Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yıldır çalışıyorum bu şirkette.3. yılımda şirket el değiştirdi.İlk 3 yıldaki patron saolsun zamları %3-4-5 civarlarında yapıyordu hep.Şirket el değiştirirken başka bir şirketle birleşmede oldu.Aynı pozisyonda çalıştığım diğer şirketteki arkadaşlarım benden fazla maaş alıyorlardı.Dediler seninkinide düzenliyecez malesef sözlerinde durmadılar sadece göz boyama için onlara 10 lira zam yapıldıysa bana 12 lira yaptılar.Yeni elemanlarada benden fazla maaş verildi.Hatta bazıları nerdeyse benm 2 katım.Bu yıl şöyle bir karar aldım.Zammım beklediğim gibi olmazsa işi bırakıcam.İş bulmayı beklemeden.Evlilikten dolayıda alacağım tazminat var.Onunla tüm borçlarımızı kapatırız.Evde kira değil eşimin maaşıyla geçiniriz.İş bulmam çok zor değil benim.2-3 ay hem dinlenmiş olurum evde.Hemde kafam rahat olur diyorum.Bakalım uyguluyabilecekmiyim
hakında hayırlısı olsun balım iyi düşündünmü
Tazminat konusunda problem yaşıyacağımı sanmıyorum.İşsizlik maaşı almak için onların çıkarması gerekiyor.Bu konudada konuşmayı düşünüyorum.Öyle olursa 10 ay maaş var bide.
Kelebek bu cevap sanaydı hatta senden alıntı yapmışım iyi bak canım.Ben öyle bana yazılan bişeyi yorumsuz bırakmam:76:
saol cnm :2: sanada geçmiş olsun..günaydın herkee gribal bi enfeksiyon içindeyim ve acayip boğaz ağrım var...tüm cuma dualarına amin
ama bazılarından alıntı yapamadım :97:aklımda olanları sölicem
bu arada patikcim sanada geçmiş olsunnn
gardaşım benim bende hasta oldum
senden mi geçdi nan yoksa sanal yoldan![]()
patik geçmiş olsun kuzum![]()
herkese günaydın...
patikçim geşmiş olsun canım....dikkat et kendinee...
h geldın cnm özldık senı
en kısa zamanda beklıyoruz
gecmıs ossun![]()
geçmiş olsun canım songül ablam olsaydı sana neler yapman gerekeni söylerdi![]()
Saolasın canım.Düşündüm canım.Şubatın 5'ine kadar zamanım var bu sürede çok daha iyi düşünürüm.
yicektin kafana tokatıı görmedinm nan hastayım herhalde ilgi göster bana sev beni boşwer sennnn
![]()
Tazminat konusunda problem yaşıyacağımı sanmıyorum.İşsizlik maaşı almak için onların çıkarması gerekiyor.Bu konudada konuşmayı düşünüyorum.Öyle olursa 10 ay maaş var bide.
ben altı ay biliyordum
boşwer,çıkıcaksan iyi fırsat tazminat alırsın,
neden iş bulman zor değil ?
medzi yine burada, gündemdeya ondan hiç gitmiyor..daha hakkında konuşmayalım en iyisi..
mesleğim (ilan çok olur tecrübelide çok olmaz ondan canım) ve sanayi bölgesinde bulunmamdan dolayım canım.
bebek de düşünüyorsan kendi çocuğuna kendin bakmak evde olmak gibi güzel şey yok eğer şartların uyuyorsa karar verdiysen hayırlı olsun inşallah senin için iyi olanı olur