• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bezelyemi yaptım, pilavım ocakta (kabuklu pirinçten) :52:

songülcüm test sonuçlarını aldın hepsi çok iyi çıkmıştır umarım:16:

ama buda ihtiyaç,kendinizi şartlandırısanız,
faturaları öderken,oradan bir kuyumcuya geçip hemen alır ve
güvenli yerine koyarsınız,ileride sıkıştığınız anda rahatlatır en azından diye düşünüyorum...
:42: şu anda işler bu kadar durgunken kafayı yemiyorsam, gece gündüz çalışırken kenara attıklarım sayesindedir, çok şükür.

böcükkk, beyazfırın mı dedinnnnnnn:56: ay minnak poğaçalardı vardı onların hamuru dereotlu mu ıspanaklı mı ne olurdu, ay her şeyleri ayrı güzel onların :84::56::84:

töbe de yahu, düşme müşme, şakası bile kötü :20:tabii kocan bakıcak diye istiyorsun di mi :34:

ama mutfakta kavanoz çok eski yöntem yahu, ilk akla gelmez mi karıştırmak için :60:

Of of en fakir ben varım galiba asgari ücretli elemanım ben :26::26::26::26:

duyhasçım, yazmışsın yenisin iş yerinde geçici bir de, unutmamalı ki kimse yüksekten başlamıyordur (istisnalar dışında) dilerim sen de yıllar geçtikçe daha iyi ve güvenli işlere kavuşursun. :70:

balcım ne o küs müyüz yav, baktım hiç yazmamışın bana gözümden kaçmadıysa :5:

brckim, annem, kardeşim, ben büyüdükçe kararanlardan :1: çocukluk başka millet gibiyiz, gerçi kardeşimle ben güneşte yine o milletlere dönüyoruz da annem farklı, haa boyadan olabilir di mi :60::60:

böcüşşş, ben de eskiden boyadım kaç defa sonra sen gibi düşünmeye başladım 6-7 yıldır boya değmedi, beyazlar çoğalana kadar boyamayacağım sanırım, ama senin kocan ne o öyle boya boya :47: erkek dediğin karısını olduğu halde en güzel bulacak, ama boyamak isterse de tam destek olacak :47:

hepiniz çok sağolun kızlar

balda baksın

onları silip düğün resimlerimi eklicem

bebişim bana benzesin istiyorum

efo evt mşllh bende beğendim
ama kocan çirkinmi ki bebiş karışık olsun :)
bende bi arkadaşıma benzettim ünlüye değil :))

brck yorum süper koptum..

kelebekim
bende sana hastayıım wallaaaa

brck yorumuna koptum heryerinden para akıyo ne demek kıı gözlerimde dolar işaretimi gördüüün :52:

Back
X