Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım bende robotun dediği gibi yapıyom...
ohh ohh gez tabi... off yaa bende haftalardır eve tıkıldım kaldım.. aslında yarın akşam eşim izinli diye benim spor salonuna berber gidip yüzcektik.. saunaya gircektik ama... planlar suya düştü ya... off offf....

hehee... valla kadın diycekki ay bunu ne çenebaz arkadaşları var yaaa.... ::)

evde yapın saunayı terleyin :roflol::roflol:

canım bende robotun dediği gibi yapıyom...
ohh ohh gez tabi... off yaa bende haftalardır eve tıkıldım kaldım.. aslında yarın akşam eşim izinli diye benim spor salonuna berber gidip yüzcektik.. saunaya gircektik ama... planlar suya düştü ya... off offf....

hehee... valla kadın diycekki ay bunu ne çenebaz arkadaşları var yaaa.... ::)

haftaya gidersiniz tatlmm

evde yapın saunayı terleyin :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kesinlikle haklısın canm :o)))

robotcuğum,şekercim sen bu patates diyetlerinden hangisini yaptın? sadece patates yenileni mi yoksa patatesin yanında başka gıdalar da olanını mı?

canım allah kavuştursun..

delüüüükaydirigubbakcemile3
ne var evde sen koş o arkandan koşsun ,koşturun terleyin ,ardından bi de başka türlü terlersiniz al sana sauna :roflol:

robotçum bugün çok yogundum bi türlü cevap veremedim canım tatlım eşim 6 aylık asker 5 ayı kaldı hayırlısıyla ekim sonu geliyo

allah kavuştursun daha yeni gitti desene ...nerde kalıyorsun annenlerde mi

robotcuğum,şekercim sen bu patates diyetlerinden hangisini yaptın? sadece patates yenileni mi yoksa patatesin yanında başka gıdalar da olanını mı?
yok patatesin yanında başka gıdalar da olan ..sadece patates diyeti hem sağlıksız hem de güçsüz bırakır çok zor olur yapma kk

ah canım robotcum senden benim gözümde tüttün kaydirigubbakcemile3

tüterim tabi ..ii tüterim ben ..sigara gibi kadınım vesselam ...hem tütücü hem tiryakilik yapan kaydirigubbakcemile3:roflol:

hoşgeldin canım... valla robota laf yetiştiriyoruz iştee...

hee oldu canım.... bu sıcakta valla hiç çekilmiyo o koşturmaaa

yetiştirmeye çalışıyoruz mu diyecektin kaydirigubbakcemile3
ne var ulennn cırıl koşturursunuz siz de :roflol::roflol::roflol:
ayyyyy çok güldüm yine çişim geldi beaaaahhh:roflol:

ondan zaten geldim hemencik buraya
gulsunn sen şimdi nasılsın?kalp için ilaç flan kullanıyor musun?
robot sen gittikten sonra dedikodunu yaptık okudun mu geçmişi?

canım allah kavuştursun..

delüüüükaydirigubbakcemile3
sağol tatlım hayırlısıyla inşallah opuyorumnanaktan
ne var evde sen koş o arkandan koşsun ,koşturun terleyin ,ardından bi de başka türlü terlersiniz al sana sauna :roflol:

allah kavuştursun daha yeni gitti desene ...nerde kalıyorsun annenlerde mi

sağol canım annemlerle kalıyorum evi boşallttık boşa kira vermiyelim diye depo gibi biyere koyduk ama temmuz da ev tutcaz

yooo okumadım ne zaman yaptınız ulennn rastlamadım ben ..akannehirakannehir
haftasonunu mu diyorsun haftasonunu okuyup cevaplarınız vermiştim ama kafamçokkarıştı

canım zaten 12 yıl önce benim kalp kapağım değiştirilmişti... yıllardır zaten ilaç kullanıyorum ama 2 tane daha eklendi o olaydan sonraa.:umursamaz:

kızlar ben şimdi çıkıyorum mesaim bitti bugün pek katılamadım sohbete yogunluktan başka zaman inşalah öpüyorum

canım zaten 12 yıl önce benim kalp kapağım değiştirilmişti... yıllardır zaten ilaç kullanıyorum ama 2 tane daha eklendi o olaydan sonraa.:umursamaz:

ah canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun iyisin dimi şimdi?ilaçlarını düzenli alırsan bir şey olmaz umarım çok dikkat et kendine kalp çok zor bizde genetik eminim bende de olur ama sıkıntıya sokma kendiniolumunekankayizsmile

Back
X