Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Başımız sağ olsun inş son şehidimiz olur Amin.
Aaa kayınvalidenler yalnız bırakmak istememişlerdir seni kuş ne güzel cnm.
Elbisem olmadı hala ona canım sıkılıyor yarın gideceğim terziye olur biter inş başka büyük bir sıkıntım kalmadı hamdolsun. Onun dışında sinir, stres ve duygusallık tavan kızlar sizlerde mi böyleydiniz hurçlar toplandı çeyizler ayarlandı kırmızı kurdelayla bağlandı altkatta hazırlar aşağı bile inemiyorum ağlamamak için. Her gördüğümde ağlıyorum.
Topicte ne var ne yok kuş?J

ay canm benm
hepimiz yaşadık atlattık darısı başına inş...
adanın kayinvalidesi vefat etti mafoldumben

Rabbm askerlerimizin, polislerimizin,
devletin huzuru için canlarını ortaya atanların yardımcısı olsunn...
mafoldumben
amin canım inş..

Başımız sağ olsun inş son şehidimiz olur Amin.
Aaa kayınvalidenler yalnız bırakmak istememişlerdir seni kuş ne güzel cnm.
Elbisem olmadı hala ona canım sıkılıyor yarın gideceğim terziye olur biter inş başka büyük bir sıkıntım kalmadı hamdolsun. Onun dışında sinir, stres ve duygusallık tavan kızlar sizlerde mi böyleydiniz hurçlar toplandı çeyizler ayarlandı kırmızı kurdelayla bağlandı altkatta hazırlar aşağı bile inemiyorum ağlamamak için. Her gördüğümde ağlıyorum.
Topicte ne var ne yok kuş?J

sağol canım... inş..
aa elbisen neden olmadıki...
valla canım düğün öncesi kesinlikle yaşanıyor bu olaylar... ama susmak ve içindekileri kendine saklamak en iyisi.. yoksa kırıcı olabiliyoruz farkında olmadan.... çünkü o kadar yooğun oluyorki duygular.. bir yandan sevdiğien kavuşmak.. diğer yanda anneden babadan ayrılmak.. ..yeni bir ev.. ev kadınlığı.. hangibirini düşüneceğini şaşırıyor insan..
ama ben bile yürütebiliyorsam..inan sen çok rahat yürütebilirisn canım...
sakın hiçbirşeyi kafana takma...
valla canım bir gelişme yok.. adayı biliyorsun sanırımm:..

ay canm benm
hepimiz yaşadık atlattık darısı başına inş...
adanın kayinvalidesi vefat etti mafoldumben
Çok sağ ol canımmm.
Allah rahmet eylesin inş. Çok üzüldüm. Kadıncağız gelinini gördü öyle gitti hh:(
Allah kalanlara sağlık versin inş.

amin canım inş..
sağol canım... inş..
aa elbisen neden olmadıki...
valla canım düğün öncesi kesinlikle yaşanıyor bu olaylar... ama susmak ve içindekileri kendine saklamak en iyisi.. yoksa kırıcı olabiliyoruz farkında olmadan.... çünkü o kadar yooğun oluyorki duygular.. bir yandan sevdiğien kavuşmak.. diğer yanda anneden babadan ayrılmak.. ..yeni bir ev.. ev kadınlığı.. hangibirini düşüneceğini şaşırıyor insan..
ama ben bile yürütebiliyorsam..inan sen çok rahat yürütebilirisn canım...
sakın hiçbirşeyi kafana takma...
valla canım bir gelişme yok.. adayı biliyorsun sanırımm:..

Doğru söylüyorsun Gülsüncüm tutmak lazım çeneyi daha dün annemi üzdüm :gitme::gitme::gitme:
Yeni bir hayat, yeni bir ev sesleniyor gel artık diye en acısıda sanırım annende daha sonra misafir olmak olsa gerek :gitme: Falan fıstık doldurup duruyorum kendimi.
Neyse canım çok sağ olasınn.

iyiyim ereğlim sen nasılsın?nasıl gidiyor hazırlıklar kızlar bir şey sorcam korkmazın tombik çaydanlığını alcaz eve 69 tl sizce çok mu yoksa iyi mi?

ayy ereğli çok heyecanlı ya kırmızı kurdeleli hepsi ne tatlı duruyordur mutluluklar canım sıkma kendini kavuşmak yakın

Saol Jeancımcım. Bende var kız korkmazın tombik çaydanlığı provita mı neydi modeli bilmiyorumki canım eğer en küçüğüyse değilde orta boysa iyi gibi sanki.

Çok sağ ol canımmm.
Allah rahmet eylesin inş. Çok üzüldüm. Kadıncağız gelinini gördü öyle gitti hh:(
Allah kalanlara sağlık versin inş.

Doğru söylüyorsun Gülsüncüm tutmak lazım çeneyi daha dün annemi üzdüm :gitme::gitme::gitme:
Yeni bir hayat, yeni bir ev sesleniyor gel artık diye en acısıda sanırım annende daha sonra misafir olmak olsa gerek :gitme: Falan fıstık doldurup duruyorum kendimi.
Neyse canım çok sağ olasınn.

ilk başta öyle olur ama zamnla kendi yuvana alışınca annene misafir olarak gitmeyi isteyeceksin..kaydirigubbakcemile3herkesin yaşadığı duygular bunlar ..
ben de başlarda öyleydim ..ama artık benim de bir ailem var ...ve anneme gidince misafir olarak gitmek güzel oluyor ..hem özlem oluyor arada ..ilşkiler daha sağlıklı yürüyor ...tecrübe ile sabit kaydirigubbakcemile3 öyleki annene gidince hemen kendi evine dönesin bile geliyor özlüyorsun kendi yuvanı ..insanın doğası bu ...kaydirigubbakcemile3

canım bayağı büyük bu tombik ya 6 kişilik flanmış bak
korkmaza104.jpg

bende arkadaşımın çeyizine alcam kızlar
üstü porselen olanlardan istiyo
kullananınız var mı???

benim tamamı porselen var üstü porselen var 3-4 tane çaydanlığım var ama porselenleri kullanmıyorum ..sevmiyorum ben porseleni ..çayı sıcak tutmuyor soğuyor hemen ...:umursamaz:

haklısın robotbende nete baktım dedim ki ne kadar çok ucuzmuş ama güvenemedim sizden netten alan var mı ya?mesela kırık çıktı bişey oldu diyelim geriye gönderebilecek miyiz?birde outletten daha da ucuza geliyor internet iyi fikir valla

benim tamamı porselen var üstü porselen var 3-4 tane çaydanlığım var ama porselenleri kullanmıyorum ..sevmiyorum ben porseleni ..çayı sıcak tutmuyor soğuyor hemen ...:umursamaz:

canm benm de çaycımın üstü porselen ben memnunum valla :o)))

kendisi öyle istedi canm bu iyi olmazmış demek olmas kıza ayıp olur :o)))

haklısın robotbende nete baktım dedim ki ne kadar çok ucuzmuş ama güvenemedim sizden netten alan var mı ya?mesela kırık çıktı bişey oldu diyelim geriye gönderebilecek miyiz?birde outletten daha da ucuza geliyor internet iyi fikir valla
Canım ben hemen hemen bütün çeyizimi netten aldım dersem abartmış olmam.

valla ben netten çok şey aldım ama böyle ev eşyası almadım ...kırık çıkarsa mutlaka hukuki yaptırımı vardır ... bazen risk almak gerekir ...çok da takılma al gitsin kaydirigubbakcemile3 nasıl akıl veriyorum ama kaydirigubbakcemile3

bence çok şık duruyor birde çayın asıl tadı porselenle güzel olurmuş onu okumuştum,biz bazen kullanıyoruz hoş bence opuyorumnanaktan

bende porselende yapıyorum canm ama çaycı benmki
çayla çok aram olmadığı için bilmiyorum ikisinin arasında fark var mıdır :o))))

Back
X