bir şey olmaz da çok haracayan kendini engelleyemeyen insanlar için kullanmak zor tabii.ben senelerden kullanıyorum ihtiyacım olmayan birşeyi almış değilimdir ..dikkatli kullanırım yani..
Aldıım aldım bebekselamlarr
ereglim iyiyim sen nasılsın şekerimm
nevar ne yok
benim aşık olduğum modeldeki kına elbiseni aldınmı
akannehir:bbo: o nasıl oluyor yaaaww ..sürekli maaş aldığınız banka değişiyormu yani
canım şöyle... her işe başyanın hesabı varsa o alınıyor.. o hesabına gönderiliyor maaşı.. herkesşn farklı bankası yani... ee önceki hesapta maaş hesabı olmadığı için maalesef aidar ödüyoruzz
taa taa taaammmmm
genel müdürümüzden son gelen maili aynen aktarıyorum kızlar....
ARKADAŞLAR ,
HEPİMİZİN EKİP OLARAK ORTAK GAYRETLERİMİZLE BU SENE DE BAŞARILI BİR FUAR GEÇİRDİK VE HERKESİN GÖSTERDİĞİ EMEK VE ÇABAYA TEŞEKKÜRLER.
29 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ MESAİ YAPILMAYACAKTIR.
İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.
ben de adayım ulennn ..bizim topictekiler oyunuzu bana vermezseniz kırk gün kırk gece uğraşırım sizinle hee ona göre attırmayın tepemi :roflol: