Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kumpir ye canm
bugn de canm kumpir istiyo
ama istemekle kalıyom yaf
he he kayboldu robott
kıss nerdersiinn
saol canmm
boynun nasıl olduu
fizik tedavi işe yarıyor muu
cnm şöleki akşam sırtıma kadr inmedi ağrısı sadece boynumda vardı..şuanda iş yerinde iyi çünkü iş yerinde çok sancıyodu..inş. iyi gelir bakalım..saol cnm bnm düşündüğün için
inş çabuk atlatırsın canm ya
pc başında oturmak da kabus gibi mutlaka bi yerden bişi çıkıyo oturarak çalşmaktan
bende havluyu saçıma sarıp yatmıştm
o da bi güzel boynuma kadar düşmüş ıslak ıslak uyumuşum
çok ağrı yok Allah tan
amin cnaım..allah kabul etsin ,inş
offff kızlarkapıştık babamla kapattı teli yüzüme kesti attı
selams kızlar
off çok sıkıldım ben bugün
ya biz annem ben eşim kalıyoruz ya babam zannediyormuş ki eşim misafirhanede kalıyor bende deidm ki misafirhaneden eve yanımıza gelecek dürüst olmak babında oda çemkirdi gelmesin daha evlenmediniz vs zaten annem de sizi rahatsız eder onu da çağıracam koptum bende sne bilirsin dedim kes uzatma sus dedi suratıma kapattı
offff ağladım azıcık yaaaa çok can sıkıyorlar
selams kızlar
aman canım yaa.. illa doğrucu davutmu olcan bee... neyse annene anlatta barii... evdeki durumu izah etsin kadıncağız... sıkma canını.. ama bundan sorna alttan al... onlar senden ne cvp bekliyosa onu ver... dişini sık biraz ayol....
hayırıd canımm....
ayyy vbende aynı şekildeyim canım... ama biryandan da yafta sonu gelsin istemiyorum.. yien yoğun bir hafta sonu beni bekliyoraslında bi nedeni yok işte bu hafta bitsin haftasonu gelsin istiyorum
sıkıldım çalışmaktan
canım annenle babanın düşündüğü etraftakilerin ne diyceği... eğer aynı evde oturursanız laf olur diye korkuyordur... onları bu fikrinden vazgeçiremezsin... kasma kendini boşyere... biraz sabırlı ol...ya öylede insanındabir sabrı var yıllardır yanlız yaşıyorum hayatıma kimse girmedi istesem yaşardım istediğimle bir insan bu kadar da sıkılmaz ki
allah kabul etsin ,inş
offff kızlarkapıştık babamla kapattı teli yüzüme kesti attı
selams kızlar
ya biz annem ben eşim kalıyoruz ya babam zannediyormuş ki eşim misafirhanede kalıyor bende deidm ki misafirhaneden eve yanımıza gelecek dürüst olmak babında oda çemkirdi gelmesin daha evlenmediniz vs zaten annem de sizi rahatsız eder onu da çağıracam koptum bende sne bilirsin dedim kes uzatma sus dedi suratıma kapattı
offff ağladım azıcık yaaaa çok can sıkıyorlar
ya öylede insanındabir sabrı var yıllardır yanlız yaşıyorum hayatıma kimse girmedi istesem yaşardım istediğimle bir insan bu kadar da sıkılmaz ki