Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın güzel hatunlar
ay su ızmırın sıcagı oldurecek benı bu saatte bıle bunaltıyo. cumartesı rgl olmassam denız sezonunu acayım dıyorum . kızgın kumlardan serın sulara bı atlayalım

günaydın güz....
ohhh nispetmi yapıyon sen.... atla bakalım kızgın kumlardan serin sulara sen... bende atlarım yakın bir zamanda inş...zemuszemus

günaydın güz....
ohhh nispetmi yapıyon sen.... atla bakalım kızgın kumlardan serin sulara sen... bende atlarım yakın bir zamanda inş...zemuszemus

gunaydın canım . nıspet yaparmıyım hıc . gelın canım ızımıre beklerız. beraber dalalım denıze opuyorumnanaktan

teşe.derim guzcum... ama ben almayayım izmiri...valla balayı dönüşü uğradık.. nisan ortalarında... aman ne sıcaktı oöyle yaaaa

teşe.derim guzcum... ama ben almayayım izmiri...valla balayı dönüşü uğradık.. nisan ortalarında... aman ne sıcaktı oöyle yaaaa

ee sıcak tbı olcako kadar . ama bu sene nısanda cok sıcak degıldı ızmır hatta hıc olmadıgı kadar serındı bıle.

denizimiz yok ama başkente de bekleriz kızlar :o)))

kız ben denız olmayan yerde yasayamam gıbı gelıyo. denızsız yerde olmak cok zor. hanı suyanıu giremesem bıle sole kenarında bı gezmem yeter. ankara ya 1 kere geldım. cok gezme fırsatım olmadı zaten. ole kızılay felan gezındık.

Back
X