G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
oyladım caniko,anuşkayla baş başa gidiyonus hee... alkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adacmm
sabah sordum ama görmedin galibaa
kayınvaliden nasıll oldu canm
taa taa taaammmmm
genel müdürümüzden son gelen maili aynen aktarıyorum kızlar....
ARKADAŞLAR ,
HEPİMİZİN EKİP OLARAK ORTAK GAYRETLERİMİZLE BU SENE DE BAŞARILI BİR FUAR GEÇİRDİK VE HERKESİN GÖSTERDİĞİ EMEK VE ÇABAYA TEŞEKKÜRLER.
29 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ MESAİ YAPILMAYACAKTIR.
İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.
adaaa süpermiş, haftasonu kocişinle gezersin artıkın
yarın kayınvalidemleri yemeğe alıyorum kıslar
canım kaçırmışım özür dilerim...
son 4 gündür aralıksız uyutuluyor ve hala yoğun bakımda...
off bir iyileşseydi...Allah'ım onu eşine,evlatlarına bağışlasın...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/368475-pembe-koltuk-6-hafta-anketi.htmlbiribeni aydınlatsın kızlar ne oyu bu??? bende seçme ve seçilme hakkımı kullanmak istiyorum...vereliniortak
hımm ...öğretmenlik nereee kalite yönetim nereee ,ilginçmiş ..neyse ii hadi gözünaydın c.tesi erken çıkacaksın ozaman öylemi ..mesai yoksa kaçta çıkıyorsun ..ona göre hemen plan yap ..al bediii yi çık bir yemeğe git sinemaya git v.s. ya da evde ışıkları söndür ...:roflol:tatlım şimdi ev tekstili üzerine bir firmada kalite yönetimdeyim...
al tabi ..kaynananla aran nasıl CADIARZUadaaa süpermiş, haftasonu kocişinle gezersin artıkın
geçmiş olsun tekrar...amin inş.:Saruboceq:canım kaçırmışım özür dilerim...
adaaa süpermiş, haftasonu kocişinle gezersin artıkın
taa taa taaammmmm
ARKADAŞLAR ,
HEPİMİZİN EKİP OLARAK ORTAK GAYRETLERİMİZLE BU SENE DE BAŞARILI BİR FUAR GEÇİRDİK VE HERKESİN GÖSTERDİĞİ EMEK VE ÇABAYA TEŞEKKÜRLER.
İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.
ooo allah kolaylık versin canım şimdiden...adaaa süpermiş, haftasonu kocişinle gezersin artıkın
canım kaçırmışım özür dilerim...
taa taa taaammmmm
ARKADAŞLAR ,
İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/368475-pembe-koltuk-6-hafta-anketi.html
aydınlattım seni ..çok aydınlıkım canım :roflol::roflol:
hımm ...öğretmenlik nereee kalite yönetim nereee ,ilginçmiş ..neyse ii hadi gözünaydın c.tesi erken çıkacaksın ozaman öylemi ..mesai yoksa kaçta çıkıyorsun ..ona göre hemen plan yap ..al bediii yi çık bir yemeğe git sinemaya git v.s. ya da evde ışıkları söndür ...:roflol:
al tabi ..kaynananla aran nasıl CADIARZU
geçmiş olsun tekrar...amin inş.:Saruboceq:
yok be pınarım...
nerde benim kociş yarın çalışıyor normalde mesaisi olmazsa 12:30 da paydos ediyor cumartesileri ama bu annesinin rahatsızlığı bize evliliğimizin ilk günlerimi neyi tam olarak anlamamıza engel oldu açıkcası...
boş vaktimizde hastaneye gidiyoruz,odaya alınmasakta...
ee birde görümcenin kaprisleri var...
bizimki bazen duygusallığa kapılıyor sanırım o kızın da morali çok bozuk yalnız kaldı falan diyor...
ben susuyorum sadece...
zamanında arkadaşlarıyla gezerken ben hazırlıklarla boğuşurken ablan beni hiç düşünmüyordu yalnız kaldığımı aklına getirmiyordu demiyorum...demem de zaten
yapılanlar unutulmuyormuş kızlar,unutamıyorum....
sadece bir insan olarak iyileşsin diliyorum kayınvalidenin...
casper ben islim köfte yapmayı düşünüyorum
ilk defa yapıcam bakalım olcekmi :=)
al tabi ..kaynananla aran nasıl CADIARZU
eh işte diyeyim ne iyi ne kötü :))
evet üzülüyor eşim...
üzülmezmi kendi canı,ciğeri...
ama üzüldüğüyle kalabilse adam iyi olacak...
bir de laf söz duymasa,kaprislerin arasında kalmasa...
evlenilir ve genelde karı koca kendi evinde olur değil mi normalde böyledir...
ama görümce,biz akşamları oraya değil de kendi evimize gidiyoruz diye surat asıyor,Bedi annesinin hastalığıyla ilgilenmiyormuş gibi tavır takınıyor...
yani kendi evinde yatmayıp gidip babasının evinde yatınca iyileşecek mi kayınvalide...
biz hastaneye gidip,1 saat görüş saatinde bulunup ondan sonra çıkıp evimize gidiyoruz ve bu sorun oluyor...