- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
oley you_know da gelmişzemuszemus bende iyiyim zaman öldürüyorum işte
kaydirigubbakcemile3
nasıl ama yarcan tasvirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oley you_know da gelmişzemuszemus bende iyiyim zaman öldürüyorum işte
robot mogan nire yahu?farklı yerler güzeldir sevdim bunu zemuszemus accuk bizede tavsiye veriver
valla ağzımın suyu aka aka inceledim herifi kaydirigubbakcemile3 tv den ne çirkin dişler mişler sempatiksalakcinni ama gözleri ela , beyaz tenli , galiba fazla sakalı flnda yok , boyu cok uzun değil ortalama erkek boyunda , kolları kaslı guclubacismile
ama gel görki komşularının çarpık karısıyla gördüm :sinifsinif: kocişte eski çalıştıgı yerde görmüş birlikte geldiler didi sevgülü galiba onlar
kocişe sölüorum yakısıklıydı ama adam ya fln diye kızda güzel diobilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
you_know adamı çıldırtacaksın yahuopuyorumnanaktan robot canım ankaraya bi keresinde gidiverdim ama bian seni ist sandım valla kusura kalma canım benim
bende düşünmedim ama öyle sanırım sen kaslı kısmına takıldınkaydirigubbakcemile3 ama hakkını yemiyim çok yakışıklı herif sonrada ferhat güzeli gördümde bütün iştahım kapandıkaydirigubbakcemile3hmm demek kollar kaslı haakaydirigubbakcemile3, ben beyaz tenli olabileceğini düşünmemiştim hiç:)))
ee sen koçişi kıskandırırsan oda seni kıskandırır canım
you_know adamı çıldırtacaksın yahuopuyorumnanaktan robot canım ankaraya bi keresinde gidiverdim ama bian seni ist sandım valla kusura kalma canım benim
siz yokken bende şeyi farkettim yoksunuz ya buranın tadı yok valla:sinifsinif: ben sizi çok sevdim ya:kedi:
siz yokken bende şeyi farkettim yoksunuz ya buranın tadı yok valla:sinifsinif: ben sizi çok sevdim ya:kedi:
kalıyorum kalıyorum kaldım kusura ne olacak şimdi :roflol:
elalemin herifini çekiştirmeyin ulenn ..kaslıymış bilmem neymiş kaydirigubbakcemile...herfilerinize söyleyeceğim sizi kaydirigubbakcemile3
benim herifim hepisinden kaslı iri fucuuuuduylan edeleli kaslarıylan beni herkesten çok cezbediyor ulennnnnn ŞenizŞeniz
bende düşünmedim ama öyle sanırım sen kaslı kısmına takıldınkaydirigubbakcemile3 ama hakkını yemiyim çok yakışıklı herif sonrada ferhat güzeli gördümde bütün iştahım kapandıkaydirigubbakcemile3
çıldırsın:umursamaz: aaaa göz var nizam var yakışıklı işte kaydirigubbakcemile3 hatta yanımda elifte vardı amonra yani oda direk kıza bakıo aaa ne zayıfmıs bu dio benim göz hala adamda kaydirigubbakcemile3
23 falann robotçumm:))
yok kız taksimdeydik ben her gittigimde o meymenetsiz adam boyalı saçı bıyığıyla dibimde bitio diorum düş yakamdan seni banu alkan paklar anlamıokaydirigubbakcemile3hayırdır kız.. ünlüleri görme gününüzmüydü....istinye parktamıydınız ayol???
vallaa severim kaslı erkeği..:)))
bu arada beni görenler sizce ben kaç yaşında gösteriyorum :kedi:
yok kız taksimdeydik ben her gittigimde o meymenetsiz adam boyalı saçı bıyığıyla dibimde bitio diorum düş yakamdan seni banu alkan paklar anlamıokaydirigubbakcemile3
gözlerinden anlayamıom bacı valla
robot görebilsem yorum yapcam canım ama görememek,ama sırlarını dinleriz you_knowda çok genç gösteriyor yaaa bana da bulaşsın azıcıkın