Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya valla şöyle aidatı olmayan bir kart olsa hemen alcamda... ama yok sanırsam...

cnm maaş kartının olduğu banka almıyo sanırım... bana yolladılar bnm sözleşmem yok ondan ödemiyom,eski maaş kartımın bankasınada ödemiyom..

ohh ne güzel valla...

kızlar biizm maaş hangi bankada hesabımız varsa oraya yatıyor.. yani özellikel bir banka ile anlaşmalı değiller...

önceden kullanıyorduk ama
dedik evlenince borç olur kredi kartına yükleniriz gel aşkım kapatalım :o)))
iyide yapmışız vallahihoyyyt

önceden kullanıyorduk ama
dedik evlenince borç olur kredi kartına yükleniriz gel aşkım kapatalım :o)))
iyide yapmışız vallahihoyyyt

dengeli kullandıktan sonra bir şey olmaz da çok haracayan kendini engelleyemeyen insanlar için kullanmak zor tabii.ben senelerden kullanıyorum ihtiyacım olmayan birşeyi almış değilimdir ..dikkatli kullanırım yani..

dengeli kullandıktan sonra bir şey olmaz da çok haracayan kendini engelleyemeyen insanlar için kullanmak zor tabii.ben senelerden kullanıyorum ihtiyacım olmayan birşeyi almış değilimdir ..dikkatli kullanırım yani..

canm öyle kullanıyorsan sorun yok zaten
eşim nişanlıyken falan biraz eli açıktı
bende kapattıralım dedim
ama evlendiğimizden beri yeterince idareli

selamlarr
ereglim iyiyim sen nasılsın şekerimm
nevar ne yok
benim aşık olduğum modeldeki kına elbiseni aldınmı
Aldıım aldım bebek:D Fotosunu çekip eklerim aklımdaydı zaten eh iştek idare eder bişey çok fazla beğenmedim desem yalan olmaz:(
Nossun kuşş bu hazırlıklar sürüp gidiyor haha çok zormuş yaww:(
Youm naber lan?j

canım şöyle... her işe başyanın hesabı varsa o alınıyor.. o hesabına gönderiliyor maaşı.. herkesşn farklı bankası yani... ee önceki hesapta maaş hesabı olmadığı için maalesef aidar ödüyoruzz

ama saçma bir yöntem ...işyerinin tek banka hesabı olsun ..yeni işe girene yeni hesap açtırsın ..herkese aynı yerden göndersin ..niye farklı farklı bankalarla uğraşıyorlarki

taa taa taaammmmm
genel müdürümüzden son gelen maili aynen aktarıyorum kızlar....

ARKADAŞLAR ,

HEPıMıZıN EKıP OLARAK ORTAK GAYRETLERıMıZLE BU SENE DE BAŞARILI BıR FUAR GEÇıRDıK VE HERKESıN GÖSTERDıĞı EMEK VE ÇABAYA TEŞEKKÜRLER.

29 MAYIS CUMARTESı GÜNÜ MESAı YAPILMAYACAKTIR.

ıYı ÇALIŞMALAR DıLERıM.

taa taa taaammmmm
genel müdürümüzden son gelen maili aynen aktarıyorum kızlar....

ARKADAŞLAR ,

HEPİMİZİN EKİP OLARAK ORTAK GAYRETLERİMİZLE BU SENE DE BAŞARILI BİR FUAR GEÇİRDİK VE HERKESİN GÖSTERDİĞİ EMEK VE ÇABAYA TEŞEKKÜRLER.

29 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ MESAİ YAPILMAYACAKTIR.

İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.

sen öğretmen değilmiydin ..tamam istifa ettin de şimdi nerde çalışıyorsun akannehir

Back
X