Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yaa izledim ama bence bizim şarkımız ve sahne showumuz onlardan daha güzeldi.. :))
sen ve rock... valla gözümde canlandıramadım seni öyle kızz:))

niye ulennn ...bize rock yasak mı ..kapalıydım yine sadece siyah ağırlıklı giyinirdim bir de bol hip hop pantolonlar ..kulağımda sürekli mp3 ile dolaşırdım ..manyak bir tip işte kaydirigubbakcemile3 gençlikte rock dinlemeyen varmı ..asiliğimi yiyeyim :roflol:..rockı severim ben ..hard rock değil ama alternatif rock severim ...
evet biz daha iidik ama o kızın şarkısı da hoştu yani ...

mangaya zaten hastayım iice hasta oldum ...:asigim:

ayy elbisen çok güzelmiş canım yaaa... sana da çok yakışıcak eminim...
ayy bende yarın elbise giyeyim bari:))
gercekmi bacı renkleri tam böyle değilde siyah beyaz yani benimki
millt bu arada eurovisionu izledinizmi ? birinci olan şarkı çok hoştu yaaa ...bizimkiler de ii iş çıkardılar ...1.olan lena çok şeker bir hatun yaaaww...tarzını çok sevdim ..eskiden ben de simsiyah giyinirdim ..gençken ..kaydirigubbakcemile3 rock dinlerdim ..hala dinliyorum gerçi de ..o zamanlar gençlikte bir akım oluyor işte ...hip hop pantolonlar filan ...yok yok manyağın tekiyim ben :roflol:
bende begendim almanyayı ama bence bizim şarkımız daha guzeldi fermanada baktım şöle yüzüne ışık vurunca yakışıklı mı oluo ne aklinialirimsmile you_know didim sonra kendine gel senin cep herkülünede ısık vursa oda öle olurkaydirigubbakcemile3
güzelmiş valla canım iyi günlerde giy bana göre memişleri çok açık benimki keser beni valla yaa bi daha gidelim desem haftaya gelcen mi ki?kociş bana çok kızıyo rıskını falcıya verme diyo kızıyo valla :(
ay yok kociş bişi dimez bana çok açık deeel zaten kızzz yani bana göre kaydirigubbakcemile3 haftaya bi arkadasımın gelme ihtimali var bakalım olmazsa haberleşir gideriz

anaaam akannehir geçmiş olsun kuşuuuum biliosun şu durumda asla bebek istemiyorum eşm daha askere gitmedi ya yapamam yani allahım şimdi çok çok isteyenlere versin :Saruboceq: dua et benim için şimdi olmasın tamammı opuyorumnanaktan
evet biçogunu bildi sıkılıosun kendini yalnız hissediosun fln dedi çanakkale taraflarına ege taraflarına gibi seyahat edeceksin dedi bakalım elifede aynısını söylemiş oda çanakkaleye gidio kardeşine akannehir çok hızlı konusuo adam anca anladım yani bide araba istio eşin dedi alacaksınız dedi ama öyle bi düşüncemiz yok şimdi

bizede baksanaaaaaa

]

işyerindeki bayan arkadaşlarımdan biri geldi zaten rica etti..seneler olmuş bakmamışım ..kıramadım da severim keratayı ..dedim yürügit günaha sokma beni akşam akşam ama güzel baynlara zaafım var :roflol:

anaaam akannehir geçmiş olsun kuşuuuum biliosun şu durumda asla bebek istemiyorum eşm daha askere gitmedi ya yapamam yani allahım şimdi çok çok isteyenlere versin :Saruboceq: dua et benim için şimdi olmasın tamammı opuyorumnanaktan
evet biçogunu bildi sıkılıosun kendini yalnız hissediosun fln dedi çanakkale taraflarına ege taraflarına gibi seyahat edeceksin dedi bakalım elifede aynısını söylemiş oda çanakkaleye gidio kardeşine akannehir çok hızlı konusuo adam anca anladım yani bide araba istio eşin dedi alacaksınız dedi ama öyle bi düşüncemiz yok şimdi

bizede baksanaaaaaa

koydum seker bunun dizimde olanı

hindistan-039dan-size-ozel-elbise-sadece-2990-mb28346_465747_r1.jpg
canım benim inş.. dua ederim tani kız.. valla ben 2011 sonbahaında düşünürüm sanırım... bakalım artıkın... koçiş beklemeye ikna olursa tabi:)))
valla bilmiş kız... sen dikkat et şu sıralar... kazara falan.. allah koruusn:))
belki senin koçişiçinden geçiriyordurda senle paylaşmamıştır canım...

kızlr ben çıkıyorm... annemler geliyormuş... gece gelirim belkim.. öpüyom hepiciğinizii... byee

işyerindeki bayan arkadaşlarımdan biri geldi zaten rica etti..seneler olmuş bakmamışım ..kıramadım da severim keratayı ..dedim yürügit günaha sokma beni akşam akşam ama güzel baynlara zaafım var :roflol:
bende güzelim:umursamaz:kaydirigubbakcemile3 bakarsın ama elleyemezsinkaydirigubbakcemile3
canım benim inş.. dua ederim tani kız.. valla ben 2011 sonbahaında düşünürüm sanırım... bakalım artıkın... koçiş beklemeye ikna olursa tabi:)))

kızlr ben çıkıyorm... annemler geliyormuş... gece gelirim belkim.. öpüyom hepiciğinizii... byee

geeeel akşaaaam görüşürüz cnm benim

annene benden selam söyle ..deki bir tane menenjitli bir arkadaş var garibim sana selam söyledi de :roflol: vah vaaaaahhh diye üzülür kadıncağız da bana bilmiyorki delikafadulden

hadi ii eğlenceler ...git de azıcık dedikodunu edeyim :roflol:

aaa
jean çağırmasa kimse beni çağırmıcak
bizim kılzar hep burda
hanımlar ben de geldim

hoşgeldin de ben hanım mı oluyorum onu bilemiyorum ..pek hanım değilim olsam olsam hanım göbeği olurum :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elin bosta kalmaz kaydirigubbakcemile3

ellerim küçüktür ama kavrayamam seni :roflol:

ay robot öldüm gülmekten ne kafa şeysin sen be hatun :içelim:

gül gül sen yine evde gülüyorsun ..ya ben işyerinde ne ediyorum biliyormsun ..yazarken kendimd e gülüyorum yanımdaki oda arkadaşlarım hint fakiri muamelesi yapıyorlar bana ..meditasyona geçer gibi moda griyorum galiba...:roflol: ayyyyyy çatladım bak yine yazarken ..hatta dur çişim geldi heyecandan :roflol:

dün kü faldan sonra dedim ki kocama hamileymişim
dedi ne zaman olmuş!!!
hönnkkkh..
haberi yok kendinden..
test yaptım yok bişi..

Back
X